- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #1.701
sevindim tatlım güle güle kullanopuyorumnanaktantanrıçam sephoradan kaş kalemi aldım başarılı
sende güle güle sür pandoram:1hug:bak alışıcaksın inan bana...dediğim gibi deneme yanılma yolu ile kıvırıcaksın..ben sana tarif etmiştim ya kart koy kuyruk istersen die göz çizgine,ilarzu kuzenciğim videosunu çekmiş onu izliyerek fikir edinebilirsin..her çektiğin eyelineri resimle..sonra sil yenisini sür.bakalım hangisi içine sinicek.aradaki farkı görürsünŞeniztanrıça canım flormardan aldım eyeliner pen diye bişi sürülmesi kolay diye...umarım gelince sürebilirim eyvahedigeldismile
senin baban şekerci olduğu için bunları yapmana gerek bile yok:smiley-cool:ama yapınca tabi daha güzel oluyo o ayrı:))memnun kalmana çok sevindim kaşına gözüne bittiğim,verdiğim bilgilerden ziyade siz değerlisiniz canım arkadaşlarımhihoyyytAşkmmm sen makyaj temizleme ürünü ne kullanıyosun? Bugün bir sürü markaya baktım hangisini alsam bilemedim almadım sana sormadan almayayım dedimm. Bana önersene hangisini alayım? Geçen gün buhara tuttum cildimi sonra şu yumurtanın akıyla olan maskeyi yaptım yüzüm yanınca çok tutamadım ama farketti cildimde hatta bugün dişçi dedi karabiber naptın sen cildine çbk söyle bana çok güzelleşmiş dedi gaza geldim bugünde yapıcam ama bal maskesini yapıcam buhardan sonra bitanesin sen ne kadar değerli bilgiler veriyosunn Şeniz
bebeğim ben göz makyajım için netrojen kullanıyorum..fiyatı 16 tl civarı
badi şop sütle önce siliyorum.sonra cilt tipime uygun jelle yıkıyorum,ardından tonikle siliyorum...sizin orda badi yok,diadermine alabilirsin biberim fiyatıda uygun
nerdesin sen kokolinammmm:gitme:çok özledik ama biz sizi:ecrin_bebek:kültür mantarım benimkaydirigubbakcemile3bırakma biziolumunekankayizsmileişte geldim burdayımmm tanrıcam bebetom kokolinam opuyorumnanaktan
okuya okuya son sayfaya kdr geldim yine kültürlendim :roflol:
zeytinyagı-karabiber ikilisini merak ettim denicim bebekm
saolsun karabiberr açıklamış tatlım..umarım işine yararkarabiberle ne maske yapiyonuz kizlar birisi allah rizasi icin seyttiriversin anlatirversin bagaaaa ya
vaktim yoh o kadaaaaaaaa sayfayi okucak please tez cevap bekliyemboshayallersmile
kankammm hayatımın kadını güle güle kullan:lepi:
pastelden aldım bugün...yeşile bayıldım..öneririm kızlar hihoyyyt
allah razı olsun sevenlerden saol bitanemhihoyyythee valla müşterim bol allah bereket versin:roflol:tanrıcam topıgın cok yogun tatlım Allah bereket versın sevenın cok ama bır rıcam var afrodıtım şu kurlerını bır topıkte toplasan ben kacırıyorum dıger sayfalara bakıyorum bulamıyorum 1 saat ugrasıyorum bulamıyorum:kedi: maskelerı peelınglerı bebegım
cennetkokulum bu topiğe anca vakit ayırıyorum,amacım şu:güzel bir makyaj için önce cilt temizliği gerekir.cildin istediği kadar kötü olsun en kral makyajı yapsan kaç yazar..ama cildin güzelse makyaj yapmasanda olur
arkadaşlarımıda yani sizlere bunu aşılamaya çalışıyorum.gaza gelip yapan oluyo,buraya yazmayan çok insan var bunuda biliyorum:)o yüzden ayrı topik açma gereği duymuyorum canım ama sen bana ne zaman istersen sorabilirsin..bana sor,arama tek tek,ben sana yardımcı olurum bitanemkaydirigubbakcemile5
uzun sürsün istiyosan silikon taktırıcaksın,yada ihtiyacın olmadığı için hayrına sorduğun kesim silikon taktırıcak:1closedeyes:E uzun sürmezse ne anladım ben bundan..yoksa sık sık yapıncamı dolgunluk oluyor..
İhtiyacım yokta..bilgi olsun mahiyetinde yaniiii..
Şeniz