- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.160
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #35.721
selam kıslar ben geldiim:))
herkes yatmaya hazırlanıyo galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım netten alış-veriş yapmadım hayatım boyuncakızlar çilekten hiç parfüm aldınız mıboshayallersmile orjinalliği konusunda bi fikriniz var mı:sinifsinif:
hoşgelmişin canımŞenizkaydirigubbakcemile3selam kıslar ben geldiim:))
sanırım aprilim kullanmıştıgüzeller body shopun e vitaminli serisinden ürün kullanan var mı? memnun musunuz?
yatanlara iyi geceler bu arada :)
İyi geceler herkeseopuyorumnanaktan
Ben de yatayım canlarım :çok üzgünüm:
İyi geceler kankalarım benim opuyorumnanaktan
kankalarımolumunekankayizsmile
yalnız gribim fena şekilde.bitkinim şuan.çıkıyım en iyisi.iyi geceler diliyorum kızlar opuyorumnanaktan
rujun altına bende sevmem pudra,kapatıcı vs..:umursamaz:
rujdan önce kapatıcı sürülüyor genelde ama ben öyle kat kat şeyleri sevmiyorum ama alıp denicm renk çok tatlı...:asigim:
selamlar bizden bitanemopuyorumnanaktanslm güzel hatunlar
tanrıçam ne cici bi imza yapmışın öyle
selamlar canım:lepi:selam güzelleer :lepi:
kaç numara ile boyadın?
ben de dün saçımı boyadım ya sarı röflem vardı kahveye boyadım ama beklediğimden koyu oldu bi de kızılımsı bi kahve oldu kafamçokkarıştı
kankam bende bayıldım:asigim:
Livimmmmmm, imzana bayıldım be kankam, çok sevdiğim dizelerdir canım arkadaşım benim güceller gücelim :asigim: olumunekankayizsmile :asigim:
:roflol: :roflol:
danrıçamm emeğine sağlık canım benim rujlarına bayıldı. bu maskeyi hemen yarın deniyorum ben. ama ressmmi görünce koptum yımırta beyazı gözükmüo diee çizmiş kenarlarını hey allam yaa:roflol:
pudra ben kulanmıyorum zati ama 7 tlye bulsam alırdım kesin:rofloludra kapağına tanrıça yazmışssın aynı markası gibi duruyo potluk yok maşallah:roflol:
Benim belim acayip ağrıyor kankalar yaa mafoldumben
Bilinçsiz plates nedeniylen fıtık mı oldum yoğsam ohaoldumsmile
bacağımdan çekiyor mafoldumben
biliyorum fıtığı ne nalet bişidir, sevdalım 2 sefer ameliyat olduydu fıtıktan :çok üzgünüm:
çok tırs tırs durumdayım la eyvahedigeldismile
güzeller body shopun e vitaminli serisinden ürün kullanan var mı? memnun musunuz?
yatanlara iyi geceler bu arada :)
kızlar çilekten hiç parfüm aldınız mıboshayallersmile orjinalliği konusunda bi fikriniz var mı:sinifsinif:
kanka çaktırma:roflol: :roflol:
bende ölüyorum kaç gündür:roflol: :roflol: çaktırmıyorum
korkma bitanem..hamlamışız,ondanaklinialirimsmile
fıtık felan değildiryerimseniben(allah korusun)
sabah arzum açar büyük ihtimalle tükkanı..şimdiden öpüp koklıyayım onuŞeniz
herkes rüyasında sevdiğini görsün işallahopuyorumnanaktan
Kimse yoh...:gitme:
Ben de gidip yimek yiyim şööle ineg gibi cokacimcoook sempatiksalakcinni
oyy canım benim:1hug:
hoşgeldin nerelerdesin
demek memnun kaldınhihoyyytçok sevindim incitanemopuyorumnanaktan
faydam olduysa ne mutluŞeniz
kaç numara ile boyadın?
sarıdan dönmek isteyince kahveye değil,kumrala boyamanızı öneririm
6.0 gibi tonlar ideal
ben de göz çevresi, tonik, temizleyici, nemlendirici düşündüm de hangileri olsun karar veremedimCanım ben Temizleme kremini (köpürüyor), toniğini ve Göz çevresi kremini kullanıyorum. :lepi:
Hepsi de çok güzelll...:1rolleyes:
Aslında bu seri kuru ciltlere daha uygun ama nemlendiricim başka bir serisinden ve yağsız. O şekilde dengeliyorum tatlım. hatta yazdan beri nemlendirici kullanmaya başlamadım bile henüz...boshayallersmile
Temizleyicisini haftada 2 kez kullanıyorum başka bir ürünle dönüşümlü. Çok güzel gerçekten. a.s
Toniği süper nem veriyor ama yağlandırmıyor, çok hoş. :lepi:
Göz çevresi kremi zaten vazgeçilmezim. 4. tüpü kullanıyorum sanırım.
kampanya oldukça yedeklediğim bir şey. boshayallersmile zemuszemus
ben göz çevresi falan kullanmadım hiç gerek duymadım ama ilerki zamanlar için faydası olabilir kullanmanın herhalde bana bişey önerin kızlar bady shop un dışında buralar da bulunmaz o
neutrogena iyiyse alayım o zaman teşekkür ederim nisanım....Canım Neutrogena Radicance Boost göz çevresi kremi çok güzeldir. kaydirigubbakcemile5
Nemlendirmesi çok iyi, üstelik aydınlık görünüm verir kuzum fiyatı da güzel 18 TL idi en son.hihoyyyt
Veyahut doğal kremler de kullanabilirsin, aktarlardan. Ama güvenilir bir marka al tabii kuzum. Mecitefendi, Doğacı kayısı kremi veya Rosense olabilir Ayşecim... opuyorumnanaktan