- 22 Nisan 2008
- 9.971
- 10
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #35.121
Canlar ben dayanamıyom ağrıya gidip yatıcam ballarım :a015:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmmmmmmm öperiimmm kokoşummm ŞenizPatişotam Şeniz
tibitim gelmişşş Şeniz
Geceyavrusu get yat allasen mikroplu mikroplu geziniyon topikte,:mymeka: kuş gribi seni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
napıyonuz qı-tatlicadiarzu-sen zaten hiç resim çekme:dilcikar:
maydanoz buz dediğin ne olaki?anlat hele:hulya:
nazom temiz kalplisin he:)
bende az önce nutella resmi ekliyodum ama beceremedim:)aprilime diyicektim baş ağrısına birebir diye
kim geçti annem söylekötükedihüsoolumunekankayizsmile
bizde aynını sana dileriz tiviti:hulya:
Canlar ben dayanamıyom ağrıya gidip yatıcam ballarım :a015:
sok kız iyi geliyor kaydirigubbakcemile2 rahatlarsın yeminnesempatiksalakcinnihem zor nefes alıyom hem de burnum hiç durmuyo hep faal. buna napcem ben buhara sokuyum mu kuş kafamı yine:roflol:
emeğine sağlık çok güzeller hepsi az bide yüzde uygulanışınıda göstereydin bende öğğrenirdim ince ayrıntılarını
cahilliğin bukadarı haaa ben gene ilk sayfaya yorum yaptım iyimi kikikiiiiiiiiii
ok tşkl canımsırnaşık şey sırnaşık şey
teşekkür ederim gardenyacımopuyorumnanaktan
tatlım resim eklemiyorumkaydirigubbakcemile5ama sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin canımkaydirigubbakcemile2
(tanrıçam maydonoz cilt lekelerine iyi geliyormuş ya..
blendırdan geçirdim az suyla,sonra buz kalıbına kodum..buz da gözenek küçülttüğünden..
ikisi birarada oluyoo..
şimdi oldukaydirigubbakcemile5,bilmeyenler içinolumunekankayizsmile(tanrıçam maydonoz cilt lekelerine iyi geliyormuş ya..
blendırdan geçirdim az suyla,sonra buz kalıbına kodum..buz da gözenek küçülttüğünden..
ikisi birarada oluyoo..
bende maden suyunu duymuştum buz kalıplarına döküp sabah akşam bu maden sulu buzları yüzünüzde gezdirin diyordu dr geçenlerde:lepi:
şimdi oldukaydirigubbakcemile5,bilmeyenler içinolumunekankayizsmile
ohoo gardenyacım:dance:
biz topikçek doktorlar demeden önce yapmaya başladık onu:sm_cool::jeyyar:
hemde çeşit çeşit buzlarlahihoyyyt
Bugün Collezione'den siyah kot ve kemer aldımmm, kombin yapıp kombin topiğimize eklicim canlarummmm :icecream: yerimseniben
islom çiçeeemm zati hastiyinnnn salgılıyom her tarafa durmadan. bi de senin mikemmel dudişleri görünce iicee fana oldum ben seksüüümmmmm:roflol::asigim::teytey::içelim:Öhömm öhmm
Biriciğim danrıçama ithafen
Elimdeki bir kaç oce amaann ruc sıvaçı:roflol:
Senin dudiklerin üstüne konmazdı ama maazur gör değişinklik olsun didim hep göz hep göz niree kadar
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Öhömm öhmm
Biriciğim danrıçama ithafen
Elimdeki bir kaç oce amaann ruc sıvaçı:roflol:
Senin dudiklerin üstüne konmazdı ama maazur gör değişinklik olsun didim hep göz hep göz niree kadar
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
island bu dudaklar senin di mi? maşallah çok güzellermiş..
Dene şekerim diyet ayol bunlarsempatiksalakcinni cıncık kadar bişi zaten çok gözel oliicokacimcoookislam kurabiye harika görünüyor bende deneyeyim bi ara ama şimdi değil diyetteyimsempatiksalakcinni
yoksa tüm tepsiyi silip süpürürm muz hindistan cevizi bayılırım kurabiyede birleşince muhteşem olmuştur eminim
Oyy kıyamadım kuşkitom hastacık mı olmuş geçmiş olsun meleğim dikkat et kendine sıcak şeyler tüket iyi ol hemencik:gitme:hem zor nefes alıyom hem de burnum hiç durmuyo hep faal. buna napcem ben buhara sokuyum mu kuş kafamı yine:roflol:
Kanka çok fenasın yaa:roflol: :roflol: :roflol:Patişotam Şeniz
tibitim gelmişşş Şeniz
Geceyavrusu get yat allasen mikroplu mikroplu geziniyon topikte,:mymeka: kuş gribi seni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Off feci leziz görünüyoocokacimcoook
Beşamel soslu fırında mantar
Canlarım 2 haftalık kıyafet hazırladım malum ankaraya gidiyorum. bir yatak üstünü doldurdum eleme yapamıyorum cevap verin bakayım sizce normalmi-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinnikafamçokkarıştı
Anaam bebişinde görmüştür şimdik senin alıp yiyeydin ayburum bitmeden kıyamam sanaolumunekankayizsmiletanrıçam ne kadar çok ojen varmışakannehir
hepsinin rengide ayrı güzelolumunekankayizsmile
islooooo kurabiyenle pudingin harika görünüyocokacimcoook
aprilim cicilerin hayırlı olsunopuyorumnanaktan
bu aralar bağlantı sorunu yaşıyorum o yüzden çok gerilere gidip takip edemiyorum sizleri
Çok şık kankam güle güle giykaydirigubbakcemile2
Bugün Collezione'den siyah kot ve kemer aldımmm, kombin yapıp kombin topiğimize eklicim canlarummmm :icecream: yerimseniben
yok babamın lacrima:roflol:naniknanik