- 7 Eylül 2007
- 3.734
- 94
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.981
kombin topiğinin linkini istiyorummmmmmmmm
kombinini yirim senin yavvv:asigim:
:roflol: kızzz tanrıçaaa ben bile badi şopun allığını kullanmam anladım badi oldugunu :icecream: dondurmamı da alam elime
topiğine uçuyorummm
aprilim nekadannmışşş temizleyici köpük :hulya:
eprılım..kombinin çok hoş..hele o küpeciklerin bittim..1 talelik olanlardanmıydı..
çok ultrasonikler yaaa:lepi:[/B]
artık almak farz olduCADIARZU:lepi:
memnun kalmana çok sevindim melekomkaydirigubbakcemile5bende mavi renkte temizleme köpüğü vardı
bende ondan dehşet memnundum
acaba hayla varmı:hulya:
buyur bacımeyvahedigeldismile
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15556715#post15556715
13.50 TL kanke :lepi:
nemlendiricisini de mirak ettim ben şimdik. hihoyyyt
22.50 nemlendiricisi idi. CADIARZU
kötükedihüsoo dondurmayı yutturucam sana ben:mymeka:
gelme istemiyorumsenağlama
he valla bayburta gidiyomgecetavuğu tanrıçam demiş sana barcelino yu..barcelona diiil kıııı..
tanrıçam maske yaptım yımırtadanzemuszemus..sıkkınım işte boşviiir..
nazoşum bayburtmu çıktı şansına..olsun öncekinden iyidir,naapçen..olumunekankayizsmile
eprılım..kombinin çok hoş..hele o küpeciklerin bittim..1 talelik olanlardanmıydı..
çok ultrasonikler yaaa:lepi:
dertleşmek istersen özelim her zaman açık biliyosun gacımolumunekankayizsmile
her neyse eğer sıkma canını.ölümden başka herşeyin çaresi vardır..
gece tavuğu demiş manyaksempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iyi geceler nazoşumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
aaa bayburtamı çıktı tayinin kankadelikafadulden:sm_cool:
çok sevindim bitanem,hayırlısı olsun:lepi:
valla taşınma işi zorkafamçokkarıştı
1247 bilmem kaç kez ev değiştiren biri olarakkafamçokkarıştı
allah yardımcın olsun diyorum melemolumunekankayizsmile
artık almak farz olduCADIARZU:lepi:
memnun kalmana çok sevindim melekomkaydirigubbakcemile5bende mavi renkte temizleme köpüğü vardı
bende ondan dehşet memnundum
acaba hayla varmı:hulya:
kötükedihüsoo dondurmayı yutturucam sana ben:mymeka:
gelme istemiyorumsenağlama
nazalp canım hayırlı olsun yeni görev yerin güzel yere gidiyorsun
ŞenizŞenizbeni yi topraam beni bayanssulusmile Şeniz
:roflol: :roflol: :roflol:
13.50 TL kanke :lepi:
nemlendiricisini de mirak ettim ben şimdik. hihoyyyt
22.50 nemlendiricisi idi. CADIARZU
He valla onnardan Gacellam fil hafızalım benim sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile
Bilmim ki aşgum bilmiyorumkismile
ne korktun beya? :roflol:
aaaaaa süper bebeimmm Şeniz duydugum iyi oldu valla olumunekankayizsmile
istersin istersinnnn sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
koptum yaaa deli :roflol:
nazomm tayin çıktı demek :1hug: hayırlısı olsun canmm...
bizim memlekete de yakın desene kaydirigubbakcemile5
de get Bayburt de get Bayburt de get yar sende nem kaldiiiiiiy hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
offf haberi aldığımdan beri bunu yazmamak için çok direndim ama dayanamadım artıkın :mymeka: sempatiksalakcinni :roflol:
:roflol::roflol: 2 gündür şubede bunla dalga geçiyolar ya de get bayburt diye:roflol:
sempatiksalakcinni ama çok fena diline dolaniyi insanın topraam :roflol:
alemsin yaa
olum kasma kendini bu kadar içinden ne geliyosa söyle kıyamam ya tuttum içimde diyo:roflol::roflol:
Tahmin ettim kimbilir kimler kimler söylüyodur sana bu türküyü diyerekten:roflol: ben de eklenmiyim didim bilmiyorumkismile ama tutamadım işte kanka tutamadım :mymeka: :roflol: :roflol: :roflol:
kankaaaaaaaa :asigim: sadece başka sitelerden ruj resimleri alıp eklemiyosun sen :asigim: bi paylaşım yaptın mı tam yapıyosun :asigim:
eee boşuna edi olmadın :asigim: o parlak parlak taşlar da neee :asigim: aşk modundayım :asigim: tarçın yagı sürem de dudaklarım ancelina gibin olsun :asigim: küfür etsemde aşık smile koycam galiba :asigim:
glossun içine yag damlatmakda nasıl fikir ama :asigim: zeki hatun işte :asigim: taşlara geberdimmm :asigim:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:de get Bayburt de get Bayburt de get yar sende nem kaldiiiiiiy hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
offf haberi aldığımdan beri bunu yazmamak için çok direndim ama dayanamadım artıkın :mymeka: sempatiksalakcinni :roflol:
hemen ortama uy nazomoo may gat cözlerime inanamayrum :hemenortamaayakuydurannazogelin:
danruçam ne etmişsin ya ne kadarn güzel olmuş piril piri
:roflol: :roflol::roflol::roflol: 2 gündür şubede bunla dalga geçiyolar ya de get bayburt diye:roflol:
yerlerdeyimsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeykankaaaaaaaa :asigim: sadece başka sitelerden ruj resimleri alıp eklemiyosun sen :asigim: bi paylaşım yaptın mı tam yapıyosun :asigim:
eee boşuna edi olmadın :asigim: o parlak parlak taşlar da neee :asigim: aşk modundayım :asigim: tarçın yagı sürem de dudaklarım ancelina gibin olsun :asigim: küfür etsemde aşık smile koycam galiba :asigim:
glossun içine yag damlatmakda nasıl fikir ama :asigim: zeki hatun işte :asigim: taşlara geberdimmm :asigim:
he valla kankama katılıyorum ben de. :asigim: :asigim: :asigim:
aşk ilen doldum taştım şuanda :asigim: :asigim: :asigim:
yeşilli tanrıçam editörcü kankammmm olumunekankayizsmile aklinialirimsmile :asigim:
kanka bişi dicem, şutarafagitti
tarçın yağsını memiklere sürsek ? süprizzzzz dolgunlaştırır mı dersin ? fisfisfis aklinialirimsmile