Tapatalk

simten81

zarif anne olucam
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
1.035
47
158
Diğer
Cep telefonundan forumları takip etmek çok zor. Çok yavaş.. Bu nedenle aktif bir kullanıcı iken iki yıldır çok nadiren bu siteyi kullanabiliyorum. Tapatalk sistemini kullanmanız mümkün mü?

Bedne bu konu ile alakalı başlık açacaktım aramada görünce yazayım istedim, zaman teknoloji zamanı ve hepimizde akıllı telefonlar var.
Vbulletin için ufak bir eklenti ile tapatalk kullanılabiliyor. Sevgili forum yönetimi lütfen forumu tapatalk a ekleyin. Her yerde forumdan haberdar olalım, takip edelim.

Cep telefonundan forumları takip etmek çok zor. Çok yavaş.. Bu nedenle aktif bir kullanıcı iken iki yıldır çok nadiren bu siteyi kullanabiliyorum. Tapatalk sistemini kullanmanız mümkün mü?

Merhaba
Bu konuda çalışmamız devam ediyor bu hafta içi aktif etmiş oluruz diye umuyorum.

Merhaba
Bu konuda çalışmamız devam ediyor bu hafta içi aktif etmiş oluruz diye umuyorum.

Oy oy kazen bana mesaj yazmış 7 ay sonra parayı buldu çok değişti bu adam diyip modaya uyayım çok sevinirim tapatalk yüklerseniz

deneyen oldu mu ?

deneyen oldu mu ?

Ben denedim :) bence gayet güzel ama emojiler falan görünmüyor birde arkadaş listemdekilerin yorum yaptıkları konular. Onun dışında bir sıkıntı yok.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben beceremedim galiba , veya uygulama böyle.
Sitenin normal görünümü, beğeni falan yok galiba::26:
Profilimde arkadaşlarımıda göremedim:26:

Konuları bulmakta çok zor geldi bana.

Konuları bulmakta çok zor geldi bana.

Ben direkt forum takip kısmına girdim oradan takip ediyorum. Ama dediğiniz gibi arkadaşlarım görünmüyor birde bazı konular zaman çizelgesine düşmüyor ama güncelleme yapılır diye düşünüyorum.

Ben alıntıyı bile bulamadım:))Tek avantajı çok hızlı olması sanırım

Ben de denedim ama hic hosuma gitmedi.
Telefonun tarayicisindan girmek daha iyi.
Birazdan silecegim uygulamayi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Device name cihazi ne yahu :) Telefonum S4

Bildirim olarak gelen alinti mesajlarindaki link tiklanmiyor.
Parkon begeniyi ben de bulamadim.

5 saniyede açılan forum hala açılmaya çalışıyor
Çok yavaşlattı..Ben klasikçiyim zaten, mobil görünümü bile kullanmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…