- 13 Eylül 2009
- 5.522
- 7
- Konu Sahibi __TanRIcA__
Pembiş çimzeeelereee baaaak..kız kovboy gibi ..Atla atına deeeeeh..dıgıdık dıgıdık..Kalemiti ceynnn...bayanssulusmile
:sm_cool:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pembiş çimzeeelereee baaaak..kız kovboy gibi ..Atla atına deeeeeh..dıgıdık dıgıdık..Kalemiti ceynnn...bayanssulusmile
kızlar artık kıyafet eklemiyorum üşeniyorumda tek tek çekmeye ama bunları sizlerle paylaşmak istedim bakalım beğenicekmisinizbayanssulusmile
şu çok tarz bişey kendi malım die demiyorum:)üstte cidden çok tatlı duruyo ama burda belli olmuyo:CüvCüv:
hep makyajmı konuşucaz birazda moda diyelimhihoyyyt
canım az önce gg de gördüm aynı markanın 20li 60 li setleri vs var...
escape de orada var 20 tl escape fiyatı...
bu mesela 120 lik set ve 49 tl aynı yerde ulta color markası da...
bu da 120 lilk ben bundan istiom ama ebay da var bundan uygun fiatlı..
canım ebayda var bunlardan alttakinden ...bunlar da guzel ama su Hani Askitonun topiginde var ya o cok guzel, bi de senin chanel olan harika, gg ne la google mu ? :kedi: Ben Fransadayim nerden bulam ki bunlari eyvahedigeldismile
canım ebayda var bunlardan alttakinden ...
gittigidiyor da da var..ebaydan al hem daha uyguna alırsın ..ben alamaıyorum ebaydan çözemedim ebay ı ve kargo ne kadar bilmiyorum ..anlayan varsa anlatsın bize bir zahmet:1hug:
benimkinin benzerleri var 60 ve 98 liği var bendeki 48 li
tr ye kargo ne kadar birde üstte far paleti var ya akitra veben ondan almak istiyoruz bir arkadaş kk dan ben 30 tl ye aldım dedi onu bir baksana sen şimdiki fiyatına onun ve birde tr ye kargo ne kadar tutuyor..akitra ile fellk fellik aranıyoz vallahihoyyytyetiştin kıs:1hug:nesini çözemedin süleyesın..ebay müşterisiyim..
konuştuk biz onunla...pandoraaaaaaaa tatlıgacıyı tuttt bırakmaaaaa
sonunda ebayden alısveriş yapan birisi cıktı ya akannehir
tatlıgacım bize yardım et lütfen
:kedi:oyyy oyy askitosunu beklermis gelince özel defilemi yapıcan
Pembiş çimzeeelereee baaaak..kız kovboy gibi ..Atla atına deeeeeh..dıgıdık dıgıdık..Kalemiti ceynnn...
koptum allah cezanı vermesin:roflol: :roflol:bi turluk verseneee:)))küçükken böleydin sen hep bi turluk alırdın sonra akşama kadar sen binerdin pisikletime sonra düşüncede anan olcak teyzem anamı arardı bana kızardı:dilcikar:küçüklük anımızı paylaştım kuziboshayallersmilekız kuziiiiiiiii görüm çizmeleri dee elbiseyi de bayıldım laaaa
bi tur verirsin artık:))))
bu çizmelerle o elbise manyaaakkk manyaak oluur
sen al ben sana koyucak yer bulurum kankavereliniortaktam teşekküllüyüz kızaamm dişe girdik dişede girdik lülülülülülüneyse demiyimkaydirigubbakcemile3böböğümm diş konusuna da mı girdin zemuszemus
o farlara bittimmmmmm alsamda nere koycam yaa off
canım öncelikle çizmelerime on verdiğin için gel seni bir öpem:)saol canım benimVay konu ne ilerlemiş en başından okuyordum filan ama
Ben de geldim...
Diş kısmına geçmişsiniz maaşallah makyaj bitmiş delikafadulden
Tançıra acep senin diş beyazlatmayla ilgili bir fikrin var mı? Birkaç macun önermişsin. Bende de diş hassasiyeti de var. :uhm: Tatlı filân yiyemiyorum yediğimde dişlerim epey acıyor. :1no2: Bu sadece diş hassasiyeti için mi?
Bu arada çizmelerin süper ya 10 üstünden 100 :lepi:
Güle güle kullan. a.s. Ama üstüne o incecik şey biraz garip durmaz mı tanrıçam?
Yazlık gibi sanki? :uhm:
bizim köyde böle kızım güzelliğe yatırım ilarzuma sor:1closedeyes:millet tabak çanak alır bizde böle işte napalımzemuszemussaol nisancımÇılgınsın ASO, :smiley-coo
millet nevresim-tencere alır (bkz. April):roflol:
sen püsküllü şuh çizme alıyon yau ahahahhaaklinialirimsmile
Güle güle giy bebeğim çok yakışır aso'ma!bayanssulusmle
mavi incim dudu dillim yerim seni ben biliyosun dimi:))çok saol bitanem allah razı olsunopuyorumnanaktanbaştan azimle başladım okumaya canım :kah
toto yağlarında kaldım yerimseniben yerimseniben
bu seferde sondan başlıyım dedim değişiklik olsun süprizzzz süprizzzzz
ben seni takip edene kadar modaya geçilmiş sırnaşı şey sırnaşı şey
hızınıza yetişemiyomm walla ben :lepi:
senin ve yorum katkısı olan tüm arkidaşların ellerine sağlık yüreğine sağlık :1hg: a.s
nileeeer nileeeer öğreniremm sizlerden ben ya opuyorumnanaktn bayanssulumile
amanınnnnn ne ka guzel çizmelerin elpiseeen tanrıçammmm opuyorumnanaktan :sm_cool:
güzel günlerde sevdiklerinle eskitesin yerimseniben alkisalkisalkis
kocimaaan öperimm seni tatlişimmm a.s.
okumaya tekrar devam şimciii :kah:
pandoram dene baklım arkoyu memnun kalıcakmısın bakalımyerimseniben
tanrıça bu maskeden almıştım ben netten yarısı duruyur ..işe yarıyor mu sence.ne işe yarıyor yada..
bende hafif kaşınma yapıo bu yüzümdeyken ,bir acayip yapıo iste yani.. bu arada arkolu deneyini gördüm uygulucam kısskaydirigubbakcemile2
akitim ben sevmiyorum set bilmiyorum,hoşuma giden renkleri almak daha çok hoşuma gidiyo.her ürünüm farklı olsun seviyorum yani..her markanın farklı bir ürününden memnun kalıyorum çünkü.ama alıcaksan pupa tavsiye ederim.tabiki orjinalse!yanına kolpadan yazılanlardan olmasıntanrıca canım makyaj setin varmı bende onu sorucaktım
sende genelde 2li 4lü iyi markaların farlarını gördüm ama belki vardır
bende almayı düşünüyorum escape yada pupa yada ruby rose falan
yani bitane köşede dursun istiyorum :dance:
livim buraya zor yetişiyorum:)sen neye takılırsan sor kankam ben sana yanıtlar ne istersen..resimde koyarım bitanem sen iste yeterki olumunekankayizsmilesekorto yaaaa bugun senin tarif ettigin maskeden yapayım dedim evde yumurta yoktu bende bal ile süt karıstırıp surdum onun oncesinde de senin soyledigin buhar maskesini yaptım cildim bebek gibi oldu
kuzu ne dicem sana maskelerde ilgili ayrı bir topık acsana:):) bir de kuzum bugun maske tarifini bulmak için sayfalarca dolastım ilk sayfı bence editle maskeler su sayfada kozmetikler su sayfada cilt bakımları su sayfada fln diye belirt neyse kuzucuk gelince konusuruz
livim yüzünü yıkamana gerek yok.zaten buhar yapıyosun gözenekler açılıyor temizleniyor.yıkama bebeğim,ayrıca 10 dk yeterli süredir doğru yapmışsınkaydirigubbakcemile5aşkolsun kızım deneme yanılma yoluyla öğrenicez işte sen utanma kader utansın:smiley-cool:böle bağlıyım dedim:)kuzu bir de şey sorcam biz bu buharı yapmadan once ,buharı yaptıktan ve maske sonrasında yani her aşama oncesi yüzümüzü yuz temizleme jeli ile yıkayacagız degil mı (ben boyle yaptım acep dogru mu )
bebek maskeleri ne kadar bekletecegiz ben 10 dkka kadar beklettim ...bu maskeler ne kadar sıklıkla yapılmalıdır ? bebek gelince peeling de bahsetsene onu nasıl yapalım ...ben bugune kadar cok bilincsizce yapıyormussum kendimden utandım yawwwww
kız geberticem seni ekledim ya beeenn:))eklememişim gibi konuşuyo deli:))kızlar maskenin tarifini banada werirmisiniz bende yapmak istiorumm
konuşalım akitom..bende netrogenenin pilinki var 16 tl falan ..kokusu çok hoş nane özleri var ferahlatıyo.lancome vardı bende koku ve his olarak aynılar ama fiyat farklı tabi:)oyy livim denedinmi ohh bebek gibi oldu diyince bnmde cnm cekti ama zmnım yok :/
evet peelingide konussak iyi olur ben kafamdan bi karısım yapıyorum uygunmudur değilmidir konussak eyvahedigeldismile
bebem en güzeli bepantol ya hem uygun hemde kaliteli bir ezane ürünüdürasocuuumm.
ben vücütüm için. nemlendirici bi krem istiyorum
varmı şööle uygun fiyatlı,güzel bildiğin bi vücut losyonu
hayırlı olsun bebem topiğin takipçinim:)