- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #3.981
biberimbende açık pembe bi ruju vardı soluk ölü gibi hiç sevmediğim bi renk ama nası aldım bilmiyorumkaydirigubbakcemile3topaklanma istemiyosun sürdükten sonra selpakla nemini alıp doğal görünüme kavuşturucaksın tatlışımkaydirigubbakcemile2
balım çanta çok hoşmuş yaa trençkot ta öyle...:asigim:
saolun bebeklerim ama sizdende bekliyorum olmuyo böyle:dilcikar:oyyyyyy melegim benim kombinine bayıldım benim tarzıma cok benziyor trenckot asıgı bir hatunum zaten harika harika harika :asigim:
çanta ile cizmenin uyumuda 10 numara:asigim:
sevgilin ne sanslı kızım iyi gunlerde kullansın o da kımbilir nasıl sevinecek olumunekankayizsmile
:kedi:kanka ama ben erkekte spor ayakkabı seviyorum oyle takım elbiseyi flnda hiç sevmem
Oyy ayakkabı da güzelmiş yavru kuşum...kaydirigubbakcemile5
Pek bizim tarzımız değil ama kalıbı mükemmel! :lepi:
Güle güle giyinin balparem...Çift halinde kokoşsunuz sanırsam,kaydirigubbakcemile3
sevdalın kokoşluğundan memnun mu çiçeğim?
sorma aprilim ya:gitme:valla tak etti yanimafoldumbenOyy aşık Tanrıçamm =)):asigim:
Bu hasretimiz de bitse, sevdalılarımıza kavuşsak tam süper olacak di mi kuşum...boshayallersmile
güle güle kullan aldıklarını tatlı hemşom:lepi:Şeniz
Evet benimde kombinlerim =) ayakkabı cekemedim cantanın renginde topuklu bir bot vardı altımda
izmirde oglen hava sahaneydi ama aksam usttu bozdu benimkisiyle motor üstünde bir taraflarımız dondu =(
:1shok: :1shok: :1shok:
livo naptın sen ya:asigim:ba-yıl-dımmm:sm_cool:
kanka sen bu gün giydiklerini çekmişsin ben öylesine uydurdumkaydirigubbakcemile3yani giymemiştim onları hihihihi:)))tarzına kurban olduğum..ay dur ekliyesim geldi:)))
geliyorum bekleyin beni:))))