• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tapu (avukat varsa çok iyi olur

İşte bende bunu anlatmaya çalışıyorum . Son cümlelerinizi aynı şekilde dillendirdim . Ama kim anladı ki . Yaşımda 21 ailemin yanındayım maalesef söylediklerimi bakarız şeklinde ima ediyorlar. Herkesin kendi hakkının farkında olmasını istiyorum . Çaba vermeye çalışıyorum inanın
Belediyelik bir yer mi burası belediyeyi arasanız kendiniz bir bilgi alsanız nasıl insanlar herşeye tamam diyebiliyor yahu evim benim bu araştırmadan çık git

Öyle bi dünya yok
Bizim de arsamızdan yol geçti
Devlet resmi kanallar ile ulaşıp parasını ödedi öncelikle
Öyle hadi çık diye bişey yok
Alın tapuyu önce tapudan başlayarak gerekli resmî kurumlara gidin
Kandırılıyor gibisiniz.

Belediyelik bir yer mi burası belediyeyi arasanız kendiniz bir bilgi alsanız nasıl insanlar herşeye tamam diyebiliyor yahu evim benim bu araştırmadan çık git
Evet belediyellik bir yer her şey belli . Tapu vs her şey var . Bazıları ulaşmaya çalışmış lakin sonuçsuz kaldı . Bende başka bir şehirde Üniversite okuyorum zamanım yok gitmeye . Yoksa bir şekilde halletmeye çalışırdım . Olmadı avukata bile gidebilirdim . Ama elim kolum bağlı . Hafta içinde gerekli yerlere gideceğim umarım çabalar sonuç verir

Evet belediyellik bir yer her şey belli . Tapu vs her şey var . Bazıları ulaşmaya çalışmış lakin sonuçsuz kaldı . Bende başka bir şehirde Üniversite okuyorum zamanım yok gitmeye . Yoksa bir şekilde halletmeye çalışırdım . Olmadı avukata bile gidebilirdim . Ama elim kolum bağlı . Hafta içinde gerekli yerlere gideceğim umarım çabalar sonuç verir
Pes etmeyin derim bu işin içinde bir şey var

Herhangi bir ücret vermeyeceklermiş konuştuk sadece boşaltın diyor . 1000 m2 arsa bu belki daha fazla . Başka bir yere başvuramaz mıyız ? İnanın okadar üzüntülüyüm ki para meselesi değil sorun orda çocukluğumun olması . Evet yol amacıyla ara sokak olacak . Baya buyuk bir sokak

Belediyeden bilgiyi alın, hangi kurum yapıyor kamulaştırmayı öğrenin, size eksik bilgi vermişler

Öyle bi dünya yok
Bizim de arsamızdan yol geçti
Devlet resmi kanallar ile ulaşıp parasını ödedi öncelikle
Öyle hadi çık diye bişey yok
Alın tapuyu önce tapudan başlayarak gerekli resmî kurumlara gidin
Kandırılıyor gibisiniz.
Lütfen dua edin çünkü bir çok insan evsiz kalacak ( yol yapım çalışması adı altında ) . Gerekli yerlere mutlaka müracat etmeye çalışacağız . Bir de bir hafta içinde başvurmazsak 3000 lira ceza kesilecekmiş .

Bizim arsamizda kamulastiriliyor. Her mirasciya payı oranında para yollandi. Kamulastirma kesinlikle bedava olmaz. Hatta ederinin altinda para verildigi icin dava actik, bilirkisi tayin edilecek. Tapunuzla beraber gidip bilgi almanizi tavsiye ederim.

Bizim arsamizda kamulastiriliyor. Her mirasciya payı oranında para yollandi. Kamulastirma kesinlikle bedava olmaz. Hatta ederinin altinda para verildigi icin dava actik, bilirkisi tayin edilecek. Tapunuzla beraber gidip bilgi almanizi tavsiye ederim.
Bu hafta mutlaka gideceğim , çok teşekkür ederim yardımlarınız için

Back