Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
benim sormamam gerek mi vardı döktüm ne vrsa akıl verseniz ölür müydünüzz askerime bi şölen yapardım aşk olsun haaaa:roflol:

aaaaa elime düştün elinleeeeeeee :sm_cool: aaaaaa nası güzelsin öyleeee :sm_cool: aaaaa asılı kaldım profil resminde :sm_cool: :roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:

al bendende o kadarsüprizzzzz
saçım güzel olsun,0 makyaj olsam olur hanizemuszemus
eskiden kuaförden çıkmazdım..
şimdi saçlarım eskisi gibi uzun olmadığı için süslenmekte gelmiyo içimden:dilcikar:
benimki çıt çıt felanda taktırmıyo artık:dilcikar:
yalandan toplayıp çıkıyorum-tatlicadiarzu-
ama uzun saç aşığıyım:asigim: :asigim: :asigim:
aklı olan saçını kesmesinmafoldumben

bencedeeeeee :dilcikar:
saçı uzun olanın aklı var demektirrrrrrrrr :dilcikar: şakkıdı sengözlerimebaksanab

Livitom o tekli simli balım onu çok kullanmıyorum markası gabrini mi ne ama yapısı güzel kötü değil. Ben dorodan almıştım ilk eklediğim farların içinde siyah kabı olan genelde onu kullanıyorum içinde sim yok hafif parlak sadece teşekkür ederim bitanem opuyorumnanaktan

Patim teşekkür ederim benim de öyle çok malzemem yok ama ekliyorum işte opuyorumnanaktan

Kanka teşekkür ederim evet o flormara ben de hastayım en çok onu kullanıyorum zaten harika bi tonu varolumunekankayizsmile

biberto o she terracotta var ya hani, o geçen Nil eklemişti topiğine ordakindenmiii değil sanki :ecrin_bebek: onunkinde sarı yoktu direkt kahveydi gibi gördünmü onu?

kankaaaaaaaaaaa aşık oldum dudişlerineeeee :asigim: kızzzz öpem mi :jeyyar: :roflol:

aaaaa elime düştün elinleeeeeeee :sm_cool: aaaaaa nası güzelsin öyleeee :sm_cool: aaaaa asılı kaldım profil resminde :sm_cool: :roflol: :roflol: :roflol:
şiki şiki bi durum valla yok:dance::icecream: :roflol:
benim sormamam gerek mi vardı döktüm ne vrsa akıl verseniz ölür müydünüzz askerime bi şölen yapardım aşk olsun haaaa:roflol:
oyyy:1hug:
yavru ceylanımŞenizama bitanem öyle öneri vermiyoruzki:sm_confused:
yani ekleyen ekler,beğenenler marka ister felan..
senin varsa sormak istediğin bişey sor kuşovskimolumunekankayizsmile

Patim teşekkür ederim benim de öyle çok malzemem yok ama ekliyorum işte opuyorumnanaktan

Kanka teşekkür ederim evet o flormara ben de hastayım en çok onu kullanıyorum zaten harika bi tonu varolumunekankayizsmile
kankam az olsun,öz olsunyerimseniben
işe yaradıktan sonra abartıya ne hacetolumunekankayizsmile
hem ne güzel ekledin,paylaştın içimiz açıldı fenamıaklinialirimsmile

Kanka sen saçını ne zaman kestirdin en son uzundufisfisfis

bebem kestirmedim..ama istediğim uzunlukta değil:çok üzgünüm:

Anacım profil resimi yaptım desene:umursamaz: livin gözleri albüm arıdığı için bakan kör oldu delikafadulden Koca dudak seni gel öpücemcokacimcoook rengi dudakta dahada güzelmiş ya

iyi geceler diliyorum kızlarrrrrrrrr opuyorumnanaktan yarın resimlerimle gelcem :lepi: makyj malzemesi eklerim.öpüyoreee muckk muck Şeniz

pazatesi sendromunun olmadığı bi gün sorim ben o zaman meleeemm
öyle bi gün yok malesef kuş gerdanlımbilmiyorumkismileboshayallersmile
Anacım profil resimi yaptım desene:umursamaz: livin gözleri albüm arıdığı için bakan kör oldu delikafadulden Koca dudak seni gel öpücemcokacimcoook rengi dudakta dahada güzelmiş ya

kankam albüm yapmaya üşendim ya:kedi:
kanka o kadar koca değil ya:kedi:resimde öyle çıkmış:kedi:

iyi geceler diliyorum kızlarrrrrrrrr opuyorumnanaktan yarın resimlerimle gelcem :lepi: makyj malzemesi eklerim.öpüyoreee muckk muck Şeniz
çok bile durdun naşşşŞeniz

biberim işte bu

anam hırgız vaar:roflol:
sorsaydın nil'e resmini indiregandi yapıcem,destur varmı diye bari

ben yatıyorum canlar iyi geceler tatlı rüyalar hepinizi öpüyorummm

kuşumopuyorumnanaktan
allah rahatlık versin esmer güzelimhihoyyyt
göz makyajı bekliyorum senden haberin olsunŞeniz

Son düzenleme:
Nil beni sever kaydirigubbakcemile3 o da benim kombinimi çalıp şu iğrenç eteği nerden almış acep die sorsun birilerine kızmam hiçç sempatiksalakcinni, danışmak için şeyettiydik biberik çıkmış gitmişşş pfff nese yarın bakar belkimmm ...

kankitom özelden öptüydüm seni burdanda aleni bir öpücük yoliim tek sen kalmışın burda.. baba yorgun demi sengözlerimebaksanab

haydinnn bende kaçar eyügeceler gecelerin yargıcıı
kakakakakankii :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…