- 13 Eylül 2009
- 5.522
- 7
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #1.881
bebetom afroditim biri sabitlemiş seni yerine ohhh otur oturdugun yerde biyere kaçma aklinialirimsmile
cok sevindimmm hihoyyyt
cok sevindimmm hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anammm neler dermiş benim biberim:kedi:canımın taaa içisin biliyon demü
biberitom o kremleri hem vucut hemde yüzüne sürebilirsin her çeşidimevcut görüldüğü gibi,hayyal nikli arkadaşımız allık sürerken allık uçmasın die bepanten sürüyomuş cildine,bende onu krem gibi kullanmayı sevmem,dedimki makyaj altı olarak meyveli kremler kullan,yani böyle çıktı ortaya:))
tüm kk ailesine işalah kanka:lepi:Şeniz
ceylanım hani hoş kokusuda var hem ruha hitap ediyo,hemde cildimize iyi bişey yapmış oluyoruz,kremlendikten sonra allık sürüyoruz(ben sürmem gerçi)yani bahane ile bakım yapmış oluyosunuzaklinialirimsmile
oyy megom benim ya..canım dostlarım çok seviniyorum sizler böyle güzel sözler söyleyince:asigim:çok teşekkür ederim papatyama.s.hayırlı olsun sabitlilik fıstıım,dibine kadar hakediyosuna.s.
rica ederim,eğer fondoten düşünüyosan cecileye bir bak,gerçi oda 30 tl civarı ama başarılı..rimel içinde carminaya bir bak.bende var mesela 6 tl almıştım ama gayet güzel yaniyerimsenibenteşekkürler canımcım .önerilerini dikkate alicimm:lepi:
ev sahibi oldum kurtuldum kiracılıktansempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3daha taşınmam kolay kolay sevdim evimi ee komşularımda harika:lepi:saol akitram gül yüzlümolumunekankayizsmilebebetom afroditim biri sabitlemiş seni yerine ohhh otur oturdugun yerde biyere kaçma aklinialirimsmile
cok sevindimmm hihoyyyt
önce pürüzlere çözüm bulucaz..pürüzden kastım sanırım çıkmayan isilik tarzı sivilceler..ucu yoktur onların ama içi dolu gibidir ve pürüz görünümü verir.lekelerde sanırım oynadığın sivilcelerden kalma..tespit doğrumu?canımın içi ya benim cildimde çok fazla pürüz ve renk düzensizliği oluştu napmam lazım hayatım
anladım canım bana laf anlatmaktanda bıktırdım seni yavsırnaşık şey
oyy megom benim ya..canım dostlarım çok seviniyorum sizler böyle güzel sözler söyleyince:asigim:çok teşekkür ederim papatyama.s.
rica ederim,eğer fondoten düşünüyosan cecileye bir bak,gerçi oda 30 tl civarı ama başarılı..rimel içinde carminaya bir bak.bende var mesela 6 tl almıştım ama gayet güzel yaniyerimseniben
ev sahibi oldum kurtuldum kiracılıktansempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3daha taşınmam kolay kolay sevdim evimi ee komşularımda harika:lepi:saol akitram gül yüzlümolumunekankayizsmile
önce pürüzlere çözüm bulucaz..pürüzden kastım sanırım çıkmayan isilik tarzı sivilceler..ucu yoktur onların ama içi dolu gibidir ve pürüz görünümü verir.lekelerde sanırım oynadığın sivilcelerden kalma..tespit doğrumu?
aşkolsun bacım olurmu öyle şey:1hug:sormadan nasıl öğreniceksin öğrenmek istediğin şeyi dimi tatlımyerimsenibeno yüzden sormak hakkınŞeniz
anammm neler dermiş benim biberim:kedi:canımın taaa içisin biliyon demü
biberitom o kremleri hem vucut hemde yüzüne sürebilirsin her çeşidimevcut görüldüğü gibi,hayyal nikli arkadaşımız allık sürerken allık uçmasın die bepanten sürüyomuş cildine,bende onu krem gibi kullanmayı sevmem,dedimki makyaj altı olarak meyveli kremler kullan,yani böyle çıktı ortaya:))
canım,innovanın rimeli ve şu maybelline nin affinitone diye bi kapatıcısı mı ne varmış
bunlar hakkında bilgin var mı?bişiler çiziktirsenekaydirigubbakcemile3
livom lekeleri açar ama tenini beyazlatmaz merak etme,tonlama düzeltir zamanlaoleyyyyyy oleyyyyyyy yeni tarif kızım bunu yrna yapayım artık ya ne dicem kanka bu yaptıklarımız maskeler cart çurt cildimin rengini açar mı ? offffff zaten beyazım dahada beyaz olmak istemıyorum :1no2:
livom lekeleri açar ama tenini beyazlatmaz merak etme,tonlama düzeltir zamanla
o carminanın nosu kaç kanka
içi doludan kastım sivilce gibi değilde böyle bi gıcık tarifsiz:))anladım tatlım bozma sinirlerini allah hiç bir şeyi sebepsiz yaratmamış,sana vericeğim önerileri uygularsan doğadan faydalanarak derdine çözüm buluruz allahın izniyle bitanem benimŞenizcanım aynen öle fakat içleri dolu deil pütürlük işte ne bilim çok inir bozucu ya aşkım
pembiş hüsamkaydirigubbakcemile3nonoş bi adam tarif eder gibi oldu ama:))oda seni sevmiş ablası öyle diyo:smiley-cool:Senin pembiş Hüsamını pek sevdimopuyorumnanaktan..pamuk şekeri gibi:dance:
biberim bi bak aktarlara bulursunda alınca ekle:jeyyar:Bilmez miim afroditimmmmŞeniz
Hmm anladımm ben de kullanayım o zamann çok severim mis kokulu kremleriiaklinialirimsmile
akşamı bekleaklinialirimsmilezaten anca gelirsin:))Heh işte dediğim kutu oydu afrommm alcam ben de yakında odam seninkinin asynısı olcak haberin olsunsırnaşık şey Yav siz ojelerinizi nereye koyuyorsunuz bi fikir verseniz banafisfisfis ben sepete koyuyorum ama sepeti sevmedim kokoş bişyler alcam eğer sepet dışında başka birşeye koyuyorsanız neye koyuyorsunuz
bizde seni sevdik tatlişkomopuyorumnanaktanburayı çok sevdim yaadelikafadulden
seni tanımadan nie bukadar cok seviyorum acaba:asigim: