teşekkür ederim yanıtınız için. Biraz önce doktorla konuştuk.iyice asabım bozuldu. Bu ikinci verdiği ilaçta böyle bir yan etki olmazmış. Bununla yaşıyorsanız bütün tansiyon ilaçları ile yaşarsınız o zaman. Bu ilaçtan değil başka bir sorundan kaynaklanıyor olabilir. dedi. Ama ilaçtan kaynaklanıyor işte. ilaçtan bir gün önce seviştik, gayet iyi durumdaydı her zamanki gibi. İlacı alınca böyle oldu. Eşim bu son kısmı iyi ifade edemedi ve doktor ilacı da değiştirmedi.Jinekoloji bölümüne baktın mı lazerle daraltma için, orayı bir araştır derim. Tansiyon ilacı hakkında bilgim yoktu o yüzden önceki konunu sadece okudum. O "bla bla" yapanlara takılma sexi seviyorsanız tabi ki çözüm arayacaksınız. Cinsellik vajinayı genişletmez ya da kegel egzersizleri aniden böyle bir daralma yaşatmaz. Kaygıların olduğu için yeteri kadar ıslanmıyorsan bu sana darlık hissi yaşatıyor olabilir. Eşinin ıslaklıkla ereksiyon kaybı yaşaması haliyle sıkıntı, prezervatif deneseniz, pek sevilen bir yöntem değil ama ıslaklığı hissedince küçülüyorsa bu geçici bir çözüm olabilir gibi geldi bana.
İlacı tekrar değiştirme şansınız var mı acaba, ya da zamanla eşin durumu daha iyi kontrol eder hale gelir mi bilemedim.
Allah kokaylık ve sabır versin inşallah çözersiniz.
Zamanla düzelşr belki, başka çözümler aramaya çalış, daraltma da denenebilir tabi neden olmasınteşekkür ederim yanıtınız için. Biraz önce doktorla konuştuk.iyice asabım bozuldu. Bu ikinci verdiği ilaçta böyle bir yan etki olmazmış. Bununla yaşıyorsanız bütün tansiyon ilaçları ile yaşarsınız o zaman. Bu ilaçtan değil başka bir sorundan kaynaklanıyor olabilir. dedi. Ama ilaçtan kaynaklanıyor işte. ilaçtan bir gün önce seviştik, gayet iyi durumdaydı her zamanki gibi. İlacı alınca böyle oldu. Eşim bu son kısmı iyi ifade edemedi ve doktor ilacı da değiştirmedi.
Böbişim moralını bozmak ıstemem kı ınsallah da boyle bısey olmaz ama sızın yaslarınız daha cok genc. 40yasını gecmıs bırıyle 20li yaslardakı bırınde aynı etkılerı yapmayabılır kı dedıgım gıbı ınsallah olmazYa bide her ilaç yapmayabilir. Benimkisi enapril 5 mg kullanıyor. Böyle bir sorun hiç yaşamadık şükürler olsun. Eğer muadili ise doktora sorup ilaç değiştirseniz? Ki eşim 11 yaşından beri bu ilacı kullanıyor
Evet evet haklısın. Konu sahibesi daha önce sorduğunda bundan bahsetmiştik zaten.Böbişim moralını bozmak ıstemem kı ınsallah da boyle bısey olmaz ama sızın yaslarınız daha cok genc. 40yasını gecmıs bırıyle 20li yaslardakı bırınde aynı etkılerı yapmayabılır kı dedıgım gıbı ınsallah olmaz
Ay sus kız allah korusun, yasınız daha cok genc, beslenmesıne ayrıca dıkkat edıyorsunuzdur zaten sekerden oturu, boyle devam, kus ıkıncı planda suan saglıktan daha mı degerlıEvet evet haklısın. Konu sahibesi daha önce sorduğunda bundan bahsetmiştik zaten.
Vallahi benimkinde hem diyabet hem hipertansiyon var. Ölümüne dikkat ediyoruz allah muhafaza kuşun ölmesini geçtim çok daha hayati organlar gidebilirallah göstermesin
teşekkür ederim. Kaç seans gittiniz acaba?Lazer yaptırdım ben. Baya farkediyor. Deneyebilirsiniz.
Su lazerle vajina darltma herkesın dılınde, yaptırmayı dusunuyor musun?teşekkür ederim. Kaç seans gittiniz acaba?
Yanlıs bır dusunce ama oyle olsa benım vajınanın 3 bebeden sonra beledıye cukuru kadar olması lazımdı ama tas gıbı masallah sankı sezaryen olmusum hahahahaaLazerle daraltma acı verici mi?
Ay benim çocuk doğurmak ile ilgili en büyük endişelerimden biri de bu
3'ü de mi normal? Hey maşallahhhYanlıs bır dusunce ama oyle olsa benım vajınanın 3 bebeden sonra beledıye cukuru kadar olması lazımdı ama tas gıbı masallah sankı sezaryen olmusum hahahahaadogru doktor, dogru yerde ıkınme/ıkınmama ve su normal dogururssm vajıam dıpdırı olmucak yea anlayısının degısmesı. Wuu kız gibi derler ya vajimi öveyim biraz
Evet ıkıncısı ıkızdı zaten ama doktor cok dıslıydı, ılk ıkız doguran sen degılsın dedı bağa kalkmak yok dogurmadan didi ve bebeler kucakta3'ü de mi normal? Hey maşallahhh
Doktorunu tebrik ediyorum, darlık konusunda da çok şanslısın, kegel falan yapar mısın yoksa doğal yapısı mıEvet ıkıncısı ıkızdı zaten ama doktor cok dıslıydı, ılk ıkız doguran sen degılsın dedı bağa kalkmak yok dogurmadan didi ve bebeler kucakta
Bilmiyorum. Ben hiç doğum yapmadım ama menapoza girdim, sanırım onun etkisi olabilir. Vajinam "ben dükkanı kapadım sen hala ne diye seks yapmaya çalışıyorsun" diyorSu lazerle vajina darltma herkesın dılınde, yaptırmayı dusunuyor musun?