- 13 Eylül 2009
- 5.522
- 7
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #37.381
Canlarımm ciğerparelerimm nerelerdesiniz
Hepinizi çoookkk özledimmm
Umarım herkesler çok iyidir.
Cumartesi nişanım var uleyynnn gelmiyceğiniz mi yoğsam
geldin ve gittin demekkkk kankağğğğ üf bi rast gelemiyoruz dur hemen günlüğünü okuyayımAkitooooooom aynennnnnnn
Günlüğe yazdım azcık bişiler ballarım bademlerim
Hepinizi deli gibi özledim uleyn
kankaaağğğğğğğ balımmm inanılmaz özledim sizleri yaaaislandımmmmmmmm kankammm bugün nişanın var demek ayyy çok heyecanlı kuşum yaaaa
Sağol bitanem anaların en güceliiislom mutluluğun daim olsun tatlım
Akitimmm şelale saçlımsağol bitanem. Anacım ine cine mi foto koycam yoğsunuzkiigeldin ve gittin demekkkk kankağğğğ üf bi rast gelemiyoruz dur hemen günlüğünü okuyayım
islooooooooo nişanınmı oldu hayırlı ugurlu olsun mavikimm resim koy bakalım ciğerim yada koymusta olabilirsin bakmalıyım
foto isteriz islom fotoooooooooooo
bebeğim bayıldm sen çok güzel herşey çok güzel olmuş hep mutlu olun böyle inş.keşke tanrıçam da olsaydı da oda görseydiNe istedin de yapmadım gülüümm
bebeğim bayıldm sen çok güzel herşey çok güzel olmuş hep mutlu olun böyle inş.keşke tanrıçam da olsaydı da oda görseydi
kankaaağğğğğğğ balımmm inanılmaz özledim sizleri yaaa
Evet kuzum nişanım oldu çok şükür her şey harikaydı
Patişkommmm sağol bitanemmm nerelerdesiniz yahuu özlüyorum sil-zleriislommmmmbenim kervana katıldın demek düğün haberini de duyarz burdan inşallah canm benmmm
islom tebrik ederim bitanem allah ömür boyu ayırmasın
Arkadaşlar konu son mesajlardaki gibi devam ederse geyik sohbetlerine taşıyacağım.