- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #35.021
islomm gecmiş olsun yavrısımm a.s. Şeniz
En çok da saa şaşırdım gacım hemencik atlardın sen :roflol:
Ciddi moralmanın eyi değil senin kuzum:teselli:
kanka,2 tanesinde sadece azcık parlatıcı var..doğal yani 2 poz:kedi:ay gördüm annem yazcaktım unuttum..
kafa bırakmadılar ki...kafamçokkarıştılaelaelaelaelae
üç pozdada aynı renk olan rujunu beğendim..o hangi marka renkti..yeni aldıklarından mı?
ancelinaaaa?
okulda cilt bakımı bölümü ben mezun olunca açıldı aga napim:roflol:yavrularrrrrrrrr minişler minnoşlar cicişlerrr sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile
tanrıcam aman yarebbiiiiiiiiiii cok akıllıca geldi bu fikir bana :dance:
sevdim sevdimmmm :dance
bu kızı dermatolog neden yapmadınız kaydirigubbakcemile
platesmi yapacaukkk bende belim için egzersizler yapıyorummm bögün basladım :jeyyar:
ince ama istediğim incelikte değil :jeyyar:
kilo vermeden sıklasalımm haydee :teytey:
dipnot:anlasılmadı çemen yagını kalçaya sürünce kalça büyüyormu fisfisfis
dipdipnotopoya sürsen popo sisermi :roflol: fisfisfis
gacitom,ruju soruyosan kaygan yağlı yapıları..ama fazla yağlı ruj sevmiyorum ben:sinifsinif:alixler nasıl?iyimi?
bende kırmızı ve ekru severim..faforim olan renklerdir..:lepi:
allah belanı vermesin emi:tomato::tomato: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Hiç bööle ruc görmemiştimmm:roflol: :roflol: :roflol:
fıssbayanssulusmileharikabayanssulusmile :roflol:Tımam yarın başlarız melekom :lepi:
ay madem kokusu geçiyo, o zamansa alırım kankaaa aklinialirimsmile
fıısss çok gizeeğl
ojeeeeeee :lepi: hihoyyyt :lepi:
muhteşemsin kankam çok güzeller...:asigim:
o zağrif ellerine nasıl da güzel durur bunlar kim bilir...boshayallersmile
benim çok uykum geldi kankam, yatıyom...mirmirmirmir
İyi geceler yavremolarrrrr opuyorumnanaktan
a.s :a015: olumunekankayizsmile:mymeka::mymeka::mymeka:
edinin yanlışı yüzüne vurulmaz..:mymeka:
biz farketmedik sanki..bizim klavyemiz yok..:umursamaz:
:roflol::roflol::roflol:
Ulan islo kız burda seni düşünüğün senin yaptığın miçliğe bak ne tirbiyesizsin sen ya :mymeka: :mymeka: :mymeka:
:
:asigim:Tarçın yağına ihtiyaçın mı var Angelina dudaklım benimmmmm :asigim:canım kankalarım:enbuyukkk:kızlar,parlatıcıyı 2 tl yemi ne almıştım yalan olmasın
sizlere yine, yeni bir konu ile geldimzemuszemusucuza dudak şişiriciaklinialirimsmileürün nasıl yaparız onu görücez:sm_cool:hatta ve hatta gözümüze hitap etmesi için onu allayıp pulluycaz:sm_cool:
eminönünde bi toptancı bulmuştumama başka yerlerde 5-6 melyon:dilcikar::smiley-cool::roflol:
üzerindede yazdığı gibi bu bir glos
kokusu ve rengi çok hoşuma gitmişti..ürün bu canlarım
bu glosumu seçtim ucuz diye.diğerlerinin yapısını bozmak istemedim
ayrıca belki sıkılırım diye..gerek yok yaniyerimsenibensizde ucuz glosunuza deneyin,memnun kalırsanız şayet,o zaman istediğiniz glosun içine katabilirsiniz tarçın yağınıolumunekankayizsmile
tarçın yağı bende ne zamandır var.bu forumdada tarçın yağı ile ilgili bir topik var.
ama kızlar direk dudaklarına sürüyor..bu yanlış!dudakları tahriş eder ve kurutur..geçici bir şişlik veriyor zaten..
ama bu geçiçi şişliğide diğer gloslarda olduğu gibi sağlamalıyız..
kaydirigubbakcemile5piyasada kullanmadığım dudak şişirici ürün kalmadı(gerek yok ama neden daha şiş olmasınaklinialirimsmile)
glosunuzun içine bir kaç damla atmanız yeterli..ama fazla atmayın,dudakları kurutuyoryerimseniben
hatta ve hatta glosumun rengini değiştirmek için içine biraz ruj kattım:smiley-cool:
gördüğünüz gibi toka ie rujumu kazıdım,ve glosumun içine bıraktım..sizde bitmeye yakın rujlarınızı böyle değerlendirebilirsinizolumunekankayizsmile
hızımı alamadım,aldım küçük slikon tabancamı,aldım küçük savarovski görünümlü ucuz taşlarımı,ve başladım glosumu süslmeye:sm_cool: :sm_cool:
onlada kalmadım,farımıda süsledim:lepi:
ve sonuçbayanssulusmile
:asigim:Tarçın yağına ihtiyaçın mı var Angelina dudaklım benimmmmm :asigim:
:asigim:Kankam hastayım senin şu kokoşluğuna sade glossu nasılda süslemişsin Derya Baykal hal etmiş senin yanında hıhhhhhhh :dilcikar:
He yaa gacım muzlu pudinglen tarifini verdiydim bi kere iplenemdin mi sen Niko yaptı hatta bebelerine.tanrıçam flormar kaç no?saçının görüktüğü poz...
ayrıca albüme yorum yazmıştın..alzaymırlı danruçam.aklinialirimsmile.unutmuşun zaar..
islo muzlu kurabiye nasıl oluyo?..muzlu pudig tozuynan mı?guclubacismile
Lilillllllillllli her renkten ojen var aşkımmmm ya maşallah olumunekankayizsmile Benim hiç ojem yok gibi birşeydir .Kendime hiç yakıştıramıyorum kankam ya :umursamaz:
İslandım ellerine sağlık canım zemuszemus
Kızlar pilatese mi başlayacaksınızhihoyyyt Bende varım bende bende benide alın aranıza :çok üzgünüm:
oyyyy mavilimmmm Şeniz bende seni gördüm keyfim yerine geldi yahu ŞenizOyy şelale saçlı kaçak prenses geçti çok şükür sağol bidenem bende çok iyi oldum seni görünceolumunekankayizsmile
okulda cilt bakımı bölümü ben mezun olunca açıldı aga napim:roflol:
hoşgeldin yavritomolumunekankayizsmilevalla şiştiğini söylüyolar bilmiyorumaklinialirimsmiledenemedim
plates yapalım evet:lepi:şu livoyla ayşeceylinin takıldığı topiğe gidek topluca yarın
aneeeem muzlu kurubiş nasıl oluyor isloşummmTatlı yiyelim tatlı konuşalımcokacimcoook
Bugün yaptığım muzlu kurabiyem ve çikelata soslu vanilyalı pudingim
[/url][/IMG]
:asigim:Tarçın yağına ihtiyaçın mı var Angelina dudaklım benimmmmm :asigim:
:asigim:Kankam hastayım senin şu kokoşluğuna sade glossu nasılda süslemişsin Derya Baykal hal etmiş senin yanında hıhhhhhhh :dilcikar:
atlamışımdır islom be tarifnameni..kasmazsa seni ,yaz derim..buyrunnnnnnnnn
ben kaçtım bağyenler..iyi ceceler..:ecrin_bebek:
gelicemakannehir
Tatlı yiyelim tatlı konuşalımcokacimcoook
[/url][/IMG]
Cabbar fena bastı herhaleyvahedigeldismile
Uyyyyyy çok güzel bunlarrrrrr cokacimcoook
kaffaltı sonrası ne de gücel gider çay ilen ganka kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
:roflol: Bence de. kaydirigubbakcemile3 gelcem demiş ama gelememiş yavrım
Cabbar fena bastı herhaleyvahedigeldismile
:roflol: Bence de. kaydirigubbakcemile3 gelcem demiş ama gelememiş yavrım
:1ninca: eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Edim gelememiş valla:1ninca:[/COLOR][/I]
ancelina dudak ve ben:kedi::asigim:Tarçın yağına ihtiyaçın mı var Angelina dudaklım benimmmmm :asigim:
tanrıçam flormar kaç no?saçının görüktüğü poz...
isloB]
sanada çok yakışırda,sen beğenmiyosundur bitanemolumunekankayizsmileLilillllllillllli her renkten ojen var aşkımmmm ya maşallah olumunekankayizsmile Benim hiç ojem yok gibi birşeydir .Kendime hiç yakıştıramıyorum kankam ya :umursamaz:
Kızlar pilatese mi başlayacaksınızhihoyyyt Bende varım bende bende benide alın aranıza :çok üzgünüm:
:kedi: :roflol:he valaaa..kadının çöp kovalarını,saksıları,terlikleri süslemişliği var, ama glos süslemişliği yok.naniknanik.yeşşe tanrıçam..güzel zihni sinir kafacığı neler üretiyor..Şeniz
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyGelmiş teeeeee,hatayı bulmuş taaaaaaaaa :dilcikar:
hava atiyi :1closedeyes:
gülmekten salyalar saçıyı :dilcikar:
yerlere yatiyisırnaşık şey islo cadısı olumunekankayizsmile Şeniz
nalanım hoşgelmişin ve güle güle gülümolumunekankayizsmileŞenizkızlar selam ..
danrıca yevrummm öle bi gördüm seni tam çıkıyodum ..öpüyorum canlar ....
Tatlı yiyelim tatlı konuşalımcokacimcoook
[/url][/IMG]
eline sağlık islo hanım:dilcikar:
çok leziz görüküyo:dilcikar: