- 14 Kasım 2006
- 3.407
- 26
- 43
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #3.781
gördüğüm kadar ile hoş birisin tatlım..kaşların tenin saç rengin gayet hoş gözüküyoboshayallersmile
cok tesekkurler tanricam benim, canim opuyorumnanaktan
burcukutlu cnm avatarındaki sensen eğer saç rengin çok gzl ve kaşlarında dediğin gibi koyu değilmiş :)
prensesim, cok sagol bebisim opuyorumnanaktan
göğüs için istiyosan başka yağ karışımları ile masaj yap tatlım
ama bilmem ki hangi yag karisimi iyi gelir? bilmiyorumkismile Tanricam bir yaziversen? :ecrin_bebek:
aktarlardada çok güzel sabunlar var o konuyada giricemguclubacismile
ahhh, cok guzel olur tanricam, bayilirim sabunlaraaaa zemuszemus opuyorumnanaktan hihoyyyt
benimde kaşlarım böyle ama 2 ton açığını istiyorum acaba boya fln olur mu :/ of hiç bilmıyorum
liviiiimmmmm, bal yumagim, bence rengide, seklide bir harika kaslarinin. opuyorumnanaktan bence de hic elleme :1no2:
Ben de böyle mor istiyom:ecrin_bebek:
canim ben de diger arkadaslara katiliyorum eminim yakisir ama fazla dikkat cekici sanki? :uhm:
ayy aklıma gelmişken yazayım da çıkayım.. tanrıcacım ve kızlar (fıstıklarım :) ) benim yüzümde bişeler var ama bi türlü ne olduğunu kestiremedim :uhm: sivilce mi leke mi iz mi yoksa sadece çil mi annamıyorum bi türlü.. bide alttan hani gergin gibi yapınca sivilceler gözüküyo gibii.. bunlar nee ve nasıl temizlenir bilmiyorumkismile yaa ben bunları yok edemicem mi uff eyvahedigeldismile mafoldumben
iklimim, sivilcye benzettim ben de. Ama Tanricam da bir baksin bence de..