- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #3.921
excipial hydro yu yüzün içinmi verdi!!ya vucut için o hayatım...ayrıca benzamisin bi tırt değil söyliyim:umursamaz:yerinde olsam imex alırım benzamisin yerine..boşuna cildini kurutur gerim gerim gerilirsinboshayallersmileyaa bal köpüğüüm ben cildiyeciye gittim bana benzamycin verdi haftada iki kez maske yap ve 10dk kalsın ve sonra yıka dedi bide nemlendirici olarak excipial hydro verdi :uhm: şimciik ben tiretini ve imexi kullansam hemde haftada 2 gün bunu yapsam çook mu zarar verir yüzümee.. geçsin diye çabalarken yüzümü de mahvetmek çok zarar vermek istemiyorum, korkuyorum eyvahedigeldismile
:[/COLOR][/B]
kendine göre formüllerin var işte ne güzel canımkaydirigubbakcemile5beğenmene sevindim derincim:hulya:selam kızlarrr...opuyorumnanaktan
güzel olmuş burası.
cilt sorunum yok ama farlara bayıldım cecil hiç denemedim deneyeceğim bakalım..
ben yüzümü gül suyuyla siliyorum çok da memnunum ama yoğun makyaj da yapmıyorum.
göz makyajı ve de dudak parlatıcısı yetiyoo..
hatta göz makyajımı da saf zeytinyağı ile temizliyorum.
çiçeğim ben onu inanki bakım amaçlı kullanıyorum..şişmeyi falan geç yani..inan en kral nemlendiriciden güzel nem sağlıyo dudaklarıma..bitti yenisini alıcamaklinialirimsmileTanrıçam bugun senin ilk sayfalarda önerdiğin golden rose dolgunlaştırıcı aldım 3 numero, şimdi seren serngil gibi dudaklarım olcek miaklinialirimsmileaklinialirimsmile
valla işe yarar mı yaramaz mı bilmiyorum, ama güzel bi parlatıcı, ama accık yakıcı, üstünde yazıyo yakar diye zaten, bakalım görcez işe yarıcakmı:hulya:
bu arada inanmıcaksınız okuken not alıyorum kim ne önerdiyse başlarına T, PU, Y vs... yazıyorum, önerenin kısaltması:roflol:
kızlar valla üzülüyorum demeyin böyle:))boşa geyik yapmıyosunuz ayrıca,faydalı ve topiğin içeriğine göre konuşuyosunuz..benim olmam gerekmiyo,ben yokkende istediğiniz işeyi konuşabilirsiniz canlarımŞenizbu arada tanrıçanın topiğini epey doldurdukbilmiyorumkismile
her seferinde kızmayacağını söylüyor ama biz yine de şimdiden söyleyelim gücenmesin bize olumunekankayizsmile
hem konuştuğumuz konulardan başka okuyan arkadaşlar da faydalanıyor bilgi paylaşımı oluyor kızmaz bize kızmaz:kedi:
kızlar topiğin başından beri bepanten ile ilgili görüşlerimi söylüyorum..ben yüze nemlendirici olarak sürülmesi taraftarı değilim..neticede ezaneden alınan bir krem..anca hahriş ve yara durumlarında kullanın diyorum..yada ellerinize manikürden sonra yada ayaklarınıza pedikür sonrası..ama nemlendirici gibi kullanmayınen iyisi ben sadece yüz için kullanılan bir nemlendirici edineyim, sizin önereceğiniz varsa söyleyin kızlar, hem de gelince tanrıçaya ve diğer arkadaşlara sorayım bi bilmiyorumkismile
kızlar uygun fiyatlı nemlendirici olarak netrojenin spf 15 li kremini öneriyorum,daha öncede bahsetmiştim bilen bilir..kızlar ben haftada bir iki kullanıyorum ama günlük kullanıma korkuyorum, neyse tanrıçam bu konuya da bi açıklama getirecektir:hulya:
cilt tipinize göre çeşitleride var..fiyatıda 23 tl civarı..yani alınabilicek makul bir ürün.[/B]
livim 11 olmadan burdaydım,ama anca geçmişi okudur mesajlarımı okudum derken bu saate kaldım:))tanrıcam gel artık =(
hoşgeldin canikommBen de geldimmm
davete gerek yok..direk dal:jeyyar:edermisiniz yoklmaz:edin ula varkaydirigubbakcemile3Ooo herkes gelmiş Maşallah şekerler Hoşgeldiniz bende daimi elemanınız olabilir miyim fıstıklar benide aranıza kabul eder misiniz :jeyyar:
kızlar iyi geceler bol muhabbetler...
B]
saol nazalpçimŞeniz