Tansiyon ilacı ve lazerle vajina daraltma

Ee sen yanaş o halde. Ama bu kafayla degıl ya. Cıkın o koyden artık. Adamı kendınden sogutacaksın, yapma bunu

Ee sen yanaş o halde. Ama bu kafayla degıl ya. Cıkın o koyden artık. Adamı kendınden sogutacaksın, yapma bunu
Gün içinde sarılıyoruz falan şakalaşıyoruz cilveleşiyorum da ama yatakta arkasını dönüyor, arkasından sarıldığımda öteye kaçıyor en sonunda da "düşüreceksin beni" diyor
Bakma köy dediğime burası bizim aşk yuvamız. 14 Şubat sevgililer günü için projemiz vardı çatıya portatif Jakuzi alacaktık, (tamamen fantezi amaçlı ve tamamen eşimin fikriydi) her şey tamamdı, model seçilmişti, firmayla anlaşmıştık, ödeme ve nakliye montaj işi kalmıştı pat diye bu tansiyon çıktı. Eşim vazgeçti. Gidelim şehire derse giderim tamam ama diyeceğim o ki eşim bu tansiyon ilacından önce h,ç de depresyonda değildi.

Silivri demisiniz? Of bana fantazik deme bak krizim geliyo

Bu fotoğraf attığınız yerde depresyona falan girilmez vallahi ben Ankara'nın bozkırında girmediysem...

Siz eşinize birlikte olmak istediğinizi söyleseniz? Yani ima veya yaklaşarak değil de direk isteyin bakalım ne yapacak? Denemeden bilemez ki son ilaç dokundu mu dokunmadı mı?

Lazer yaptırıp memnun kalan görmedim bende dahil
Birkaç hafta etkisi var eh işte
Sonra yine aynı
Cerrahi kesin çözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…