sırnaşık şey yok sadece yoğurt ve karbonat ben yapıyorum lekeler için çok ii geldi siliniyorlarkaydirigubbakcemile2[/QUO
yoğurtla karbonat mı , kabartma tozumu kullanılıyor?
neyi ne kadar katacağız
bide senin lekelerin güneş lekesimiydi, tamamen kayboluyor yani bu yöntemle öyle mi canım hihoyyyt
benimkiler sivilce lekesi canım yoğurt karbonat yani sodahihoyyyt karbatma tozu deyil
benim sadece cenemde olduğu için ben sadece bir yarım yemek kaşiği yoğurt yarımda çay kaşığı karbonat atayorumŞeniz
sonra yatarkende limon sürüyorum tavsiye kaydirigubbakcemile5
expigment asla soyma etkisi yapmaz ... sadece 1-1,5 ay sürekli sadece akşamları kullanmak gerekiyor gün ışığında kullanılmamalı ...
bnm ciildmde içi sarı sarı sivilceler çıkmaya baladı hep aynı yerde we yaklaşık 2 haftadr sürekli çıkıo normalde svlceli bi cildm yoktur. bunu denesem bi zaararı olur mu çnkü sivilcelern içi iltihap toplamış :1no2:
1 bardak limon kolonyası mı??
canım limon kolonyasıda olsa kesinlikle kullanma çok zararlı olduğunu duymuşsundur kolonya ve alkolu kesinlikle cildine sürme cilt dr.um söylemişti bana.1 tatlı kaşığı oksijenli suya 1 aspirin at erit içinde köpürüyo zaten 1 tatlı kaşığıda kuru maya karıştırıp sivilcelere sür ii geliyo.oksijenli su karıştırırken zaten asidi gidiyo.a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?