Bilmiyorum. Ben hiç doğum yapmadım ama menapoza girdim, sanırım onun etkisi olabilir. Vajinam "ben dükkanı kapadım sen hala ne diye seks yapmaya çalışıyorsun" diyor
Kurulukla ilgili ciddi bir sıkıntı yaşamıyorum ama sanki klima borusu gibi oldu. Ben doktoruma pandemiden önce gitmiştim O zaman sormuştum. "Bir sorun yok, genişleme yok, yaşına göre de iyi durumda bir sorun yaşamazsın" demişti. Lazerle daraltmayı çok duyuyorum ve internetten de bayağı araştırdım. En azından cerrahi yöntem gibi radikal bir şey değil bir zararı olmaz diye düşünüyordum. Ancak benim nette okuduklarıma göre bir seans gidiliyor, bir hafta kadar cinsel perhiz var, sonra eğer gerekirse bir ay sonra ikinci bir seans yapılıyormuş. Daha sonra 1,5 - 2 sene sonra yine tekrarı gerekebiliyormuş. Yani benim şimdiye kadar okuduklarım bunlar ama geçen gün doktorun muayenehanesini aradım ve sekretere lazerle vajina daraltma yapıp yapmadıklarını sordum. Çünkü yaptırırsam kendi doktoruma yaptırmak istiyorum, doktoruma güveniyorum, başka bilmediğim bir yere gitmem. Neyse sekreter "bizde yok öyle bir uygulama, biz yapmıyoruz" dedi. Sonra "Ben bir doktora sorup size dönüş yapayım" dedi. Dönüş yaptı, doktor demiş ki "birer hafta aralıklarla 6 seans şeklinde olur" demiş Seans başı ücret şu kadar falan diye bilgi verdi. Ben daha önce böyle bir şey duymadım. Kafam karıştı.