- 6 Ekim 2008
- 2.064
- 6
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #1.101
rica ederim tatlımbende aldım kaç tane öylee ama kullanmıyorum duruyor.zaten pudra ve fondöten bende sivilce yapıo bikaç saate ufak ufak pütürcükler oluyor yüzümde çok nadir kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldinmi pandoramŞenizekliyorum bekleaklinialirimsmilesöyle tatlı dillim,al yazmalım olumunekankayizsmile
kolumakaydirigubbakcemile3Senin koluna kurban göynümün Tanrıçası...:icecream:
Kısmetse makkaş takasında bir arkadaşımızdan bu Carmina mineral fondoteni aliciğim.
Kız tanrıça, arkadaşta en açık rengi varmış, ben açık buğdayım.
Sence olar mı ?fisfisfis
eyeliner setimi alıcaktın!!bak sakın alma bebeğim gerek yok..kendine bi tane eyeliner fırçası al suya batır çıkar al sana en kral eyelinerkaydirigubbakcemile5desene eyeliner seti almam gerek yok ...sağol bebeğim ...
çok iyi oldubu fikri vermen ,yoksa alacaktımkaydirigubbakcemile5
aynen balım..dudak için olan fırçalı gloslar..renkli glosta olabilir farklı renkler elde edersinbayanssulusmiletanrıça parlatıcı dediğin şu dudak için olan şeffaflardan dimi kııııalsanaalsanasmile
ulu tanrıça hahahah:roflol:uuuuuuuu uludum bak:smiley-cool:Ulu Tanrıça..ben arada da oğluşumun Dalin iyle yüzümü yıkıyorum..yupyumuşak oluyor biliyormusun tavsiye ederim..yıkama celi olarak kullanılabilir..
akitra sauna maskesi buydu canım
Ulu tanruçam..ulumuşsun zaati..kaydirigubbakcemile3
Monteyn jenus..okunuşunu yazdım maskenin..
Ben bunun ölüdeniz çamur lu çeşidini kullanıyordum..güzeldi..
anladım bebekler monteyn jenusss :ecrin_bebek:
topik ilerlemiş yine tanrıcam ballı lokma nerdeydin kızım yav özledim valla