- 11 Aralık 2009
- 627
- 0
- Konu Sahibi __TanRIcA__
TAnrıçam istanbula gidemiorum şu an o yüzden mafoldumben imkanlar dahilinde ne alabilirim idareten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım az önce gg de gördüm aynı markanın 20li 60 li setleri vs var...Tamam le paleti sana sordum zati :kedi:
ama bunu nerden bulabilirim ki ? escape paleti de tanricaya sordum, ikisini nerden bulabilirimmmmmmm eyvahedigeldismile
nie giyemessin olum nesi var:smiley-cool:sade bi çizme işte lülülülülülüsaol canooŞenizaso çizmeyei giyemem bebeğim ama diğerine bayıldım çok güzel
ooo yüzü aldık desenesüprizzzzzKonu ne kadar ilerlemiş yaaa
Şimdi kim baştan sarıp okuyacak ben sonlardakine göre yazayım bari
Çizmeler dehşetti 100 paun verdim
Chanel kimindiyse süper renkler yaaa kıskandım
Bir de maybelline farını ben de aldım güzeldir kullanın geri vermeyin derim
saol pandoramŞenizaskerim gelsinde yanında giyerim işteaklinialirimsmileçeyiz niyetine:))benim far seti canım tşk ederim...
maybelline de kalıcak bendeyerimseniben
tanrıça pempe çizmelerin çok iddialı ama çok ta hoşkaydirigubbakcemile5
yakışırrrrr:1closedeyes:
:roflol::1closedeyes:deli yaaa:))adresini viiirraklinialirimsmileköpeen olsunzemuszemusİstiyorum onları tanrıçamm hemde hemen:1closedeyes:
internetten cadıcımvereliniortakTamam le paleti sana sordum zati :kedi:
ama bunu nerden bulabilirim ki ? escape paleti de tanricaya sordum, ikisini nerden bulabilirimmmmmmm eyvahedigeldismile
TAnrıçam istanbula gidemiorum şu an o yüzden mafoldumben imkanlar dahilinde ne alabilirim idareten
canım cildim karma ama şu mevsimden mi anlamadım yüzüzmü temizledikten sonra pul pul dökülüo.o yüzden dedim ama napim karar wermiom.neutrcena mı alsam
tasarım ürünler satan bi yerden aldım nişantaşından bebeğim..tamam yaz hemen yolluyorumaklinialirimsmileKızım hasta oldum valla pembeyi zaten siverim. Ayy giymek istiyom onları elbiseni nirden aldın bakem? Özele yazıyom adresimizemuszemus
çizme süpeeerr yaaadelikafadulden
biberim bi dene derim ben..doktorum bana bunları vermişti.sıcak soğuk yeme fazla.ben memnun kaldım tavsiye ederim ballı lokmamŞenizayrıca teşekkür ederim üzüm gözlümopuyorumnanaktanGüle güle kullan cnm benim. Benim de diş eti problemim var ama böyle geçecek gibi değil dr yolu gözüküyor
tanrıcaaaaaa o cizmeler ne nereden bulursun bebeim bunları
pembeye bayılırım tam kokoşsun he bosuna kokolina demiorum :jeyyar:
elbüseye üstünde görseydik hosuma gitti hihoyyyt
tanrıçammmmm naber bana acil bi nemlendirici lazım su bazlı bebem ciltim karma