- 11 Aralık 2009
- 627
- 0
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #1.681
tanrıçam sephoradan kaş kalemi aldım başarılı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkmmm sen makyaj temizleme ürünü ne kullanıyosun? Bugün bir sürü markaya baktım hangisini alsam bilemedim almadım sana sormadan almayayım dedimm. Bana önersene hangisini alayım? Geçen gün buhara tuttum cildimi sonra şu yumurtanın akıyla olan maskeyi yaptım yüzüm yanınca çok tutamadım ama farketti cildimde hatta bugün dişçi dedi karabiber naptın sen cildine çbk söyle bana çok güzelleşmiş dedi gaza geldim bugünde yapıcam ama bal maskesini yapıcam buhardan sonra bitanesin sen ne kadar değerli bilgiler veriyosunn Şeniz
Kız karapiperrr.bende dün dişçiye gittim, bana bişey demedi benim dişçi hatun..aslında ben ona ne kadar zayıflamışsın dedim amaaaa..:çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dur bende yapayım buhardan sonra yumurta akı maskesini.:lepi:.peşpeşe yapmamıştım hiç..
karabiberle ne maske yapiyonuz kizlar birisi allah rizasi icin seyttiriversin anlatirversin bagaaaa ya
vaktim yoh o kadaaaaaaaa sayfayi okucak please tez cevap bekliyemboshayallersmile
karabiberle ne maske yapiyonuz kizlar birisi allah rizasi icin seyttiriversin anlatirversin bagaaaa ya
vaktim yoh o kadaaaaaaaa sayfayi okucak please tez cevap bekliyemboshayallersmile
sana bol şişmeler o zamanzemuszemusbak 1 çay kaşığı karabiberi dök çay tabağına..üzerine azcık zeytinyağı dök..bunu karıştır dudağına sür..ovala dudağını pilink yapar gibi.azcık kal öyle yandığını hissedne şişne kadar:)sonra yıka..sonra rujunu sürbayanssulusmile
Peki bu karabiber z.yağı ile yapılan kürün etkisi, tüm gün mü sürüyor acaba.?.:uhm:
E uzun sürmezse ne anladım ben bundan..yoksa sık sık yapıncamı dolgunluk oluyor..ben bugun yaptım yawriler ........
degısıklık warmıydı dersenız
ewt wardı ama
uzun surmedi angelinalıgımsırnaşık şey
hemşom kalbimiz birmiş:1hug:
E uzun sürmezse ne anladım ben bundan..yoksa sık sık yapıncamı dolgunluk oluyor..
İhtiyacım yokta..bilgi olsun mahiyetinde yaniiii..
Şeniz
allah seni emi hemşo-tatlicadiarzu-
patim gule gule kullan bebenkımzemuszemus