Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kombinini yirim senin yavvv:asigim:

beni yi topraam beni bayanssulusmile Şeniz

:roflol: kızzz tanrıçaaa ben bile badi şopun allığını kullanmam anladım badi oldugunu :icecream: dondurmamı da alam elime
topiğine uçuyorummm :eek:

:roflol: :roflol: :roflol:

aprilim nekadannmışşş temizleyici köpük :hulya:

13.50 TL kanke :lepi:
nemlendiricisini de mirak ettim ben şimdik. hihoyyyt
22.50 nemlendiricisi idi.
CADIARZU

eprılım..kombinin çok hoş..hele o küpeciklerin bittim..1 talelik olanlardanmıydı..
çok ultrasonikler yaaa:lepi:[/B]

He valla onnardan Gacellam fil hafızalım benim sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile

artık almak farz olduCADIARZU:lepi:
memnun kalmana çok sevindim melekomkaydirigubbakcemile5bende mavi renkte temizleme köpüğü vardı
bende ondan dehşet memnundum
acaba hayla varmı:hulya:

Bilmim ki aşgum bilmiyorumkismile

ne korktun beya? :roflol:

CADIARZU

aaaaaa süper bebeimmm Şeniz duydugum iyi oldu valla olumunekankayizsmile

kötükedihüsoo dondurmayı yutturucam sana ben:mymeka:
gelme istemiyorumsenağlama

istersin istersinnnn sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
koptum yaaa deli :roflol:

nazomm tayin çıktı demek :1hug: hayırlısı olsun canmm...
bizim memlekete de yakın desene kaydirigubbakcemile5

canım kankalarım:enbuyukkk:
sizlere yine, yeni bir konu ile geldimzemuszemusucuza dudak şişiriciaklinialirimsmileürün nasıl yaparız onu görücez:sm_cool:hatta ve hatta gözümüze hitap etmesi için onu allayıp pulluycaz:sm_cool:​
kızlar,parlatıcıyı 2 tl yemi ne almıştım yalan olmasın:KK1:
eminönünde bi toptancı bulmuştum:nazar:ama başka yerlerde 5-6 melyon:dilcikar::smiley-cool::roflol:
üzerindede yazdığı gibi bu bir glos:KK1:
kokusu ve rengi çok hoşuma gitmişti..ürün bu canlarım

bu glosumu seçtim ucuz diye.diğerlerinin yapısını bozmak istemedim
ayrıca belki sıkılırım diye..gerek yok yaniyerimsenibensizde ucuz glosunuza deneyin,memnun kalırsanız şayet,o zaman istediğiniz glosun içine katabilirsiniz tarçın yağınıolumunekankayizsmile

tarçın yağı bende ne zamandır var.bu forumdada tarçın yağı ile ilgili bir topik var.
ama kızlar direk dudaklarına sürüyor..bu yanlış!dudakları tahriş eder ve kurutur..geçici bir şişlik veriyor zaten..
ama bu geçiçi şişliğide diğer gloslarda olduğu gibi sağlamalıyız..
kaydirigubbakcemile5piyasada kullanmadığım dudak şişirici ürün kalmadı(gerek yok ama neden daha şiş olmasınaklinialirimsmile)
glosunuzun içine bir kaç damla atmanız yeterli..ama fazla atmayın,dudakları kurutuyoryerimseniben

hatta ve hatta glosumun rengini değiştirmek için içine biraz ruj kattım:smiley-cool:
gördüğünüz gibi toka ie rujumu kazıdım,ve glosumun içine bıraktım..sizde bitmeye yakın rujlarınızı böyle değerlendirebilirsinizolumunekankayizsmile

hızımı alamadım,aldım küçük slikon tabancamı,aldım küçük savarovski görünümlü ucuz taşlarımı,ve başladım glosumu süslmeye:sm_cool: :sm_cool:
onlada kalmadım,farımıda süsledim:lepi:

ve sonuçbayanssulusmile

Son düzenleme:
Danrıçaammmmmm süpersin süpeeerrrrrrr akannehir delikafadulden sırnaşık şey delikafadulden

Bugün ne kadar verimli payaşımlı iresimli bir gün oldu yaarebbim sositososito

Çok şükür Allahımıza! :Saruboceq: :lepi: hihoyyyt

Çok tatlı bir kokoşsun sen yaa taşlarla süsledi her şeyi ahahahhaha :roflol: :roflol: :roflol:

gecetavuğu tanrıçam demiş sana barcelino yu..barcelona diiil kıııı..:KK1:
tanrıçam maske yaptım yımırtadanzemuszemus..sıkkınım işte boşviiir..
nazoşum bayburtmu çıktı şansına..olsun öncekinden iyidir,naapçen..olumunekankayizsmile
eprılım..kombinin çok hoş..hele o küpeciklerin bittim..1 talelik olanlardanmıydı..
çok ultrasonikler yaaa:lepi:
he valla bayburta gidiyom:emir_bebek:
dertleşmek istersen özelim her zaman açık biliyosun gacımolumunekankayizsmile
her neyse eğer sıkma canını.ölümden başka herşeyin çaresi vardır..
gece tavuğu demiş manyaksempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

iyi geceler nazoşumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aaa bayburtamı çıktı tayinin kankadelikafadulden:sm_cool:
çok sevindim bitanem,hayırlısı olsun:lepi:
valla taşınma işi zorkafamçokkarıştı
1247 bilmem kaç kez ev değiştiren biri olarakkafamçokkarıştı
allah yardımcın olsun diyorum melemolumunekankayizsmile

artık almak farz olduCADIARZU:lepi:
memnun kalmana çok sevindim melekomkaydirigubbakcemile5bende mavi renkte temizleme köpüğü vardı
bende ondan dehşet memnundum
acaba hayla varmı:hulya:

kötükedihüsoo dondurmayı yutturucam sana ben:mymeka:
gelme istemiyorumsenağlama

kuzum sağol canım bakalım allah yardım eder
bayburtu hiç bilmem karadeniz geliniyim halbuki
sempatiksalakcinni
nazalp canım hayırlı olsun yeni görev yerin güzel yere gidiyorsun

sağol ayşem çok teşekkür ederim
opuyorumnanaktan
beni yi topraam beni bayanssulusmile Şeniz

:roflol: :roflol: :roflol:

CADIARZU

He valla onnardan Gacellam fil hafızalım benim sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile

Bilmim ki aşgum bilmiyorumkismile

ne korktun beya? :roflol:
ŞenizŞeniz
aaaaaa süper bebeimmm Şeniz duydugum iyi oldu valla olumunekankayizsmile

istersin istersinnnn sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
koptum yaaa deli :roflol:

nazomm tayin çıktı demek :1hug: hayırlısı olsun canmm...
bizim memlekete de yakın desene kaydirigubbakcemile5

kız nerelisin sen yoğsam karadenizlimi
zemuszemus

de get Bayburt de get Bayburt de get yar sende nem kaldiiiiiiy hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

offf haberi aldığımdan beri bunu yazmamak için çok direndim ama dayanamadım artıkın
:mymeka: sempatiksalakcinni :roflol:

oo may gat cözlerime inanamayrum :hemenortamaayakuydurannazogelin:
danruçam ne etmişsin ya ne kadarn güzel olmuş piril piri

de get Bayburt de get Bayburt de get yar sende nem kaldiiiiiiy hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

offf haberi aldığımdan beri bunu yazmamak için çok direndim ama dayanamadım artıkın

:roflol::roflol: 2 gündür şubede bunla dalga geçiyolar ya de get bayburt diye:roflol:

alemsin yaa
olum kasma kendini bu kadar içinden ne geliyosa söyle kıyamam ya tuttum içimde diyo
:roflol::roflol:

Tahmin ettim kimbilir kimler kimler söylüyodur sana bu türküyü diyerekten:roflol: ben de eklenmiyim didim bilmiyorumkismile ama tutamadım işte kanka tutamadım :mymeka: :roflol: :roflol: :roflol:

Tahmin ettim kimbilir kimler kimler söylüyodur sana bu türküyü diyerekten:roflol: ben de eklenmiyim didim bilmiyorumkismile ama tutamadım işte kanka tutamadım :mymeka: :roflol: :roflol: :roflol:

hahaaa kız herkesede söylemedim zati bayburtu bi ara yazı gelince öğrenir millet yakınlarım biliyo sadece bide siz
:asigim:
samimi 2 arkadasım gideceğimin ilk şokunu atlattıktan sonra söyleyip duruyolar artık

tutma kanka kendini yaa birbimize diyemiceksek kıme dicez allasenolumunekankayizsmile

kankaaaaaaaa :asigim: sadece başka sitelerden ruj resimleri alıp eklemiyosun sen :asigim: bi paylaşım yaptın mı tam yapıyosun :asigim:
eee boşuna edi olmadın :asigim: o parlak parlak taşlar da neee :asigim: aşk modundayım :asigim: tarçın yagı sürem de dudaklarım ancelina gibin olsun :asigim: küfür etsemde aşık smile koycam galiba :asigim:
glossun içine yag damlatmakda nasıl fikir ama :asigim: zeki hatun işte :asigim: taşlara geberdimmm :asigim:

kankaaaaaaaa :asigim: sadece başka sitelerden ruj resimleri alıp eklemiyosun sen :asigim: bi paylaşım yaptın mı tam yapıyosun :asigim:
eee boşuna edi olmadın :asigim: o parlak parlak taşlar da neee :asigim: aşk modundayım :asigim: tarçın yagı sürem de dudaklarım ancelina gibin olsun :asigim: küfür etsemde aşık smile koycam galiba :asigim:
glossun içine yag damlatmakda nasıl fikir ama :asigim: zeki hatun işte :asigim: taşlara geberdimmm :asigim:

he valla kankama katılıyorum ben de. :asigim: :asigim: :asigim:
aşk ilen doldum taştım şuanda :asigim: :asigim: :asigim:
yeşilli tanrıçam editörcü kankammmm olumunekankayizsmile aklinialirimsmile :asigim:

kanka bişi dicem, şutarafagitti

tarçın yağsını memiklere sürsek ? süprizzzzz dolgunlaştırır mı dersin ?
fisfisfis aklinialirimsmile

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
aklıma direk rahmetli kemal sunal geldi:KK1:
çünle bayburt çünle bauyburt çünle sende nem kaldii:teytey: :roflol: :roflol:
ne filimlerdi amaboshayallersmile:nazar:yeri dolmazboshayallersmile

oo may gat cözlerime inanamayrum :hemenortamaayakuydurannazogelin:
danruçam ne etmişsin ya ne kadarn güzel olmuş piril piri
hemen ortama uy nazom:KK1:
geçen gece deli şeetmiş gibi bunlarla uğraştım kanka:roflol:

:roflol::roflol: 2 gündür şubede bunla dalga geçiyolar ya de get bayburt diye:roflol:
:roflol: :roflol:
ya bize niye haber vermiyosun pekikötükedihüso:dilcikar:
yerlerdeyimsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
küfür etsem aşık smili koyucam diyo:asigim:
kankam inan çok şımardım,tavan yapmış haldeyim:smiley-cool:
bu kadar şımartma lan beni:kedi:çok teşekkür ederim kankam,eğer bişeyler katabiliyosam ne mutlu
kanka ne zamandır paylaşım eklemiyodum fırsat bulup..bu ara evdeyim ya,vakit bulup paylaşıyorum bişeyler işte:eek:

he valla kankama katılıyorum ben de. :asigim: :asigim: :asigim:
aşk ilen doldum taştım şuanda :asigim: :asigim: :asigim:
yeşilli tanrıçam editörcü kankammmm olumunekankayizsmile aklinialirimsmile :asigim:

kanka bişi dicem, şutarafagitti

tarçın yağsını memiklere sürsek ? süprizzzzz dolgunlaştırır mı dersin ?
fisfisfis aklinialirimsmile

sırnaşık şey sırnaşık şey
kanka memiklere bi halt yapmaz:1no2:
ama çemen yağıaklinialirimsmileişte o yapar..hatta dudaklarada yapar ama kokusu kötü:sinifsinif:
çemen yakmaz,kalıcı şişkinlik verdiği söylenir..hatta kalçaya bile süren var
ay öldürücek bunlar beni:roflol: :roflol: olum şımartmayın ya:kedi::roflol:
teşekkür ederim gardaşlarımopuyorumnanaktan

Nazocanım iyi geceler balım...Şeniz

Benim de uykum geldi ama...mirmirmirmir

Bugünkü mamalardan atıştırdım gene şimdi. :nazar:

Kanka hani plates yapacağıdık ?
benneyaptımki

X