canım koptum ya....bende de biraz var göndereyim istersen sana:Roflol::Roflol: ama allahtan pek belli olmuyorlar.kışın hiç belli olmuyorlar ama yazın biraz belli oluyo.ay neresşne bayılıyon şu çillerin ya...iyiki fazla yok yoksa kafayı yerdim..bu forumda çilleri olmasını isteyen tek kaçık ben miyim yahu?? getirim çilleri bana getirin arkadaslarr.... ben gecen yaz nivea kremle olur dediler surdum gunese çıktım, bi yanagımda çıktı birinde çıkmadı
Biensu canim cok sordum ama kusura bakma,bu verdigin linke tikladim inglizce ama oradaki kadinlarin yuzundeki duzelmelere cok sasirdim ya gercektenfisfisfis kremlemi olmustur sence o duzelmeler?pek inandirici gelmedi ama bir soru isareti birakti bende,bu A vitamini icin cok iyi diyorlar ama bilmemki,sen ne dersin?rica ederim canım umarım memnun kalırsın koruyucu kullanmayı unutma sakıın
tretin konusunda kuşkun olmasın canım ama uzun süre kullanman şart yani 3 ay kullanıp mucize bekleme en az 6-8 kullanacaksın bana bu ürünü doktor vermişti şunu söylemişti a vitamini oldugu için zamnla cildinin kolajen miktarı artacak .biliyorsun cillteki kolajen azalınca gözenekler büyümeye başlar,kırışıklıklar oluşur sarkmalar başlar onun için en etkilisi bu ama tedavisi uzun sürecek.şimdi sana başka bir link vereyim bu ilacın bulundugu site ordan bak.ayrıca ilk başta sivilcelenme yapabilir ama bırakmak yok cilt altında birikmiş olanlar çıkıyor demektir bu kullanmaya devam.Biensu canim cok sordum ama kusura bakma,bu verdigin linke tikladim inglizce ama oradaki kadinlarin yuzundeki duzelmelere cok sasirdim ya gercektenfisfisfis kremlemi olmustur sence o duzelmeler?pek inandirici gelmedi ama bir soru isareti birakti bende,bu A vitamini icin cok iyi diyorlar ama bilmemki,sen ne dersin?
tretin konusunda kuşkun olmasın canım ama uzun süre kullanman şart yani 3 ay kullanıp mucize bekleme en az 6-8 kullanacaksın bana bu ürünü doktor vermişti şunu söylemişti a vitamini oldugu için zamnla cildinin kolajen miktarı artacak .biliyorsun cillteki kolajen azalınca gözenekler büyümeye başlar,kırışıklıklar oluşur sarkmalar başlar onun için en etkilisi bu ama tedavisi uzun sürecek.şimdi sana başka bir link vereyim bu ilacın bulundugu site ordan bak.ayrıca ilk başta sivilcelenme yapabilir ama bırakmak yok cilt altında birikmiş olanlar çıkıyor demektir bu kullanmaya devam.
Link Silinmiştir. Link Silinmiştir. aklın karışmasın tertin orta seviydeki sivilce ve açık kapalı komedon izler ve lekelr için.tritone sadce lekeler için .tretin 14 ytl idi tritone da 60 ytl .umarım bilgiler işine yarar.
gün batımı bunları haftada bir mi uyguluosun acaba yaakizlar sivilce ve lekelerim icin galiba suna dumankayaydi tam emin degilim,tariflerini uygulandim sivilceyi hemen yok etti gibi birsey ve lekelrimde acildi sanki.
sivilce icin; bir cay kasigi tarcin ve biraz kati olana kadar limon suyu,bunlari karistirip SADECE sivilcenin üstüne sürün sakin yüzünüzün diger yerine sürmeyen.ilk basta cok yakiyor ama yanmasi gecene kadar bekleyin sonra yikayin,biraz kizariklik kaliyor ama buzla yada soguk suyla hemen gecer.
lekeler icin;bir yemek kasigi kabartma tozu ve bir yemek kasigi yogurt,karistirip lekelerin üstüne sürün kuruyna kadar bekleyin sonra ovarak cikarin buda ilk basta yakiyor ama sonuc gercekten harika yüzümün rengi acildi süper oldu umarim sizinde sinize yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?