- 13 Eylül 2009
- 5.522
- 7
- Konu Sahibi __TanRIcA__
evet bi parfüm arayısına girince insan kendini kaybediyor :tomato:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yout hal edicem onu ben bir ara...kazen le de konuşacağım a.sselam kızlar noldu bu arada bizim dünkü konu ? :)
ben pandora ....kaydirigubbakcemile3Harikasin yavrum be ah su palet ne harika fiyati ne ki Chanel Olanin ? escape palet nerden alabiliim ki ? isi nedir ? hani su askitonun eskisi vardi ya aynisi mi ?
tatlı gacım hala tek parca halinde burdayız zemuszemus
yanlız tommy girl cok sexy bi koku sıkıldıgı zmn cogu kişinin parfümün adını sordugu bi koku nasıl olurda hafif olur :tomato:
ben dkny be delicious kullnıorum bayılıorum a.s
hafif arıyosan superisi bi parfüm var yurdısında ödül aldı adını hatırlayamadım temizlik kokusu diye biliniyordu sanırım
bebeksi parfümler burberry baby touch (alkollü ve alkolsüzü var alkolsüz bebekler için) yada noa bebeksi diyo herkes :CüvCüv:
ben onu eurovizyon die okudum ne alakaysa hadise koku çıkardı falan zannettim:roflol:]
bide EUROZYON diye bi koku duydum kurstaki kızdan hoş ama çok güzel değilakannehir
ay bunları yazıcam bi yere hepsini aklımda tutamam ki:ecrin_bebek:
tamam dur bende bakim kokularına her yerde bulabilirmiyim:uhm:
tatlım bepantholle ne işin var senin,o cilt losyonu..vucut kremi yani..sivilce izlerin için tretin adlı kremi öneririm.tabiki önce doktora bir görün..tretin krem cildi soyar.lekeli yüzeyi atsınki alttan temiz sağlıklı cilt gelsin.bepanthenle falan olucak iş değil buhmm peki sivilce izlerimi bunlar gecirirmi canımcım.yani bepanthene ve bepantholbilmiyorumkismile
af çıktı:sm_cool:selam kızlar noldu bu arada bizim dünkü konu ? :)
panroram senin farında gayet kapsamlı:))escape ile ilgili olumlu bi düşüncem yok:sm_confused:arkadaşım almıştı baktımda hoşuma gitmemişti..zaten sende var gerek yok bence..onun yerine başka bi ürün al derim bebeğimyout hal edicem onu ben bir ara...kazen le de konuşacağım a.s
tanrıça kıs escape far seti alamm ı sedefli ...nasıl güzel mi ..uygun fiatıda hem ruj ve göz kalemi de var hediyeli...birde far bazı netten nerden bulurum senin far bazından ?
benim far setim bu aklinialirimsmile48 li ama ben daha kapsamlı istiorum
sarissam hoşgeldinaa tanrıça ben niye görmemişim senin bu topiğini yaa
süpersin canım:)
artık takipçinim...
ben pandora ....kaydirigubbakcemile3
tanrıça gelince notunu ileteyim çorumlu:sm_cool:
tanrıçammmmm naber bana acil bi nemlendirici lazım su bazlı bebem ciltim karma
Konu ne kadar ilerlemiş yaaa
Şimdi kim baştan sarıp okuyacak ben sonlardakine göre yazayım bari
Çizmeler dehşetti 100 paun verdim
Chanel kimindiyse süper renkler yaaa kıskandım
Bir de maybelline farını ben de aldım güzeldir kullanın geri vermeyin derim