Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Patişotam Şeniz

tibitim gelmişşş Şeniz

Geceyavrusu get yat allasen mikroplu mikroplu geziniyon topikte,:mymeka: kuş gribi seni
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
canımmmmmmmm öperiimmm kokoşummm Şeniz
napıyonuz qı-tatlicadiarzu-
Canlar ben dayanamıyom ağrıya gidip yatıcam ballarım :a015:

geçmiş olsun canım neren ağrıyo

(tanrıçam maydonoz cilt lekelerine iyi geliyormuş ya..
blendırdan geçirdim az suyla,sonra buz kalıbına kodum..buz da gözenek küçülttüğünden..
ikisi birarada oluyoo..

emeğine sağlık çok güzeller hepsi az bide yüzde uygulanışınıda göstereydin bende öğğrenirdim ince ayrıntılarını

cahilliğin bukadarı haaa ben gene ilk sayfaya yorum yaptım iyimi kikikiiiiiiiiii

sırnaşık şey sırnaşık şey
teşekkür ederim gardenyacımopuyorumnanaktan
tatlım resim eklemiyorumkaydirigubbakcemile5ama sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin canımkaydirigubbakcemile2

blendırdan geçirdim az suyla,sonra buz kalıbına kodum..buz da gözenek küçülttüğünden..
ikisi birarada oluyoo..

bende maden suyunu duymuştum buz kalıplarına döküp sabah akşam bu maden sulu buzları yüzünüzde gezdirin diyordu dr geçenlerde:lepi:

ikisi birarada oluyoo..
şimdi oldukaydirigubbakcemile5,bilmeyenler içinolumunekankayizsmile
bende maden suyunu duymuştum buz kalıplarına döküp sabah akşam bu maden sulu buzları yüzünüzde gezdirin diyordu dr geçenlerde:lepi:

ohoo gardenyacım:dance:
biz topikçek doktorlar demeden önce yapmaya başladık onu:sm_cool::jeyyar:
hemde çeşit çeşit buzlarlahihoyyyt

şimdi oldukaydirigubbakcemile5,bilmeyenler içinolumunekankayizsmile
ohoo gardenyacım:dance:
biz topikçek doktorlar demeden önce yapmaya başladık onu:sm_cool::jeyyar:
hemde çeşit çeşit buzlarlahihoyyyt

sen de seda sayan gibisinkaydirigubbakcemile5..konuğa soru soruyor..ben biliyorum da,:umursamaz: bilmeyenler için diyooo..sempatiksalakcinni

Bugün Collezione'den siyah kot ve kemer aldımmm, kombin yapıp kombin topiğimize eklicim canlarummmm :icecream: yerimseniben

yorum yapçaktım atladım..:bbo:
eprılım çok güzel bi kot..çok zaman oldu siyah kot almayalı..
bu pantülün paçaları nasıl?
o sevmediğim skini mi? neyse ondan mı?sempatiksalakcinni düz boru paça gibi mi?fisfisfis

Öhömm öhmm
Biriciğim danrıçama ithafen
Elimdeki bir kaç oce amaann ruc sıvaçı:roflol:
Senin dudiklerin üstüne konmazdı ama maazur gör değişinklik olsun didim hep göz hep göz niree kadar

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

islom çiçeeemm zati hastiyinnnn salgılıyom her tarafa durmadan. bi de senin mikemmel dudişleri görünce iicee fana oldum ben seksüüümmmmm:roflol::asigim::teytey::içelim:

island bu dudaklar senin di mi? maşallah çok güzellermiş..

Dene şekerim diyet ayol bunlarsempatiksalakcinni cıncık kadar bişi zaten çok gözel oliicokacimcoook
hem zor nefes alıyom hem de burnum hiç durmuyo hep faal. buna napcem ben buhara sokuyum mu kuş kafamı yine:roflol:
Oyy kıyamadım kuşkitom hastacık mı olmuş geçmiş olsun meleğim dikkat et kendine sıcak şeyler tüket iyi ol hemencik:gitme:
Patişotam Şeniz

tibitim gelmişşş Şeniz

Geceyavrusu get yat allasen mikroplu mikroplu geziniyon topikte,:mymeka: kuş gribi seni
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Kanka çok fenasın yaa:roflol: :roflol: :roflol:
Off feci leziz görünüyoocokacimcoook
Anaam bebişinde görmüştür şimdik senin alıp yiyeydin ayburum bitmeden kıyamam sanaolumunekankayizsmile

Bugün Collezione'den siyah kot ve kemer aldımmm, kombin yapıp kombin topiğimize eklicim canlarummmm :icecream: yerimseniben
Çok şık kankam güle güle giykaydirigubbakcemile2

sen hayla dalga geç:mymekaysaki affetmeye meyilliydim islo hanım:umursamaz:
kendi pimini kendin çektin
neyse konuşmasakta yorum yapıyım:dilcikar:
kanka laaklinialirimsmileoriflame ne güzelmiş öyle allasen:hulya:valla süpermiş rengi..
olum ne güzel dudişlerin var,allahtan belanımı istiyonkötükedihüso
bundan sonra dudak makyajıda istiyorem:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…