Maşallah, Allah bağışlasın.Yanlıs bır dusunce ama oyle olsa benım vajınanın 3 bebeden sonra beledıye cukuru kadar olması lazımdı ama tas gıbı masallah sankı sezaryen olmusum hahahahaadogru doktor, dogru yerde ıkınme/ıkınmama ve su normal dogururssm vajıam dıpdırı olmucak yea anlayısının degısmesı. Wuu kız gibi derler ya vajimi öveyim biraz
Bize doktorun ilk verdiği ilaç “Ex..” isimli bir ilaç. 10mg “A.…pin” ve 160 mg “Var..n” etken maddelerini içeriyor. İkinci verdiği ilaç “N..” isimli bir ilaç 10mg A.…pin içeriyor. Bu ilaç yapmaz dedi. Ancak ben Almanyada doktor olan kuzenime sordum. “O da yapar” dedi. Zaten “Var..n” çok kötüymüş, ama A..pin de yaparmış. Bu ilaçla ilk ilaç kadar kötü değil aslında. Ben bir sorun yaşamıyorum. İlaç öncesi haline geri dönmedi. Ancak ilaç öncesi eşimin performansı yaşına göre fazlaydı. Örneğin ben eskiden yerden eğilip de bir şey alamıyordum. Şimdi rahatça alabiliyorumO bla bla yapanlara caw bella demenın vaktı gelmıs canım. Tansıyon ılacının hangı cesıdını kullanırsa kullansın aynı sorunu malesef kı yasayacak, ben sana aslında bunu anlatmak ıstedım. Sen fazla ıslandıgın ıcın o sertlıgını kaybetmıyor, bu tamamıyle ılacın yan etkısınden. Normalde senın ıslandıkca onun zevkten delırmesı lazım kı gırıs cıkıs cok kolay oluyor, hatta bı ara ordan cıksa bıle bı sekılde kendı yolunu kendı bulup gırıyor kı balayı hala bıtmemıs bırıne bunu anlatmam bıle luzumsuz sen anladın benısız kontrol ıcın mı gıttınız yoksa bunu sormak ıcın mı? Of suan esınızın mahcubıyetını cok ıyı anlayabılıyorum, en azından durumundan rahatsız ve doktora sormayı kabul etmıs. Ne öküzler var
3 seans yaptırdım. Birer ay arayla. Doktorum daha sonrası için de bir iki sene sonra 1 seans daha yaptırabileceğimi söylediteşekkür ederim. Kaç seans gittiniz acaba?
Hayırlı olsun canım. İşte ben de öyle biliyorum. Benim doktor birer hafta ara ile 6 seans dedi3 seans yaptırdım. Birer ay arayla. Doktorum daha sonrası için de bir iki sene sonra 1 seans daha yaptırabileceğimi söyledi
Bu 6 seans işi bana da çok garip geldi epilasyon mu bu, size verilen bilgi de garip önce yok, sonra var, kafa karıştırıcı doğrusu.Bilmiyorum. Ben hiç doğum yapmadım ama menapoza girdim, sanırım onun etkisi olabilir. Vajinam "ben dükkanı kapadım sen hala ne diye seks yapmaya çalışıyorsun" diyorKurulukla ilgili ciddi bir sıkıntı yaşamıyorum ama sanki klima borusu gibi oldu. Ben doktoruma pandemiden önce gitmiştim O zaman sormuştum. "Bir sorun yok, genişleme yok, yaşına göre de iyi durumda bir sorun yaşamazsın" demişti. Lazerle daraltmayı çok duyuyorum ve internetten de bayağı araştırdım. En azından cerrahi yöntem gibi radikal bir şey değil bir zararı olmaz diye düşünüyordum. Ancak benim nette okuduklarıma göre bir seans gidiliyor, bir hafta kadar cinsel perhiz var, sonra eğer gerekirse bir ay sonra ikinci bir seans yapılıyormuş. Daha sonra 1,5 - 2 sene sonra yine tekrarı gerekebiliyormuş. Yani benim şimdiye kadar okuduklarım bunlar ama geçen gün doktorun muayenehanesini aradım ve sekretere lazerle vajina daraltma yapıp yapmadıklarını sordum. Çünkü yaptırırsam kendi doktoruma yaptırmak istiyorum, doktoruma güveniyorum, başka bilmediğim bir yere gitmem. Neyse sekreter "bizde yok öyle bir uygulama, biz yapmıyoruz" dedi. Sonra "Ben bir doktora sorup size dönüş yapayım" dedi. Dönüş yaptı, doktor demiş ki "birer hafta aralıklarla 6 seans şeklinde olur" demiş Seans başı ücret şu kadar falan diye bilgi verdi. Ben daha önce böyle bir şey duymadım. Kafam karıştı.
Teşekkür ederim. Siz "topik psikoloğusunuz" yorumlarınızı çok beğeniyorum. siz "tecrübelerinizden faydalanmak" deyince bir havalara girdim şimdiBu 6 seans işi bana da çok garip geldi epilasyon mu bu, size verilen bilgi de garip önce yok, sonra var, kafa karıştırıcı doğrusu.
Bu arada gelişme kaydetmeniz çok güzel, henüz genç sayılırım ama tecrübenizden faydalanmak çok iyi oldu, yarın biz de geçeceğiz o yollardan, paylaştığınız için teşekkürler
Siz bari bunu söyleyip utandırmayın beni, hepimiz bilgimizi paylaşıp birbirimize yardımcı oluyoruz. Sizin tecrübeniz bizim henüz yaşamadığımız noktadan ki bunları önceden bilmek de çok önemli ben tansiyon ilacının bu etkisini hiç duymamıştım benim için önemli bir bilgiydi gerçekten.Teşekkür ederim. Siz "topik psikoloğusunuz" yorumlarınızı çok beğeniyorum. "Tecrübelerinizden faydalanmak" deyince bir havalara girdim şimdiMenopoz Allah sağlık versin her kadının sonunda yaşayacağı bir durum ve bence sağlıklı olduktan sonra hiç de olumsuz bir şey değil, aksine ben mutluyum menopoza girdiğime. Hatta sırf kadın arkadaşlarımı davet edeceğim bir "menopoz partisi" düzenleme hayalim vardı ama araya pandemi girdi. Ben sıcak basması vb menopoz sıkıntılarının hiçbirini yaşamadım. Duygusal iniş çıkışlar, sinirlilik hali de olmadı. Bir tek baş ağrılarım oluyor arada ama onlar da sanırım pandemi stresinden kaynaklanıyor. Bir kere adet öncesi gerginlikler ve sancılarından vb kurtulduğuma çok seviniyorum. Korunma derdi ortadan kalktı. Ben adet öncesi çok duygusal, depresif ve sinirli oluyordum. Şimdi daimi bir iç huzur geldi. Olumsuz yanları ise maalesef kemik erimesi (bende var) bunun için genç yaşlardan itibaren spor, sağlıklı beslenme ve mümkünse doğal yollardan d vitamini almak çok önemli. Menopoza mümkünse düşük kiloda girmek lazım çünkü illaki biraz alınıyor. Cinsel açıdan ise aslında cinselliğin kalitesi yaşla birlikte menopoza kadar artıyor, menopoz öncesi pik yapan libido ve cinselliğin kalitesi menopoz ile birlikte biraz azalmaya başlıyor. Ablam orgazmda azalma yaşamış ben yaşamadım. Islanma ise başlarda gecikmeye başlıyor sonra ileri ki yıllarda kuruluğa dönüşüyormuş. Ben henüz böyle bir sıkıntı yaşamadım ama eskisine oranla ıslanma azaldı tabı özellikle başlarda; dolayısıyla önceleri heyecanla ve tahrik olmanın etkisiyle ön sevişme olmasa da olur iken artık bir ihtiyaç halini almaya başlıyor. Benim yaşadığım en önemli sıkıntı vajinamda "klima borusu" diye tabir ettiğim genişleme hissi. Yani eskisi kadar esnek olmadığı için başlangıçta oldukça fazla darlık ve kuruluk oluyor sonra ise sanki eşimin penisinin şeklini alıyor ve ilişki süresince de öyle kalıyor, klima borusu gibi. Bu yüzden de sanırım genç yaşlardan itibaren düzenli kegel egzersizleri ileri ki yaşlar için önemli bir yatırım.
Teşekkür ederim. Yaptığınız uyarı çok doğru. Ben kazara gebe kalmaktan çok korkarım. Doktora sordum. "korunmana hiç gerek yok, gebe kalamazsın" dedi. Son adetimin üzerinden iki sene geçti. Hatta benim rahim atrofiye uğramış doktor "yumurtlama olsa bile tutunacak yer yok" dedi. Yine de ben korkuyorum. Hatta IDx kanalında bir program vardı böyle PKO olan ve adet olmayan kadınlar hamile kalıyor, hamile olduğunu anlamayıp doğum sancısı ile acile gidip orada hamile olduğunu öğrenip doğum yapıyorlar falan.Siz bari bunu söyleyip utandırmayın beni, hepimiz bilgimizi paylaşıp birbirimize yardımcı oluyoruz. Sizin tecrübeniz bizim henüz yaşamadığımız noktadan ki bunları önceden bilmek de çok önemli ben tansiyon ilacının bu etkisini hiç duymamıştım benim için önemli bir bilgiydi gerçekten.
Size küçük bir uyarı yapayım menapozda da hamilelik riski mevcut diye biliyorum dikkatli davranmanızı ya da bu konuda doktorunuzdan bilgi almanızı öneririm. Şu yazdıklarınız da gerçekten değerli bilgiler, başımıza gelecekler hakkında bilgi sahibi olmak çok önemli.
İnşallah daraltma işlemi sizi memnun eder, bu konuda da bilgi paylaşımı yaparsanız çok sevinirim, ileriye yönelik bilgi edinmek her zaman faydalıdır.
Tebdirli olmanız çok güzelTeşekkür ederim. Yaptığınız uyarı çok doğru. Ben kazara gebe kalmaktan çok korkarım. Doktora sordum. "korunmana hiç gerek yok, gebe kalamazsın" dedi. Son adetimin üzerinden iki sene geçti. Hatta benim rahim atrofiye uğramış doktor "yumurtlama olsa bile tutunacak yer yok" dedi. Yine de ben korkuyorum. Hatta IDx kanalında bir program vardı böyle PKO olan ve adet olmayan kadınlar hamile kalıyor, hamile olduğunu anlamayıp doğum sancısı ile acile gidip orada hamile olduğunu öğrenip doğum yapıyorlar falan.Doktor milyonda bir olabilecek bir şey dedi. Ben bu yüzden hala düzenli aralıklarla 1-2 ayda bir gebelik testi yapıyorum kendime.
İşlemde kullanılan cihazın adı femilift. Doktorunuza sorabilirsiniz aynı mı diye.. bence 6 seans çok fazla. siz bence 3 seanstan sonra ihtiyaç hala duyarsanız sonra bir 3 seans yaptırmayı daha düşünebilirsiniz ama ben gerçekten 3 seans yeteceğini düşünüyorum. Benim seansların arasında ay var ama hafta değil. Sizin işlemi merak ettim şimdi :)Hayırlı olsun canım. İşte ben de öyle biliyorum. Benim doktor birer hafta ara ile 6 seans dediBen bir şey anlamadım. Başka bir şey mi acaba benim doktorun bahsettiği?
Ben demıstım demekten nefret edıyorum yaBdv ye konu açmış, çok yolunda değil anladığım kadarıyla
Onları biraz da salgın süreci vurmuş, konuyu bulursun zaten aratırsanBen demıstım demekten nefret edıyorum yaoffff bılıyodum tansıyon ılacının hangısı olursa olsum boyle yapacagını güle üzüldüm, cok enerjık bır cıfttı anlattıkları kadarıyla
Evet, fazla evhamlılardı, dur bı bakayım konusunaOnları biraz da salgın süreci vurmuş, konuyu bulursun zaten aratırsan
Maalesef. Artık hiç yaklaşmıyor bana. Bilmiyorum neden. Kendi performansına mı morali bozuluyor yoksa genel bir mutsuzluk mu, bana mı kırgın bilemiyorum ama evde canımlı cicimli konuşuyoruz yine sorun yokmuş gibi. Yanımda pek yatmıyor koltukta sızıyor ama yatakta yanıma yattığında da sarılacak olursam uzaklaşıyor.
Ne zamandan beri hiç? Son doktors gıdısınızden sonra mı oldu? Yanı soruyorum ama umarım yanlıs anlamıyorsundurMaalesef. Artık hiç yaklaşmıyor bana. Bilmiyorum neden. Kendi performansına mı morali bozuluyor yoksa genel bir mutsuzluk mu, bana mı kırgın bilemiyorum ama evde canımlı cicimli konuşuyoruz yine sorun yokmuş gibi.
23 ocaktan sonra 4 defa yakınlaşmamız oldu. En son 10 gün önce oldu. İlaca 26 Ocakta başladı ondan önce bir sorunumuz yoktu, balayında gibiydik.Ne zamandan beri hiç? Son doktors gıdısınızden sonra mı oldu? Yanı soruyorum ama umarım yanlıs anlamıyorsundur
Pekı doktor ne dıyor. Belkı de adamın derdı tansıyon ılacından degılde o doneme gecıse denk geldıgı ıcın oyledır?23 ocaktan sonra 4 defa yakınlaşmamız oldu. En son 10 gün önce oldu. İlaca 26 Ocakta başladı ondan önce bir sorunumuz yoktu, balayında gibiydik.
Yani ilaca başladığında ilaçtan kaynaklandığı kesin. Şimdi ise bilmiyorum. Doktor bize verdiği N isimli ilacın yapmayacağını söyledi. Eğer N ile yaşıyorsanız hepsi ile aynı olur dedi. Ama üçüncü aldığımız ilacı Doktorun da denememiz için onayladığı A isimli ilacı doktor olan kuzenim önerdi "N yapar bu yapmaz" diye, gerçekten de N'nin prospektüsünde yazıyor ama A'nınkinde yazmıyor bu yan etki. O bakımdan ümitlenmiştim ama bilemiyorum hiç yanaşmıyor ki artık bana.Pekı doktor ne dıyor. Belkı de adamın derdı tansıyon ılacından degılde o doneme gecıse denk geldıgı ıcın oyledır?