- 30 Haziran 2009
- 2.637
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canoopuyorumnanaktanKızzlaaaaarrr
Tanrıça çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan
Likit fondaten günlük kullanım için abartı kaçmaz dimi toz fondateni önermiyorsun sanırım canım..
O kapatıcıdan alıcam cumartesi günü çok teşekkürler tatlım..
oy oy oyyy süslüdür o çokkk güzeller tanrıçam güzel günlerde güle güle kullan hepsini
geçen gün aldığım bir kaç ürünü tanıtmak istiyorum sizlere
ama eksik olarak:)çünkü çekiliş için arkadaşıma aldığım bir kaç üründen,dayanamayıp kendimede aldım:kedi:
onlarıda bayramdan sonra eklerimhihoyyytşimdi eklersem afiş olurum millete:smiley-cool:
en baştan,sırası ile başlıyorum anlatmayakaydirigubbakcemile5
fruit kicks down under nar özlü şampuan: biliyosunuz,bi kaç ay önce bu şampuanın mavi renkli olan,üzümlü serisini almıştım
bu sefer kırmızı renkteki narlı şampuanını aldımhihoyyytbu şampuanın en sevdiğim özelliği çevre dostu olması
ayrıca harika kokuları
ve doğal oluşu...fiyatları 9 tl civarı.kozmetikçilerde bulabilirsiniz.ben severek kullanıyorum.narlı serisinide çok beğendim.tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5
Gliss,sıvı saç bakım kremi: bunuda kozmetikçiden 7 tl gibi bir fiyata aldım.banyo sonrası nemli saça sıkıp,o şekilde tarıyorum
bildiğimiz' mavi su '(kuaförlerde olan)işlemini görüyor.boyalı saçlar için olanını aldım ben.saça ışıltı veriyormuş:smiley-cool:
saçları ipek gibi yapıyor,bunuda çok beğendim,tavsiye ederimopuyorumnanaktan
rexona teens pudralı deodorant:bu ürün zaten vazgeçilmezim.ne zaman görsem alıyorum.koltuk altına sıkılır aslında.pudralı bir ürün olduğu için
ama ben bunu çok muntazam bir şekilde itina ile:smiley-cool:çalkalayıpkaydirigubbakcemile2
vücuduma uyguluyorumzemuszemusbildiğimiz deodorant işlemi görüyor bende:lepi:
kokusu bir harika.şiddetle tavsiye edilirbayanssulusmile fiyatlarıda 4-6 tl arası değişiyor
nivea dry comfort:benim diğer vazgeçilmezim
koltuk altı stiği..terlemeyi ve kokuyu önlüyor.o kadar ürün kullandım,ama en beğendiğim nivea oldubayanssulusmile
tüy sarartıcıyı ve ağda:)onların tanıtıma ihtiyacı yok.amaç ortada:smiley-cool:
sarı sünger:onu,cilt bakım maskesi yaptıktan sonra,yüzümü temizlerken kullanıyorum
çok pratik oluyor canlar.fiyatıda 2 tl.tabi kalitesi ve cinsine göre değişiyor:hulya:
renkli fondoten süngerleri: bunların kalpli,yıldızlı,çeşit çeşit olanlarıda varhihoyyytçok sempatikler
makyaj yaparken yardımcı oluyorkaydirigubbakcemile5
Havuç maskesi(resimli)
havuç 'a 'vitamini içeren bir sebze.cildimiz ve gözlerimiz için muazzam bir şifa kaynağı
hem yiyerek,hemde cildimize sürerek,bu mucize sebzeden neden faydalanmıyalım:smiley-cool::lepi:
yapılışı: yarım havucu rendeliyelim..içine biraz yoğurt koyup ezmeye devam edelim
karışımı yüzümüze sürelim
dökülmesini önlemek için sürdükten sonra üzerine gazlı bez,yada peçete koyabilirsiniz
20 dakika kaldıktan sonra yıkayınbayanssulusmile
faydaları: içinde 'a' vitamini olduğu için,sivilceli ciltlerede etkisi vardır...
cilde ışıltı verir,kırışıklıklara iyi gelir
güzelliğinize güzellik ve doğal bir ışıltı katar:lepi:
NOT:havuç suyu içmekte cilt için harika bir iksirdir
ama abartmamak kaydı ileyerimseniben
kankitim teşekkür ederimopuyorumnanaktanbebeikomm güle güle kullan hepsiniiolumunekankayizsmile
saol kankamaklinialirimsmileGüle güle kullan kankamŞeniz Tüy sarartıcıdan memnun musun kanka herhangi bi olumsuz özelliği var mı?
neler de biliyo bizim kızkankammm opuyorumnanaktan
havucun bi etkisi de bronzlaştırıyor bayanssulusmile
yazın havuc suyu çok içerim oyzden cokacimcoook hemde havuc yagı surerm cildime hihoyyyt
yarında maskesini yapcemmm :içelim:
şıvartzkopf -tatlicadiarzu- sempatiksalakcinni glissi bende çok begeniyorum :lepi: bitmeden hemen gidip bi tane daha alıyrm hatta
neler de biliyo bizim kız
vay vay vayCADIARZUaklinialirimsmileaynen convaynen:smiley-cool:
ama suyunu sürürsen bronzlaştırıcı etkisi o zaman olur hacıolumunekankayizsmile
yarın yapıcaksın demeksengözlerimebaksanabsanmıyorum ama neyse:hulya:
patinin güzel ve uzun saçlarının sırrını açıklıyorum
gliss:lepi: :lepi:
paticikk biberiiimm nasılsınızzzolumunekankayizsmile
Şeniziyiym minikm sen nasıldın opuyorumnanaktan nasıl gidiyo hayat boshayallersmile
İyidir minik kankam sen nasılsın Şeniz
Patim öperim seni Şeniz
İyidir minik kankam sen nasılsın Şeniz
Patim öperim seni Şeniz