- 22 Nisan 2008
- 9.971
- 10
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #35.101
alıyorum hepsini alıyorum heyooovereliniortakalkisalkisalkishihoyyyt
yat sen kuzum daha kötülürse zor olur uyuyamazsın bir daha
gözemi geldin kız gözü olanın gözü çıksın emi
kenafir gözlüüüüüüklava:
aneye felak nas ihlas okut..tütütütü
kenafir ne kııı?ben hiç duymadım dı..:uhm:
kenafir ne kııı?ben hiç duymadım dı..:uhm:
ay yok nazar mazar:enbuyukkk:
Canlarım başım iyice fenalaştı, yatsam mı ben acaba...bilmiyorumkismile
Bugün arkadaşım kahve falı baktı bana, fincanın dibinde eşşek gözü gibin göz çıktı çok fena nazar varmış. eyvahedigeldismile
Uleyn nal gibi göz boncuklarıyla geziyom ben annamadım bu işi mafoldumben
nazar var diyince otomatik olarak kötü enerji oluyo zaten:umursamaz:
nazar felan yok,herkes mutluluğundan çok memnunhihoyyytherkes iyi niyetli,hiç kem bakan yok-tatlicadiarzu-:roflol:
inanması güç ama sen buna inan bebem:roflol:
anammmmakannehir akannehir akannehir
ellerine sağlık nazomakannehirçok pis canım çektiboshayallersmile
nazar var diyince otomatik olarak kötü enerji oluyo zaten:umursamaz:
nazar felan yok,herkes mutluluğundan çok memnunhihoyyytherkes iyi niyetli,hiç kem bakan yok-tatlicadiarzu-:roflol:
inanması güç ama sen buna inan bebem:roflol:
kafamda barcelino yağlarıynan yaptığım bakım şeysi var..bi de yaşmaya-süt maskesi yaptım yüzceyizime..zemuszemus
yaa off canlarım ben nefes alamıyom gözlerimden akın akın yaşlar boşalıyo. burnum akıyo napcem ben evde de kimsecikler yokklava:
senin o yağaaa barcelona deişim de BİRİLERİ benle dalga geçmişşşşşşşşşşşş
:kedi:ben düzeltiydim minişim..bilmiyorumkismileŞeniz
biliom bi hasta halimle iğneliyim dedim hihhihih:roflol: viks yok ki bebem olsa. naneli hiç bişi yok evde yaa deli oldum valla.. kuu bana maske yaratın bari grip için:roflol:
kafanı kaynayan çaydanlığın içine sok kafana da bir havlu , kurulanırsın sempatiksalakcinni iyi geliyor buhar valla burnun akmıyosa rahatlarsın kuşucuk bilmiyorumkismile
sen zaten hiç resim çekme:dilcikar:kafamda barcelino yağlarıynan yaptığım bakım şeysi var..bi de yaşmaya-süt maskesi yaptım yüzceyizime..zemuszemus
haaa bi de maydonozlu buz terapisi yapçam yüzüme..
nazom temiz kalplisin he:)gece gece yapmak istemezdim bu işkenceyi ama napayım yarın belkim giremem belkim girerim bilemiyorum
yavv bende acıktım gdip nutellalı ekmek yiyeyim ama evde ekmek bittiydi bende kaşıklayayımsempatiksalakcinni
kim geçti annem söylekötükedihüsoolumunekankayizsmilesenin o yağaaa barcelona deişim de BİRİLERİ benle dalga geçmişşşşşşşşşşşş
gecekuşu geçmiş olsun allah şifa versin :hulya:
napıyınız hatunlar iyi geceler dilerim cümletensempatiksalakcinni