Sevgili arkadaşlarım, daha önceki tansiyon ilacı konumda bana destek olan arkadaşlara ve özellikle
O
Osirius
ve
socialscientist
e çok telekkür ederim. Bu arada sanki ben eşimin sağlığını hiçe sayan seks düşkünü bir nemfomanyakmışım gibi gelen “Valla ne yalan söyleyim eşime iyi geliyorsa ilaç cinselliği kafama takmazdım. Sonuçta tansiyon bu şakaya gelmez Allah korusun sırf cinsellik için.... bla bla bla” şeklindeki yorumlara içerlediğimi de belirtmek isterim. Biz 6 yıldır evliyiz, ve libidosu yüksek bir çiftiz, balayımız henüz bitmedi. İnsanlar 70 yaşında o iş olsun diye ameliyat oluyorken 46 yaşındaki adam niye böyle olsun? Çok şükür ki doktor o yukarıda söz ettiğim yorumdaki gibi yaklaşmadı olaya ve “bu önemli bir sorun” diyerek ilacı hemen değiştirdi. Ne var ki bu ikinci verdiği ilaç da, ilki kadar olmasa da, benzer bir soruna sebep oldu. Doktorla tekrar konuşacağız muhtemelen ama ben bir sorunumdan daha bahsetmek istiyorum. Eşim tansiyon ilacına başlamadan önce ben ilişki esnasında vajinamda bir bolluk hissediyordum. Eşimin bu konuda bir rahatsızlığı yoktu, hep “normal”, “ben zevk alıyorum” dedi, bu bolluk hissini bir tek ben hissediyordum. Kendi doktoruma sormuştum, “bir anormallik yok, buna ameliyat yapılmaz” demişti. Ama Lazerle daraltma işlemini hiç sormamıştım. Doktor “normal” dedi, eşim de ısrarla “bir sorun yok” dediği için lazer fikrini askıya almış ve kendim kegel egzersizleri yapıyordum. Bu arada ben hiç doğum yapmadım, ama eşimle çok sık ilişkiye giriyorduk. Şimdi ilginçtir ki eşim tansiyon ilacına başladığından beri bu bolluk hissini hissetmez oldum, darmış gibi hissediyorum, bunun mantıklı bir açıklamasını bulamıyorum çünkü vajinam 1 ayda değişmedi, eşiminse ereksiyon büyüklüğü ve sertliği azaldı. Ancak dün gece birlikte olduğumuzda eşim ereksiyon halini sürdürmekte sıkıntı yaşadı ve “sen ıslanınca küçülüyor” diye ağzından kaçırdı. Yani devamlı uyarılmak istiyor ve vajinam bol geldiği için uyarılamıyor demek ki. Tansiyon ilacından önce böyle bir sıkıntımız yoktu. Şimdi eşim ömür boyu bu tansiyon ilacını içecek. Ben Lazerle vajina daraltma işlemini yeniden ciddi olarak düşünmeye başladım. Bu işlemi yaptıran ve sonucundan memnun kalan var mı?