- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #36.261
Arzu haribiden mı :1shok::1shok::1shok:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arzu haribiden mı :1shok::1shok::1shok:
balım ballanmıssınnnn :1shok: :1shok:saçımın reni ahada budelikafadulden
buraya eklicem diye çekmedim,kırışıklığı mazur görün:icecream:
yoksa tarardım,süslenirdimbayanssulusmile
alıntı olmasınaklinialirimsmile
cok güzel kombin bebekom opuyorumnanaktangüzellerim,ruhu şahanelerim,kombin topiğine ekledim,ama eskiden burayada ekliyoduk,hem blog gibi bizim topiğimiz..kadına dair herşeyi paylaşıyoruz
ay niye açıklama yapıyorum:mymeka:ekliyorum işte sizede fikir olsun:roflol:
kot:miladdan önce kalma d&g
ceket:mango
bluz:mango
saat:guess
nazar boncuklu bileklik:aneyin hediyesizemuszemus
ayakabılar:nine west
elbiseyi keeeeesss :1ninca:
Bir klasik davet kombini ekledim canlarım sempatiksalakcinni :lepi:
Bir de yenilerimle spor kombin :lepi:
yüzünede kullanıyormusun kanka bunları :1ninca:
Bir küççük alışveriş yaptum: hihoyyyt
Artık benle özdeşleşen Pakface lerim sempatiksalakcinni
Tabaktaki Bademli-Zeytinyağlı sabın (aha bu süper bişimiş. cildimdeki kuruluk azaldı bayağı) :lepi:
Diğeri de meşhur Hataylı Mehmet Aydın defneli-zeytinyağlı sabın boshayallersmile
waaauuuw süper seviyorum yahu bu paletleriekliyom kuzucummmm kaydirigubbakcemile5
Far paleti aldim iki tane :) birinde 88 tane far var minnak minnak geldiginde sok oldum 1 kurus büyüklügünde bi tanesi akannehir
biri de nude far paleti onda da 28 natürel ton var.. onlar biraz daha büyük 1 lira büyüklügünde falan CADIARZU --- denemesini daha yapmadim, farlar ne kadar yogun bilmiyorum fisfisfis fiyati toplam 29€ resimlerini ekliiyorum paletlerin kuzular delikafadulden
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
hee unutmusum bide takma kirpik aldim 2 euroya... dandik bisey ama deniycem bi becerebilirsem -tatlicadiarzu- bulunsun bi kösede.... bide bi parlatici aldim pembe marka: esprit
he bide bi mont ve cizme aldiydim ama özellikle resmini cekmedim.... yani cekdimde ama üstümde :lepi:
Nisan aşkummmm cicilerin çok güzellllll güle güle kullan balım .Kanka o zeytin yağlı sabunlar dalanın sabunlarından daha mı iyidir ne dersin ?
elbiseyi keeeeesss :1ninca:
cok şık bi kombin kankam
rujun rengine bayıldımmm boshayallersmile
yüzünede kullanıyormusun kanka bunları :1ninca:
yoksa 2side yüz içinmi bilmiyorumkismile
güle güle kullan dadlım
buarada canlar ne cekilişi cok geri kaldımyaa :sinifsinif: :sinifsinif: eyvahedigeldismile
çok teşekkürler tatlımopuyorumnanaktanMerhaba tanrıça topiğin çok güzel okudum baya..bişey soracağım,kirpiklerim çok düz uzunda syaılmaz sence kirpik perması yaptırayımmı?Ayrıca kalıcı makyaj özellikle eyeliner konusunda ne düşünüyorsun?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3tanrıçasınınsorusunaatlayanilarzusempatiksalakcinni
innovayı genel olarak beğenirim canım.memnun kalman ne güzelhihoyyytBu arada innovanın makyaj temizleme ve yüz yıkama köpüğü gibi bişeyini aldım çok beğendim rimeli falan çıkarıyor..
alkisalkisalkis süprizzzzz süprizzzzzTereyağı, ziytinyağı vs ve bir de bazı aromatik yağları karıştırıp tel kullanımlık maskeler yapacam :hulya:
İsmi de Yağface olacak, kankam, olur mu ki, ne diyon ?[/B] laelaelaelaelae
ben geldim kızlar dün gezdik gezdik çok güzeldi alışveriş yaptık ciciler aldım kendime eklerim bi ara
ah kankam ah:asigim:Canlarım nasılsınız hihoyyythihoyyythihoyyyt
Kanka Nisan'a Patiye fln sor onlarda çikolata kahve diyeceklerdir :asigim: O güzel yüz hatlarını daha ortaya çıkacağına eminim
:dance: :dance: :dance: :roflol:
kanka yazmasan anlamıcaktım:smiley-cool:açıklayınca anladım:teytey:çok komik la telefon açmış penguen aldın mı diye her hafta alıyorum çünkü
dedim daha almadım alacam. tamam dedi
sonra yine tel açtı haluk dede ben de 15 dakikalığına ünlü olacam mı dedi
dedimm vallaha mı ali beni mi yazdırdınız
git bak dedi :))))))))))))))))) şaşırdım valla çiçem
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile opuyorumnanaktanAfrofitim, nisanım, mavişim maviselim, arzum, nikonum, livitom, gacitom,
gecekusum, minikim..
ismini sayamadıgımcanlarım herkese selamlar bol öpücüklerrr aklinialirimsmile aklinialirimsmile
sizi özledim yahu delikafadulden
buarada canlar ne cekilişi cok geri kaldımyaa :sinifsinif: :sinifsinif: eyvahedigeldismile
Canlar bugün annemin doğum günü, evde toplancaz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Geç gelirim ancak ballarım bademlerim opuyorumnanaktan
kuş kafam,memnun kalınca sanada derim yap bunu diyekaydirigubbakcemile5emeğine sağlık balım benim de saçlar fena dökülüyo bi dene bakalım
valla kötü kokuyo ayşem:)))tanrıçam süper tarifler yaş maya da kötü kokar amma madem güzellik maskesi katlanacak bebikom.
dur çekeyim de ekleyeyim birazdan aldıklarımı
kankam resmen aglıycaktım bu durumdan valla ((
alnım pul pul dökülüyo kızzzz mafoldumben
çok barz belli degl ama ben aynanın dibine girip illa görcem onları lülülülülülü
zate kafama vurup duruyon yaş mayayı yap diye :1hug: yapcm söz yavrumm