Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

:roflol: :roflol: :roflol:
kötükedihüso bak hayla neler diyo yakötükedihüso:umursamaz:
2 dünya bir araya gelse barışmamız imkansız artık:umursamaz:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
cabbarbilmiyorumkismile a.s :a015: :roflol:

silam

botlarım su aldı, bende işe gelince çoraplarımı değiştirdim, ayağıma poşet geçirdim kaymasın diye bilekten zımbaladım ( e ofis hayatı ) sonra tekrardan ıslak botları giydim.. sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

nası zeka ama olumunekankayizsmile

Ağşama foto eklicem ben senin göğnünü almasını bilirimaklinialirimsmile

Ne kırosun olum sen yaa:roflol: :roflol:
Ama eminim geçirdiğin poşetin rengi kıyafetine uyumludur serde kokoşluk olmayagörsün:roflol: :roflol: :roflol:

allahım zeka küpü kız yaa sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni Şeniz
ıslak coraplarlarla ayagın donacagına şırt şırt poşetle gez daha iyi amma :roflol:
bencede poşet kesin corapla aynı renktir kaydirigubbakcemile3

iyi fikir gerçekten barbicim başka varmıydın ofiste böyle yapan

islam kurabiye harika görünüyor bende deneyeyim bi ara ama şimdi değil diyetteyimsempatiksalakcinni
yoksa tüm tepsiyi silip süpürürm muz hindistan cevizi bayılırım kurabiyede birleşince muhteşem olmuştur eminim

hahayttt insanoğlu çaresiz kalınca ne yapacağımı şaşırıyor, Rabbim sen bizi bele imtihan etme , veleddalin aminn şakkıdı
temiz bir çorabın üstüne takılmış poşet gibisi yokmuş botların ıslakken sempatiksalakcinni
ne yazık ki poşetlerim uyumlu deel :dilcikar: biri turuncu müdürüm dürüm poşeti, diğeri beyaz mor 10 numara bijuteri poşeti -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
paçalarda sıvalı bu arada :icecream: koskoca şirketteki halim bu :1no2:
ben, ben
Barbieveken :a015::a015: :roflol:

iyi fikir gerçekten barbicim başka varmıydın ofiste böyle yapan

bu poşet açılımını kar yağarkende botlarıma geçirmek suretiylede gerçekleştiriyorum ayşecim, daha ciks takılmam gereken günlerde poşet yerine çorap geçiriyorum kar yağdığında botlarıma bayanssulusmile :dilcikar: -tatlicadiarzu- sempatiksalakcinni

kızlar bi zamanlar hayat ağacı dizisi vardı hatırlarsanız..sam in bu ruj rengine bayılırdım..annemin bir ruju vardı ona biraz benzeyen onu kullanmış ve bitirmiştim..
daha sonra catherine arley de benzer renkler buldum kullandım..
tabi 90 lı yıllardan bahsediyorum..halen var mı bilmiyorum..
nerden geldiyse aklıma, şimdi yine bu renk ruj geldi..
sizce nedir bu rengin adı..ve benzer renk tavsiye edebilirmisiniz?

ohoo
azmı yaptım bu taktiği kar topu oynarkengamyoncuiremsu
süslü çizmelerini giydin dimi allan cezası:mymeka:
giysene olum yağmurluk çizmelerizemuszemus
tivigiden almayı planlıyorum yağmur için renkli çizmelerden
ama o para etmez onlar ya:umursamaz:tivigi sonuçtaindirimden alabilürüm:jeyyar:

:roflol: :roflol:
kırolukla ne alahası var olum:mymeka:
bende yapıyorum bi kerem:dilcikar:kar topu oynarken:jeyyar:
akşam olsun hele görücezşakkıdı

hahahaah zalak koptumsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

gacışımolumunekankayizsmile
sorduğun flor mar rujun numarası 503 bitanemolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
kankitolarr dün nasıl yorgundum bi de fena grip oldumm uyumuş kalmışım gece gireemedim.:uhm:
olummm biri de sormamış bu nickinin hakkını veren kuş nerde dieeee
vichynin o temizleme şeyssi her yerde indirimli midir ben de alsam:bbo:

apirlim kombinine bayıldım gömleğin çok tatlı nazar bozuklu küpen de tam sana yaraşır şekilde
allam rucunu bilem eklemiş yaa mannayk karı:roflol:

barbiee sen hangi zeka ürünnüsün yaaa gözümde canlandırdım seni poşetlerlee koptummmm:roflol:

danrıçamm yiğidim aslanıma bak hele neler neler paylaşmış.dudişinee kurban canomm bayıldım:asigim:tarifler mikemel ötesi ama benim ihtiyacım yok allah olmayana da virsin. hem dudişlerim daşşş hem de memiklerim gayet yerinde. ölee yağ mağ sürmeyin olum oranıza buranıza valla ayaklı aktar olceniz allamaaa:roflol:

bende oje delisiydim zamanında
her renk ocem vardı
içim gecti nan bu meslekte of ki ne of

kuzusu 2 gundur dediysem bi dun zati konustuk
birde ondan onceki gun o gunde girmedim ki zaten nete galiba sanırsam o yuzden yoğsam hiç habersiz bırakırmıyım ben sizi yaa

Tatlı yiyelim tatlı konuşalımcokacimcoook
Bugün yaptığım muzlu kurabiyem ve çikelata soslu vanilyalı pudingim

[/url][/IMG]

ellerine sağlık bidenem kurabiyeye hiç dayanamam birde açım ki şimdi

aşkitom Allah razı olsun senden ne güzel dilekler onlar oyle:asigim:
artık hep beraber mutlu mesut geciniriz 3 sene ordayım yani burdayımda aynı zamanda

bilemeceğim rujun rengini ama bu kadın gosip girl deki selenanın annesi değil mi çok yaşlanmış oysa eğer

nazımm sen de baybırtalara gidiomuşssun kolay gele haytım bi el atarık her bişeyini karıştırırık bizi çağırdığına pişman oluresun benden sölemmesi:roflol:
he bi de şu baybırt şarkısını bi sülee bakimmm:roflol:

onu ben söylemiyom gülüm nisanım topraam diyo o söylesin sana
alkisalkisalkis

sağol canısı aşkolsun ya karıştırın tabe ne demek yahu
arada faydanız olur
hihoyyyt

bilemeceğim rujun rengini ama bu kadın gosip girl deki selenanın annesi değil mi çok yaşlanmış oysa eğer

evet gossipte oynuyormuş..ben seyretmiyorum gossipi ama merak ettim kadının şimdiki halini..bakayım..ama bu fotoda afet gibi..şu gençliğin gözünü sevsinler, ama anlamadan geçiyor..senağlamananiknanik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…