- 1 Haziran 2009
- 8.022
- 2
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #36.421
slm kızlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa tükkanı ben açmışım iyi günaydın ve öğlenler güzeller
ben de arıyom çiçeğimi ama yok
ben gelsem olurmu çiçeeeğeemm:1hug::1hug:
selammm ben geldimmm
tanrıça özel hayatıyla meşgul şu an ahh ahhh:asigim:
anaaa anneemmm
yakuluklunun annesisin şimdi de güzelin annesi ol bidenem inşallah sağlıkla kucağımıza alırık bebeğimizi ciğerim:))))
avatarın da süpermiş anlam ve önemini belirtiyor güncel durumun:))))
evet balımhoşbulduk şeker paremmm
valla ben bilmem kendini sıkıştırırız gelinceee:roflol:
işallah teyzesi gibi güzel olur şekercimmmm:Saruboceq:
niye kimse yok kızlar tanrıçam sen nerdesin balım
naber kızlardelikafadulden
selam çiçekler birisi lililililililiiiiiiililil diyor ya?
slm kızlarrr
selamın aleyküm bitanelerolumunekankayizsmileselam canlar ballar
limon limon limonmerhabaa kızlar yaff bişi sorcam yardımcı olabileceğinizi düşündüm de :kedi:
çillerden kurtulmanın bi yolu var mıdır? yazın aptal bi cildiyeci bana sivilcelerim var diye güneş kremi kullanma yoksa çoğalır dedi bende uyguladım ama güneşte çillerim iyice arttı artıkım kurtulmak istiyorum ben bunlardan yaa mafoldumben
selam canım hoşgeldin...Tanrıça topiğin çok güzel arada takip ediyorum topiğini..
Sana birşey sorucaktım..
Ben sadece allık kullanıyorum cildimde sivilce siyah nokta olmadığı için fondaten kullanmadım hiç..Ama allıkta fondaten olmadan kendini göstermiyo..Bana günlük kullanım için cildimi bozmayacak bir fondaten önerir misin likit fondaten mi toz fondaten mi onlardan pek anlamıyorum buğday tenliyim 23 yaşındayım cildim bozulsun istemiyorum.Birde gözaltı kapatıcısı olarak maybelline affitone kullanıyorum kapatıyor ama aydınlatmıyo hem aydınlatıp hem kapatan gözaltı kapatıcısı önerin varmı?şimdiden teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan
islom bayıldım ceketlerineSelam canlarımmopuyorumnanaktan
Bugün iş için ciciler aldım kendime hergün ne giyeceğimi şaşırıyorum.akannehir
[/url][/IMG]