Taraklı ve içe basanlar için ayakkabı önerisi verebilir misiniz?

Tuanaeslem1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
4
0
1
29
Lumberjack marka ayakkabı kullanıyorum kalın taban çok hoşuma gidiyor, beyaz 1 de siyah almak istiyorum 2000 2500 civarında bana gerçekten rahat edebileceğim bir model önerebilir misiniz ?

Lumberjack marka ayakkabı kullanıyorum kalın taban çok hoşuma gidiyor, beyaz 1 de siyah almak istiyorum 2000 2500 civarında bana gerçekten rahat edebileceğim bir model önerebilir misiniz ?
Nike ve skechers der gecerim, tarakli ayaklarim var, ayaklarim 36 numara ama standart ayakkabilarda tarak sebebiyle 38 almak zorunda kaliyorum, haliyle ayaklarim icerde dolaniyor ama bu 2 markadan genis burunlu ve yastikli ayakkabilar alabiliyorum haliyle hem kucuk numara hem de asiri rahat oluyorlar.

Nike ve skechers der gecerim, tarakli ayaklarim var, ayaklarim 36 numara ama standart ayakkabilarda tarak sebebiyle 38 almak zorunda kaliyorum, haliyle ayaklarim icerde dolaniyor ama bu 2 markadan genis burunlu ve yastikli ayakkabilar alabiliyorum haliyle hem kucuk numara hem de asiri rahat oluyorlar.
Teşekkür ederim

Genelde nike alırım ayaklarım taraklı ve 40 numero :27: dışa doğru basarım bende :) ama decatlon un ayakkabılarıda çok rahat ve ucuz en son aldığım 1.800 dü bakabilirsiniz

Fileli esnek spor ayakkabilar cok rahat olur .kis icin uygun degil ama bahar ve yaz aylarinda adidas nike lumberjack skechers bu markalarin ayakkabilari guzel oluyor

Genelde nike alırım ayaklarım taraklı ve 40 numero :27: dışa doğru basarım bende :) ama decatlon un ayakkabılarıda çok rahat ve ucuz en son aldığım 1.800 dü bakabilirsiniz
Decathlon hakikaten iyi ya, ben kizlarin botlarini spor ayakkabilarini aliyorum, deforme dahi olmuyor.

Spor ayakkabı bir şekilde hallediliyor da insam şöyle elbise altına zarif bir şeyler giymek istiyor. Bu konudan ben de muzdaribim. Taraklı+düz taban+ 40 numara ayak, daha sayayım mı :KK70:
Valla çok nadir giyiyorum o tarz şeyleri bende bi düz taban yok :27:

Valla çok nadir giyiyorum o tarz şeyleri bende bi düz taban yok :27:
Ben de normalde hep elbise, etek altına da spor ayakkabı giyerim ama düğün vs olunca sıkıntı oluyor ya. Sırf bu yüzden çoğunlukla pantolon giyiyorum ama artık her yerde muhtar gibi pantolon ceket gezmekten sıkıldım😂😂 düz tabanlık da fena bir şey, bastığım anda terliksi hayvan gibi yayılıyor ayağım🤪 o yüzden hep çorap giyerim, yaz kış fark etmez. Ben çorap kadınıyım afsgshdjfjf

Ben de tabanlı spor ayakkabı giyerim. Ayaklarım içe basıyor sırf bu yüzden kaç tabansız ayakkabının şekli bastığım şekilde yamuldu :( hatta küçükken yeğenimle aynı ayakkabıyı almıştık, şekli içe doğru dönük olan ayakkabı benimdi oradan ayırt ediyorduk 😆 tabanlı ayakkabılar yamulmuyor biraz da o yüzden giyiyorum.

Spor ayakkabı bir şekilde hallediliyor da insam şöyle elbise altına zarif bir şeyler giymek istiyor. Bu konudan ben de muzdaribim. Taraklı+düz taban+ 40 numara ayak, daha sayayım mı :KK70:
Bende aksine topuklu ayakkabı ile daha rahat oluyorum taban oturduğu için sert ve rahat geliyor bana tabi genişleyince ayakta da saatlerce durunca ufak 1 ağrı oluyor 38 giyiyorum genelde ama bazen 39 da alıyorum =(

Bende aksine topuklu ayakkabı ile daha rahat oluyorum taban oturduğu için sert ve rahat geliyor bana tabi genişleyince ayakta da saatlerce durunca ufak 1 ağrı oluyor 38 giyiyorum genelde ama bazen 39 da alıyorum =(
Benim düz tabanlık sorunumdan ve de ayaklarımın büyük olmasından ötürü giydiğim gibi yanlara genişliyor ve çok kötü görünüyor. Yoksa dediğiniz gibi topuk alttan destekleyince daha rahat oluyor.

Back
X