- 11 Aralık 2009
- 627
- 0
- Konu Sahibi __TanRIcA__
garnıer in gül özlü bi kremini kullanıorum, su içerim bol,ama sigara da kullanıorum bitanemm,yüzümü her akşam yıkarımeyvahedigeldismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zemuszemusbekliyorum hatunum emme onun için gidicem spa kursuna:jeyyar:la abartma olumyasakkelimespa mıpa derken eşşek sıpası olma başıma-tatlicadiarzu-önce gelsin kocan dur helezemuszemus
olmam olmam ama hele bi gelsinalsanaalsanasmile
enemmm benim seviommm seniiiolumunekankayizsmile
ben hala seçemedim bu evdekini:S
garnıer in gül özlü bi kremini kullanıorum, su içerim bol,ama sigara da kullanıorum bitanemm,yüzümü her akşam yıkarımeyvahedigeldismile
sevenlerden allah razı olsun:smiley-cool:neyi seçiceksin kız?anlamadım:sm_confused:zemuszemusbekliyorum hatunum emme onun için gidicem spa kursuna:jeyyar:
olmam olmam ama hele bi gelsinalsanaalsanasmile
enemmm benim seviommm seniiiolumunekankayizsmile
ben hala seçemedim bu evdekini:S
anam o kadar parfüm denedimki ve evde varki hangisindne başlıyım bilemedim ama ilk resmini koyduğum aşkımı şiddetle tavsiye ederim livim:asigim:napıyorsun bakalım asom parfumlere mı gectin yewrum dur inceleyim
ya inanırmısın medusam dediki baz için..şu an alamıycam..dedimki bu kız alana kadar napsaCADIARZUbirden bu geldi aklıma yazdım bunu..sonra dedimki(tabi sayfalar ilerledi)ben bunu bizzat deneyip arkidişlerime sunuyımhihoyyytkızım su arko krem muhabbeti iyiymıs ilk defa duydum hatunun bilmedigi birseyde yok ...anam bir tane bile farım yok ama neyse anneme soyleyim o desesin
Tanrıçam..12 den soona ,geldiğin için araba balkaaabana dönüştü..bilmiyorumkismile
pufsssboshayallersmileheves etmiştim oysaki baloda kopucaktımboshayallersmile
ikisi karışık:asigim:acayipp çekici bi kokusu var kesinlikle tavsiye ederim livim..arkoyuda anam senelerdir alır durur aynanın önünde:roflol:ayna önümüzün vazgeçilmez dekorudur-tatlicadiarzu-hiçte kullanmam..ama dediğim gibi birden aklıma geldi ve kk da çareler tükenmemeli dedim..şu baz olayına geçici bi çözüm bul dedim:enbuyukkk:kankam benim saolasın:1hug:bebegim nasıl bir kokusu var odunsu mu cicek mı nasıl birsey?
tatlışşş arko nem senin oradan buradan duydun birsey degil yani supersin kuzum yaratıcı akideşim benim yaaaaaaaaaaaa
doce falan sürme yüzüne bebeğim,eline dirseğine falan kullan..ayrıca dekoratif bir şişe değil ama çiçeksi hafif bir kokudur..bi ara buna takmıştım:asigim:böyleydim ama şimdi:dilcikar:çünkü yeni aşkım var:asigim:ben o maskecikler az diye elim gtmiyor :roflol:
livim yav sana sorucam sorucam soramadım aklımda hep bi çıkart lütfen
sen lenns kullanıormuydun canım yaa hankisi bide
tanrıca canım kokoşum o mor parfümü neden ben görmedim yav parfüm kültürümde geniştir ama :tomato: gezinirken bi bakiyim kokusuna diamonds bana agır geldi
nemlendirici bitürlü sabit kalamadıgım biürün bazen bıkıyorum al bi dove sür işte diyorum
tabi sonra pişman oluyorum o ayru :icecream:
canım benim baz..far bazı oluyor.ilk sayfada denemeleride var..farının daha yoğun ve kalıcı olmasını sağlar..renkleri olduğundan daha hoş gösterirbaz nedir acaba bilmiyorumkismile
büyüttüler heydiyi o kadar dağda bayırda gezerseaklinialirimsmiletatlı gacı heidi yi büyütmüssün :icecream:
resmini ekle bakim:ecrin_bebek:asom o yoğun mesajlarından kendi mesajımı bulup alıntı edemiorum:roflol:
neysem şeyi seçicem ya evde parfüm var iki tane deosu filan biri pembe biri mavi birisi bana kalıcak:icecream:
seçemedim delirdim burnum hissizleşti artık nasıl seçicem:çok üzgünüm:
hatçeye değil neticeye bak:)yannlıs su light pinki merak ettim pembe olan hersey dikkatimi ceker fekat görsel olarak güzel değilmiş
banada hep derler dısınımı cıkıcaksın parfümün dısına bakma nedense grafik olrak estetik olsun isterim herseyin :asigim:
tanrıça ya mükemmelsin walla .ben body shop un çay ağacı serisini kullanıorum.yanlış mıyım?