- 5 Aralık 2008
- 6.064
- 0
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.961
ayyy unuttum o kalemden bende de var aprilim :lepi: rengi fenaa yaaa bayıldm bende.zevkini yerim senin aşkommm Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kotun rengi ve uyumuna bayıldım melekoommm :lepi:
Şeniz güle güle giyin eskit hihoyyyt
bak yogurt mısır unu ımmmmm süper bi tarf bence hihoyyythihoyyythihoyyyt
denemek için listeme alıyorum bebemmm :hulya:
ayyy unuttum o kalemden bende de var aprilim :lepi: rengi fenaa yaaa bayıldm bende.zevkini yerim senin aşkommm Şeniz
Rengi çok şahane ama alyor hafiften kanka yaa... :gitme:
ayyy akmayan mı var aprilim :hulya: az da olsa akıyo her bişe
hele benim bi siyah kalemim var :roflol: sürüyorum gözümü açıp kapıyorum akmış sempatiksalakcinni denyo yaaa
neden keyfin yok gacım:teselli:bende barcelino bakım yağıyla bakım yapçam ama ne zaman.:uhm:.kaç gündür erteleyip duruyorum..:1closedeyesek keyfimde yok bikaçgündür..şakkıdı
anladım kuşovskimolumunekankayizsmile
yok bebeğim tayin değil konyada ailemle yaşıyorum ama görev yaptığım yer uzak bir köy günlük gidip gliyorum.ayrıca benim tayin durumum yok kpssyi kazanamıom 3 senedir. ücrtli öğretmenllik yapıyorum şekerim
gacım barcelona bakım yağı ney_allamm daha neler duycem:roflol:
yazdığın tabire bende uyuyorum kankam:lepi:
diplomalı nişanlı ileri seviye göçebe ev kızı :lepi: sempatiksalakcinni
tay mı :kedi:
ben mi :kedi:
yoh yaahu sempatiksalakcinni
bence de pilates en iyisi kanka yapalım bence de :lepi:
nası olcak ki online pilates :sm_confused:
yüzüne ne tüpürcem kanka aaa ama tükürüklü öpebülürüm Şeniz aklinialirimsmile
kombin eklicem bugünkü kostümümü hihoyyyt
kankam zevkini konuşturmuş yineolumunekankayizsmile
buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
biz eskiden topikte her akşam spor yapardık ayşem:smiley-cool:evet plates süper bişey çok fayda ediyor kızlar buradaki bi topikte egzersiz yapıyoruz biz plates hareketleri aslında liv de orada bende.
benim boyumda 170 kg 61 bende 52-55 arasında olmak istiyorum yeniden kaydirigubbakcemile2
gördüm ve damladım:jeyyar::lepi:http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15554295&posted=1#post15554295
Kankalarım yeni topik açtım hihiihih :dance: :sm_cool: :lepi:
yazdığın tabire bende uyuyorum kankam:lepi:
kanka akşamları bir kaç hareket neyin edelim işte ne bilem-tatlicadiarzu-:lepi:ebru şallı aklıma gelince gülüyorum ben ama kankasempatiksalakcinni
eveeettttt rahatlıyoruuuuzzz:jeyyar:ımmmmmmmm çok güzeeeelaklinialirimsmile:roflol: :roflol:
kankam markalarını yazıyorum pembe olan xyoung,vişne rengi kazak degajesempatiksalakcinni
kankam zevkini konuşturmuş yineolumunekankayizsmile
gayet spor ve şık bi kombin meleğim.çok beğendimŞeniz
nazar boncuklu küpelerini yerim senin:1hug:nazar değmesin kuzuma tüütütü
indirime girince bende senin rimelden almayı düşünüyorum bitanem..ayrıca mybeline allıklar benim çok hoşuma gidiyobayanssulusmile
hepsini güle güle kullan bitanemopuyorumnanaktan
gördüm ve damladım:jeyyar::lepi:
hayırlı olsun aprilimopuyorumnanaktansüper bi topik olmuş cidden..bende resim ekleyip gelicem biriciğim...
canlarım,ben biraz atıştırıp gelicemhihoyyyt
albüme dudak resmi koydumaklinialirimsmile
şimdi çıkıyorum öpüyorum kocamanopuyorumnanaktan
nerden aldıysam aldımkötükedihüsoBitanem yapalım cidden ya ben varım her türlü spora...hihoyyyt :sm_cool:
Aşgum çok teşekkür ederim. Şeniz :kedi: Bu gömleği aldığımda eklemiştim zaten hihihi :lepi: Kazakları sanırsam karma bir butikten aldın ölese meleğim, o markaları ben de görüyorum ve de çok güzel şeyleri oluyor. hihoyyyt nerden aldın nerden aldın ? aklinialirimsmile :dayakisteyenaprilsmili: sempatiksalakcinni
Allık The Body Shop'un eski serisi kankacım biriciğim olumunekankayizsmile
Curly abimiz, KK üyeleri çok tüketici, topik sayısı yetersiz dedi, ben de açayım didim balım...İşalla faideli olur... :hulya: :1ninca:
Uffffffff harikasın kanka yaa, aşıkım sağa aklinialirimsmile :asigim: boshayallersmile
evet kg çok değil hatta 5-6 kg vereceğim deyince herkes saçmalama diyo en başta eşim ama ben istiyorum hadi hep birlikte egzersiz yapalım kızlarkaydirigubbakcemile2
hemen bakıyorum albume tanrıcam tatlışım
nerden aldıysam aldımkötükedihüso
hayret bişi yaÇok üzgünüm çoook:roflol: :roflol: zaten markayı verdim,deşifre oldumeyvahedigeldismilesempatiksalakcinni
kankam her konunun takipçisiyimolumunekankayizsmile
sen bol bol konular aç,renk gelsin forumumuza:lepi:
demek badi şopbenneyaptımkinolur bozmasan:mymeka:mybeline desen:mymeka:
neyse oda güzeldir eminim:dilcikar: :yiğitliğemoksürdürmeyensimayil::smiley-cool:
buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
Nazocanımmm, kıyamam sana, ev taşımaktan nifret ederim yavru kuşum yaa ohaoldumsmile
nasıl da destek çıktım ama...:roflol: sempatiksalakcinni
hehehheheh :teselli: olumunekankayizsmile
Kızlar bu arada şu Vichy temizleyici köpüğü denedim, hayran oldum yaa! :lepi: boshayallersmile
Gıcır gıcır oldu yüzüm, çok güzel temizliyor. zemuszemus Ve kurutmuyor zaten içinde gül özü var. Kokusu harika. Kendi köpük olduğu için uygulaması çok kolay, elde köpürtmeye gerek kalmıyor, direkt yüze sürünce köpürük köpürük oluyor. Üstelik paraben içermiyor.
Ehh daha ne olsun. Stoklayabilirim ben bu fiyattayken...:lepi:
Tavsiye ederim canlarım hihoyyyt
dertleşmek istersen özelim her zaman açık biliyosun gacımolumunekankayizsmilegecetavuğu tanrıçam demiş sana barcelino yu..barcelona diiil kıııı..
tanrıçam maske yaptım yımırtadanzemuszemus..sıkkınım işte boşviiir..
iyi geceler nazoşumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktantürkan başladı kızlar ben kaçıyom
hepinizide öpüyorum
aaa bayburtamı çıktı tayinin kankadelikafadulden:sm_cool:
bende pazar günü ankaraya kursa gidiyom 15 gun kayınvalidemlerdeyim
sonrasındada taşınma hazırlıkları falan işim iş valla
hadi bi kamyona doluşunda gelin benim evi bayburta taşıyalım canım kankalarımsempatiksalakcinni
artık almak farz olduCADIARZU:lepi:
Kızlar bu arada şu Vichy temizleyici köpüğü denedim, hayran oldum yaa! :lepi: boshayallersmile
Gıcır gıcır oldu yüzüm, çok güzel temizliyor. zemuszemus Ve kurutmuyor zaten içinde gül özü var. Kokusu harika. Kendi köpük olduğu için uygulaması çok kolay, elde köpürtmeye gerek kalmıyor, direkt yüze sürünce köpürük köpürük oluyor. Üstelik paraben içermiyor.
Ehh daha ne olsun. Stoklayabilirim ben bu fiyattayken...:lepi:
Tavsiye ederim canlarım hihoyyyt
:roflol: kızzz tanrıçaaa ben bile badi şopun allığını kullanmam anladım badi oldugunu :icecream: dondurmamı da alam elime
topiğine uçuyorummm