- 20 Şubat 2009
- 3.725
- 2
- 40
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.181
canlar nasilsiniz napiyosunuz insallah hatirlarsiniz beni:)))
ayyyyy ne güzel herkersler süpersonik şeyler almış yaa delikafadulden hihoyyyt
güle güle kullan topraamın pamuk kankası Nazocanım Şeniz
he valla yemekte yaparım kariyerdenazooom işkembeeee nasıl güzel yapmıs yaaa
sofranın zarifliğine yaaa
ellerine saglık becerikli nazom yaa hem yemekte yapar kariyerde :jeyyar:
Yolarmış bak hele laflaraaynen valla nazoya hayranım ben de nefis yemekler yapmak istiyom ama aklımda hiç tarif kalmıyo sık yapmayınca heralde .evlenince ban yardım edrersiniz inş değilse hepinizi yolarım:roflol:
Duyduuumm yarışma kokusunuuu hemencik damladımmm kaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana sizi çok özlediiimm hatunlaar(
Umarım hayatınızda herşey yolundadırrr.
Sapık İslo'mu,Maskeli danrıca karısını sempatiksalakcinni
Aktroşşş'u,Nisann yağmurunuuu (April)
Karabibeer'i,Pati'mi sonracııımaa aybur ablacımııı
Nazalpp sultanııı kaydirigubbakcemile2 Aklıma gelmeyen tüm kk hatunlarını iyi kötü vala çok özledimm len naniknanik
Çok yoğun bi program başlıyoor artık
ilk hafta okul felan olmadı ama bu hafta tam anlamıyla başlıyo derslerr
Nolur bana dua ediinn Hayırlısıyla bi okul kazaniimmm fisfisfis
Bugün dersanede öğlenciyim die kaçamak yaptım sizi görmeye geldimm
amma bugn pazaaar oldğunu unuttum bizim kızlaaar totolarınııı dönüppp uyuyolaar şunlara bakkk :mymeka:
Siizi alıcak koca yandıı oLm sabah siz kalkıp admaa kahvaltıda hazırlamazsınz :sm_cool:
sonraaa 2 güne ya adam kapıda ya da siz :roflol:
ben sabahn 6buçuğunda dikliyorum artık uykularım kaçıoo :smiley-cool:
aaay keşke olsaydınz da iki laf etseydk off :çok üzgünüm:
Madem yoksunuz bende gidim artıkk :a015:
Unutulmadınız melekleriiimmm
Sizi çok seviyoruumm..
Allah'a emanetsiniz..:1rolleyes:
yeni yarışmamız hayırlı ossun-tatlicadiarzu-:lepi:
zalaksırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey yoruma bak..islo,atla kız katıl bak-tatlicadiarzu- :roflol: :roflol: :roflol: allah belanı vermesin..sanki sarıyer minibüsüne davet ediyogamyoncuiremsuislo atla kızz kalkıyo minibüs:roflol: :roflol: :roflol:
sen günlüğü okudunmu
olayı öyle bi bağlamışki,cipsten girmiş,sivilceden çıkmış,link vermiş hatun:roflol: :roflol: işte o an ben hüngür hüngür ağladım çekirgemesenağlama
budur dedim..artık kendini aştı dedim:roflol: :roflol:sırtı yere gelmez dedim,rüştünü ispatladı dedim:roflol:
Duyduuumm yarışma kokusunuuu hemencik damladımmm kaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana sizi çok özlediiimm hatunlaar(
Umarım hayatınızda herşey yolundadırrr.
Sapık İslo'mu,Maskeli danrıca karısını sempatiksalakcinni
Aktroşşş'u,Nisann yağmurunuuu (April)
Karabibeer'i,Pati'mi sonracııımaa aybur ablacımııı
Nazalpp sultanııı kaydirigubbakcemile2 Aklıma gelmeyen tüm kk hatunlarını iyi kötü vala çok özledimm len naniknanik
Çok yoğun bi program başlıyoor artık
ilk hafta okul felan olmadı ama bu hafta tam anlamıyla başlıyo derslerr
Nolur bana dua ediinn Hayırlısıyla bi okul kazaniimmm fisfisfis
Bugün dersanede öğlenciyim die kaçamak yaptım sizi görmeye geldimm
amma bugn pazaaar oldğunu unuttum bizim kızlaaar totolarınııı dönüppp uyuyolaar şunlara bakkk :mymeka:
Siizi alıcak koca yandıı oLm sabah siz kalkıp admaa kahvaltıda hazırlamazsınz :sm_cool:
sonraaa 2 güne ya adam kapıda ya da siz :roflol:
ben sabahn 6buçuğunda dikliyorum artık uykularım kaçıoo :smiley-cool:
aaay keşke olsaydınz da iki laf etseydk off :çok üzgünüm:
Madem yoksunuz bende gidim artıkk :a015:
Unutulmadınız melekleriiimmm
Sizi çok seviyoruumm..
Allah'a emanetsiniz..:1rolleyes:
göksummm yandılar valla :roflol: bak 2 dk makyac yap katıl yarşmaya hedyeni kap bak:lepi:
hazır derslerin yogun degilken opuyorumnanaktan
__TanRIcA__;15339921]yeni yarışmamız hayırlı ossun-tatlicadiarzu-:lepi:
zalaksırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey yoruma bak..islo,atla kız katıl bak-tatlicadiarzu- :roflol: :roflol: :roflol: allah belanı vermesin..sanki sarıyer minibüsüne davet ediyogamyoncuiremsuislo atla kızz kalkıyo minibüs:roflol: :roflol: :roflol:
Selam kızlar...opuyorumnanaktan
Kıyım olmuş yaaa makyaj topiğinde:çok üzgünüm:..tanrıçamda ban almış, eprılım da..üffff..mafoldumbenmafoldumben
Bak yaa nası da müşteri avına çıkmış hemen:roflol:
Organizatörcülerin en güceli çok isterdim amma nerde bende o yetenek:umursamaz:
Atla gel şaban hatta:roflol:
Bu pati dışardan adam da topla reyting yapsın die ben size söyliim
Selam cablarım opuyorumnanaktan
Çok yoğun bir gün geçirdim noldu burda böyle olay mı çıktıguclubacismile
Bugün sürücü kursuna başladım.
Geçenlerde HSBC Bank'ın mülakatına girmiştim. Mülakat olumlu değerlendirilmiş şimdi de İstanbul!q sınava davet ediyorlar. Çok stres oldum. Kalacak yer ayarlayacaktım ama sevdalım yalnız asla izin vermiyor:mymeka: mecburen akşam yola çıkıp sabah orda olacağım. Birlikte gideceğiz.
Sınava gireceğim yer Nişantaşında Alaybeyköy garajında inmem gerekiyor değil mi İstanbollu arkadaşlarım?:hulya:
Yarın akşam 10 aracına yer ayırttım. Sınav çarşamba günü saat 10 da. Sınavıdan 1-2 saat sonra sonuçlar belli olacak. Sınav olumlu olursa tekrar mülakata gireceğim. Eli boş dönmem umarım tabi hayırlısıysa olsun diyorum.
kızz nasl o yetenek yok :mymeka: carsaf carsaf göz makyajı ekliyon herks begeniyo aklinialirimsmile katıl bak :içelim: zaten tanrıçam aprilim yok mafoldumben yalnz bırakmayn beni
buarada carsamba istanbulda yagmr var anacım sositososito şemsiyeni kap gel boshayallersmile
hadi hayırlı olsun islandım çiçeeemm ben de maaşımı alıyım hemen yaılcam beraber motor çalışak mı :roflol:izin vermemekle ii etmiş kız ben bi kere yalnız gittim de elimde biber gazıylan geze geze bi hoş oldum hem daha ii bakk aşkınlaaa beraber daha ii olurzemuszemus inşallah dilediğin her şey gerçekleşir bitanem de eli boş dönmessin. ziraat bankası sınavınn nasıldı bu arada?