kuzu sarmalarım bu günde bunları ekliyorum sizler için haydi bakalım resimler gelsinhihoyyyt bayanssulusmilebayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
sizlere bu küçük kutumu tanıştırıyım önce..adı hüsamettinsempatiksalakcinniminik ya öyle taktım adınılülülülülülü yüzüklerimi koyuyorum,sizlerde takı kutusu olarak kullanabilirsiniz..hemde dekoratif..ben bi milyoncu tarzı bir alışveriş merkezinden aldım ama 1 milyona değil tabi:CüvCüv:5 tl ye aldım..fikir olsun sizleredegamyoncuiremsu yanındaki fırçada benim çok sevdiğim pudra fırçam:lepinuda 15 tl ye almıştım sanırım.rengi modeli çok hoşuma gidiyo,makyaj yaparken estetik malzemelere çok önem veririm,insana enerji veriyozemuszemus bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
ilarzum ve livim kızlar işte boyun maskeniz geldi:lepi: MALZEMELER: 2 yemek kaşığı kadar süt azcık portakal suyu(yerken bir iki dilim sıkın) buğday nişastası YAPILIŞI: malzemeleri karıştırın..nişastayı kendiniz ayarlayın..yoğun kıvama gelince dökmeyin artık.ne çok sulu nede hamur olsun. ETKıLERı: hem yüz hem boyun için harika bir germe bir nevi botoks maskesi..dün buna benzer bir tarif ekledim ama o karma ciltler içindi.bunu gerilmek isteyen herkez yapsın,20 dk sonra konuşamayacak ve dönemeyecek kadar katılaşıcaksınız..korkmayınyasakkelime katılaşan yüzünüz değil yıllardır biriktirdiğiniz öfkeniz işte onu kırıyosunuz bu maskeyi yaparkensempatiksalakcinnisaçmaladım biliyorum:CüvCüv:yıkayınca yumuşuyosunuz merak etmeyin:)) NOT:çok dökülür bu maske..mümkünse kıpırdamayın dökülenleri temizlemek zorunda kalmayın,ayrıca gülmeyin mimik kırışıklarınızla uğraşamam bide bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
kızlar daha öncede eklemiştim hatırlarsınız...carminanın kalem rujunu..5 tl fiyatı ruj sürmeden sabah kalkınca pembe dudaklarınız olsun istermisiniz??evet der gibisiniz,yada ben yine iyi saatte olsunlardan sesler duyuyorum:smiley-cool: ben bu kalem ruj efendiyi yatmadan önce dudişlerime sürüyorum,sabah yüzümü yıkıyorum dudağımıda şöyle bir siliyorum,sonra ruj sürerken yaptığımız dudağı içe çekme hareketini yapıyorum aman ne göriyimsengözlerimebaksanabköfte gibi pembiş doğal ve sexi dudaklarım varkaydirigubbakcemile2 sizler ruj sürerekte yapabilirsiniz tabi ama ben bunun kalıcılığını çok daha seviyorum ve kalem rujuda herkeze tavsiye edebilirim