Kizlar expigmenti kullaniyorum 1 haftadir,cildim acaip soyuldu ve kipkirmizi oldu,kullanan varsa soylesin lutfen bu normalmi?
evet normal fazla tahriş olmuşsa bir süre araver ve kullandıgın miktarı azalt ama bu mevsimde kullanmak tehklikelidir çünkü güneşe karşı hassasiyet oluşturur bu leke-çil kremlerini sonbahar başlangıcından ilkbahar bititminr kadar kullanmak gerekiyor.bende tretin kullanıyordum güneş yüzünü gösterince bıraktım.ve en önemlisi 45 faktörlü güneş kremi kullan .
kizlar sivilce ve lekelerim icin galiba suna dumankayaydi tam emin degilim,tariflerini uygulandim sivilceyi hemen yok etti gibi birsey ve lekelrimde acildi sanki.
sivilce icin; bir cay kasigi tarcin ve biraz kati olana kadar limon suyu,bunlari karistirip SADECE sivilcenin üstüne sürün sakin yüzünüzün diger yerine sürmeyen.ilk basta cok yakiyor ama yanmasi gecene kadar bekleyin sonra yikayin,biraz kizariklik kaliyor ama buzla yada soguk suyla hemen gecer.
lekeler icin;bir yemek kasigi kabartma tozu ve bir yemek kasigi yogurt,karistirip lekelerin üstüne sürün kuruyna kadar bekleyin sonra ovarak cikarin buda ilk basta yakiyor ama sonuc gercekten harika yüzümün rengi acildi süper oldu:dance: umarim sizinde sinize yarar.
kusura bakma ben tam anlayamadım.sivilce izlerin için kabartma tozu ve tarçından bahsettin.nasıl kullanabileceğimizi anlatırmısın tekrardan.yaseminim izlari bilmiyorum canim,ama ben lekelerim vardi bu kabartma tozu müthis ise yaradi :dance: devam ediyorum yapmaya.sivilcelerim vardi tarcin yok etti cok yaniyor ve kizariyor ama sonra geciyor.yüzüm cok iyi oldu valla bende inanamiyorum:sm_cool:
tretinin etken maddesi tretinoine miş .a vitamini türevi uzun vadede işe yarıyor yani 2 ayda çok nüyük değişim olmuyor en az 6 ay düzenli kullanman şart.a vitamnini oldugu için kırışıklarda zamanla iyileşme görülüyormuş.birde eger bulursan bezelyenin yarısı kadar kullan ufak noktalar hakinde sorunlu bölgeye uygula ve ardın ufak bir masaj yap .birde bunumuadili retin -a diye bir ürün var oda aynı işlemi görüyor.bu da link bir incele istersenTesekkur ederim bilgilerin icin biensu,burada pek gunes olmuyor aslinda ama yinede bir koruyucu alayim,cunki bulutlu havada bile gunes isinlari cilde nufuz edebiliyormus.tretin in icerigi nedir bana okuyabililirmisin acaba,burada expigment yok,ben tr den getirtmistim,belki tretin yabanci patentlidir onu bulabilirim.
tretinin etken maddesi tretinoine miş .a vitamini türevi uzun vadede işe yarıyor yani 2 ayda çok nüyük değişim olmuyor en az 6 ay düzenli kullanman şart.a vitamnini oldugu için kırışıklarda zamanla iyileşme görülüyormuş.birde eger bulursan bezelyenin yarısı kadar kullan ufak noktalar hakinde sorunlu bölgeye uygula ve ardın ufak bir masaj yap .birde bunumuadili retin -a diye bir ürün var oda aynı işlemi görüyor.bu da link bir incele istersen
Link Silinmiştir.
rica ederim canım umarım memnun kalırsın koruyucu kullanmayı unutma sakııncanim cok tesekkur ederim,retinova almistim gecen yil ama kullanimi cok zor bir krem dayanamadim biraktim,asiri yanma yapiyor ve cok fena soyuyor cildi,yanibir hafta kullandiktan sonra acisi dayanilmaz oluyor,ben en iyisi tretini deneyeyim.Tesekkurler bilgilerin icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?