- 23 Şubat 2010
- 340
- 8
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #3.801
iklimyacım bunlar sivilce lekeleri.uç vermemiş sivilceler zamanla içinde sönmüş ve izi kalmış..sana krem tedavisi önericem..öncedende söylemiştim sanırım..tiretin kullanıcaksın..o çıkmayan sivilcelerin üzerinede imax sürüceksinki uç versin ve patlayıp gitsin(tabi sen patlatmıycaksın)
ama bitkilerle tedavi olucam dersen kesinlikle önce devedikeni tohumu alıp içiceksin günde 3 kere..tarifini eklediğim çöven otunu kaynatıp yüzüne sürersen o lekelerde sivilcelerde gidicektir zamanla..ama üşenmeyip aktara git önce temin et bunu
limon+salatalık bunların suyunu çıkar ve buz kalıbına dök.bununlada yüzüne masaj yap düzenli olarak
tanrıcacım çook tşk ederim bittaanneemm yaa a.s. ama tiretin de imax da krem deil mi aynı anda mı sürcem ikisini de yoksa sabah biri akşam biri gibi mi kullancam bilmiyorumkismile umarım kurtulurum bunlardan yaa mafoldumben ben hem bu kalıplarını yapıp devedikeni tohumunu içicem hemde ilaç tedavisi uygulucam.. daha çabuk gitsin diye :sinifsinif: amaa ilaçları nasıl kullancağımı anlamadım ben eyvahedigeldismile
Çok pahalıdır bu peruklar ya
ayy aklıma gelmişken yazayım da çıkayım.. tanrıcacım ve kızlar (fıstıklarım :) ) benim yüzümde bişeler var ama bi türlü ne olduğunu kestiremedim :uhm: sivilce mi leke mi iz mi yoksa sadece çil mi annamıyorum bi türlü.. bide alttan hani gergin gibi yapınca sivilceler gözüküyo gibii.. bunlar nee ve nasıl temizlenir bilmiyorumkismile yaa ben bunları yok edemicem mi uff eyvahedigeldismile mafoldumben
saat 11 gibi toplaşalım kızlar..kabul edenler..etmeyenler..tamam kabul edilmiştir
Bitanem, PCO değil de, çikolata kisti dedikleri şeyden vardı bende.eyvahedigeldismile
Endometriozis hastasıyım yani...Östrojen fazlasından oluyor.
Geçen yıl yumurtalığımdaki kist hızlı büyüyünce ameliyat oldum tatlım.mafoldumben
Malesef her zaman tekrar etme riski var ve bu aşırı ağrılarla menopoza kadar başbaşayım ne yazık ki...:gitme:
Tatlı perim çok teşekkür ederim, hemen not alıyorum dediklerini, doktoruma soracağım ve onay verirse başlayacağım balım...opuyorumnanaktan
Uzun zamandır muayene olmadım, en kısa zamanda gitmem lazım doktora...
bence hiç şikayeti olmayanlar bile gitmeli 20li yaşlardan itibaren, erken teşhis çok önemli...yerimseniben
Balım çok güzel kaşların bence de dokunma, dökülebilir...vereliniortak
Benim de saçıma göre açık kalıyor diye üzülüyorum...Ve de seyrek.opuyorumnanaktan
karabiberim, benim kaşlarımın alınmamış haline benziyor kaşların bebeğim,
ben alttan 4-5 tane alıyorum, üstündeki minikleri de iple geçiyorum, daha aydınlık oluyor,
hem incelmiyor, doğal bir görüntü oluyor tatlım, bence sen de böyle denersen gözüne daha hoş görünecektir...:lepi: opuyorumnanaktan
askerlerimiz gelicek zaten para lazımbilmiyorumkismileama o geldikten sonra zaten doya doya bişey alamıycam,salmaz beni yanından çünküaklinialirimsmilebende stok yapıyım azcık diyorumbilmiyorumkismilebak sen böyle diyince kendimi suçlu hissettimkaydirigubbakcemile3
aleyküm selam livomkaydirigubbakcemile5söylerim
sorma ya çok ihmal ediyo bizi
saat 11 gibi toplaşalım kızlar..kabul edenler..etmeyenler..tamam kabul edilmiştir
bana uyar o saat tanrıça diğer kızlara da soralım tabii yerimseniben
Aprilim bebeğim seni o kadar iyi anlıyorum ki çok geçmiş olsun Endrometriosiz bende de var maalesef onuda geçen bayramda sancılanınca öğrendik ancak baya bir doktor gezdik onun için şuan İzmir de Dokuz Eylülde çalışan bir Prof. var kontrollerimi onda yaptırıyorum benim sağ yumurtalığımda ki kitle baya büyük solda da 2 tane var bana yaklaşık 2 yıl Yasmin kullanman gerekli dedi doktor ama ben hala başlamadım malum onun yan etkileri çok ya ama mecbur kullanıcam galiba ameliyatı benim doktor tavsiye etmedi tatlım çünkü bunlar her adet döneminde tekrarlanıcaklarmış hatta farklı yerlerde olabilirler dedi yani bağırsakta bile oluyormuş bu kitleler kafamçokkarıştı
Neyse canımcım daha da uzatmadan sen bunun için ne kadar süre ilaç tedavisi gördün merak ettimde ben ısrarla ilaç yerine bitkiler iyi gelirmi diye düşünüyorum ama işte onlarıda düzenli yapmıyorum ah şu tembellik ve üşengeçlik :bbo:
Bagno di romanın sabunlarını bende çok seviyorum güle güle kullan cnm opuyorumnanaktan
güle güle kullan cnmma.s.