- 17 Eylül 2009
- 6.650
- 5
- 38
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.641
benim sormamam gerek mi vardı döktüm ne vrsa akıl verseniz ölür müydünüzz askerime bi şölen yapardım aşk olsun haaaa:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama ben istesemde değişik yapamıyorum hani öyle farlar değişik değişik rujlar süremiorum , yakıştıramıorum kendime nedense :ecrin_bebek: makyaj malzemesinden çok kıyafete papiye yatırıorum para .. bide saça çok önem veriorum saçım güzel olmazsa isterse adriananın makyözü gelsin yinede bişeye benzetemem kendimi kaydirigubbakcemile3
benim sormamam gerek mi vardı döktüm ne vrsa akıl verseniz ölür müydünüzz askerime bi şölen yapardım aşk olsun haaaa:roflol:
al bendende o kadarsüprizzzzz
saçım güzel olsun,0 makyaj olsam olur hanizemuszemus
eskiden kuaförden çıkmazdım..
şimdi saçlarım eskisi gibi uzun olmadığı için süslenmekte gelmiyo içimden:dilcikar:
benimki çıt çıt felanda taktırmıyo artık:dilcikar:
yalandan toplayıp çıkıyorum-tatlicadiarzu-
ama uzun saç aşığıyım:asigim: :asigim: :asigim:
aklı olan saçını kesmesinmafoldumben
şiki şiki bi durum valla yok:dance::icecream: :roflol:aaaaa elime düştün elinleeeeeeee :sm_cool: aaaaaa nası güzelsin öyleeee :sm_cool: aaaaa asılı kaldım profil resminde :sm_cool: :roflol: :roflol: :roflol:
oyyy:1hug:benim sormamam gerek mi vardı döktüm ne vrsa akıl verseniz ölür müydünüzz askerime bi şölen yapardım aşk olsun haaaa:roflol:
kankam az olsun,öz olsunyerimsenibenPatim teşekkür ederim benim de öyle çok malzemem yok ama ekliyorum işte opuyorumnanaktan
Kanka teşekkür ederim evet o flormara ben de hastayım en çok onu kullanıyorum zaten harika bi tonu varolumunekankayizsmile
Kanka sen saçını ne zaman kestirdin en son uzundufisfisfis
Kanka sen saçını ne zaman kestirdin en son uzundufisfisfis
öyle bi gün yok malesef kuş gerdanlımbilmiyorumkismileboshayallersmilepazatesi sendromunun olmadığı bi gün sorim ben o zaman meleeemm
Anacım profil resimi yaptım desene:umursamaz: livin gözleri albüm arıdığı için bakan kör oldu delikafadulden Koca dudak seni gel öpücemcokacimcoook rengi dudakta dahada güzelmiş ya
çok bile durdun naşşşŞeniziyi geceler diliyorum kızlarrrrrrrrr opuyorumnanaktan yarın resimlerimle gelcem :lepi: makyj malzemesi eklerim.öpüyoreee muckk muck Şeniz
biberim işte bu
ben yatıyorum canlar iyi geceler tatlı rüyalar hepinizi öpüyorummm