- 28 Şubat 2010
- 2.430
- 3
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #35.761
iyi aksamlar herkese...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanka noldu ya anlamadım ki mafoldumben gelde anlat lütfen mafoldumbenmillet selam
şu an pskopata bağlanmış durumda sinirliyim
öpüyorum şimdilik
Canlarrrrrrrrrrr delikafadulden
islandım ayağını sürttü de girdi işe sanırsam,sırnaşık şey olumunekankayizsmile beni de bugün beklediğim yerden aradılar, yarın 2 de iş görüşmem vaaaaaaarrrrrrrrrrr sempatiksalakcinni
Bütün gün kumaş pantolon aradım ayyy üstüme oturan bişiyi zar zor buldum guclubacismile ohaoldumsmile
Şimdik ablamdayım, akşama görüşürüz bal lokmalarım opuyorumnanaktan hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Canlarım bende fazla duramayacağım 2-3 gündür feci kötüyüm .Ayakta zor duruyorum, sürekli tansiyonum düşüyor bayılayacak gibi oluyorum senağlama Arada size bakmak için girerim öptüm güzellerimi olumunekankayizsmile
iyi aksamlar herkese...
kızlar napıyonuz bakayım ne var ne yok
özledim yahu sizi
islom işemi girmiş
nisanımın görüşmesi var
çilekten hem parfüm hem de makyaj ürünleri aldım.. hepsi de orjinaldi..:asigim:
Canlarrrrrrrrrrr delikafadulden
islandım ayağını sürttü de girdi işe sanırsam,sırnaşık şey olumunekankayizsmile beni de bugün beklediğim yerden aradılar, yarın 2 de iş görüşmem vaaaaaaarrrrrrrrrrr sempatiksalakcinni
Bütün gün kumaş pantolon aradım ayyy üstüme oturan bişiyi zar zor buldum guclubacismile ohaoldumsmile
Şimdik ablamdayım, akşama görüşürüz bal lokmalarım opuyorumnanaktan hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
anammm çok sevindim aprilim canparemm inşallah olur yaaaa
gelişmeleri bekliyorum cicimmm:asigim:
kızlar napıyonuz bakayım ne var ne yok
özledim yahu sizi
islom işemi girmiş
nisanımın görüşmesi var
iyi aksamlar herkese...
Oyyyyyyy meleğim benim hihoyyythihoyyythihoyyyt Çok sevindim çokkk kankam inş, olur :Saruboceq: Kanka bugün hastaneye gidecektin merak ettim seni noldu ne dediler :teselli:
Neler aldın görüşme için ekle sonra perikom :lepi:
Canlarım bende fazla duramayacağım 2-3 gündür feci kötüyüm .Ayakta zor duruyorum, sürekli tansiyonum düşüyor bayılayacak gibi oluyorum senağlama Arada size bakmak için girerim öptüm güzellerimi olumunekankayizsmile
aprilim hayırlı olsun şimdiden bebeğim delikafaduldeniyi şanslarŞeniz
evet canooommm islom işe girdi aprilin de bişiler olccek inş. sen napıyon baybırt güzeli:roflol:kızlar napıyonuz bakayım ne var ne yok
özledim yahu sizi
islom işemi girmiş
nisanımın görüşmesi var
hoşgeldin miriiihihoyyytiyi aksamlar herkese...
canım güzelce dinlen yat hemen.opuyorumnanaktanKanka noldu ya anlamadım ki mafoldumben gelde anlat lütfen mafoldumben
Oyyyyyyy meleğim benim hihoyyythihoyyythihoyyyt Çok sevindim çokkk kankam inş, olur :Saruboceq: Kanka bugün hastaneye gidecektin merak ettim seni noldu ne dediler :teselli:
Neler aldın görüşme için ekle sonra perikom :lepi:
canım ben ylangı bilmiyorum da kayısı yağını kullanıyorum cilde çok iyi geliyo hem kokusuna da bayılıyorum. gece yatadan sürüyorum pambık gibi oluyomkaydirigubbakcemile5iyi aksamlar tanricam ve diger arkadaslar
tanricam ben sana birsey danisacagim:kedi:
dusudum tasindim bunu tanricadan baska hic kimseye danisamam dedim,umarim yardimci olursun tatlim simdiden cok tesekkur ederim.
elimde bir sise kayisi yagi ve bir sisede ylang ylang yagi var bunlarla cildime ne yapabilirim?bunlardan guzel maske felan olurmu?kayisi yagini pamukla uygulayabilirmisim yuzume oyle okudum nette ya ylang ylang yagiyla ne etcem?bildigin denedigin maskeler felan varsa bu yaglardan yapilma bana onerirmisin birtanem.opuyorumnanaktan
ben de merak ediyorum h sonu gelişmeleri alırız en detaylısından inş:lepi:islandım kankam naptı acaba bugün... :icecream: gamyoncuiremsu
Nazobalım, ebet yarın görüşmeye gidicem bakalım ama aslında çok ta istekli değilim ben...
Ama görüşme de bir tecrübedir diye gidicem balım. :hulya:
Firma istediğim bir yer ama pozisyon pek bana uygun değil sanırsam...bilmiyorumkismile
Yarın öğrenicem detayları artık meleğim sempatiksalakcinni
Birtanem, KBB ye muayene oldum, benim sinüzit yok olmuş kanka yaa :lepi: sırnaşık şey geçmiş yani. hihoyyyt
Hiç bişeyin yok dedi doktor ay nasıl sevindim :lepi:
Ama teyzemde de tiroid nodülü çıktı. :çok üzgünüm: Bizim ailede genetik sanırsam.:a015:
Diğer teyzem ve annem de ameliyat oldular zaten aynı şeyden...
Ona kafam takılıyor birtanem...:çok üzgünüm:
Miniğim sende hoşgeldin canısıŞeniz
Talısı hayırlı olsun bakalım
Tecrübe kazanırsın olmazsa dediğin gibivereliniortak
Kuzum geçmiş olsun sinüzitinin geçmesine sevindimhihoyyyt
Teyzenede geçmiş olsun canısı:teselli:
Evet tatlım genetiktir büyük olasılıkla sende kontrol ettir sürekli
Kız gece kuşuaklinialirimsmile oldun başımıza gündüz kuşu
bende yatayım bari yarın sunum yapıcam sınıfamafoldumben
anam şimdi okullu oldum şarkısını söylerek ve sekerek kursa gidiyom
beni düşünsenize ya kızılay meydanında bir deli seke seke gidiyosempatiksalakcinnidelikafadulden
Talısı hayırlı olsun bakalım
Tecrübe kazanırsın olmazsa dediğin gibivereliniortak
Kuzum geçmiş olsun sinüzitinin geçmesine sevindimhihoyyyt
Teyzenede geçmiş olsun canısı:teselli:
Evet tatlım genetiktir büyük olasılıkla sende kontrol ettir sürekli
bereketli topic hatunları hepinizi öpüyom
aprilimde iş görüşmesine gitti nasıl geçti acaba merak ettim şimcik
tanrıçam kim seni kızdırdı
yavru kuşummm,olumunekankayizsmile işte ben de bilmiyom nasıl geçti kanka :roflol:
ahahahha :roflol:
ama kafam kazan gibi oldu. Çok uzun sürdü yav...kafamçokkarıştı
bu olumlu ise, diğer görüşmeler için arayacaklarmış 1 hafta sonra. yani süreç devam edecek daha bişi belli değil... :sm_confused:
Slm Kk nın en kokoş ve güzel bayanları a.s. sizi epeydir misafir olaraktan takip ediyorum aslında üyeliğim vardı ama şifremde problem var diye bir türlü giremiyordum sonunda sırf size bişeyler yazabilmek için sorunu çözdüm ve hepinize Merhaba demek istedim :))
Sizi takip etmek inanın çok hemde çok keyif verici Tanrıçam iyi ki böyle bir topik açmışsın buarada azcuk samimi yazdım ama :kedi: sizi uzun zamnadır takip ettiğimden bu şekilde içimden geldi buyrunnnnnnnnn
Slm Kk nın en kokoş ve güzel bayanları a.s. sizi epeydir misafir olaraktan takip ediyorum aslında üyeliğim vardı ama şifremde problem var diye bir türlü giremiyordum sonunda sırf size bişeyler yazabilmek için sorunu çözdüm ve hepinize Merhaba demek istedim :))
Sizi takip etmek inanın çok hemde çok keyif verici Tanrıçam iyi ki böyle bir topik açmışsın buarada azcuk samimi yazdım ama :kedi: sizi uzun zamnadır takip ettiğimden bu şekilde içimden geldi buyrunnnnnnnnn
hele bi enişteyle konuşun bakalım ne diycek
hayırlısı olur inş:Saruboceq:
slm fıstıklarrolumunekankayizsmile
heşşgeldin sevimli çerkez kızı:1hug:
aprilim hoşgeldin bebemm inş olurr iş yaa çok seviniyorum ben şimdiden valla.
sensual hoşgeldin
slm fıstıklarrolumunekankayizsmile