Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızz toplarsın kafanı bişi olmas hemm aşkiton da yanında ssüper moral destek olur ,tabi bizim edeceğimiz duaları da yabana atmamak lazım:dance:
ehliyete de evde çalışırsın bebeğim bak ben hem çalışcam hem kpss çalışcam bi de ehliyet derken abooo bi de planlarım var kafamda yarım bıraktığımm salsa kursuna başlamayı düşünüyom bi de ney kursuna yazılmak istiyom kurslarlakafayıbozankuşsmili:roflol:
haklısın bize toptan dayı amca bişiler lazım bıktım aga amele gibi ücretli öğretmenlik yapmaktan. ben de şimdilik dayı yok olursa haber uçururum sana da:emir_bebek:

kızz toplarsın kafanı bişi olmas hemm aşkiton da yanında ssüper moral destek olur ,tabi bizim edeceğimiz duaları da yabana atmamak lazım:dance:
ehliyete de evde çalışırsın bebeğim bak ben hem çalışcam hem kpss çalışcam bi de ehliyet derken abooo bi de planlarım var kafamda yarım bıraktığımm salsa kursuna başlamayı düşünüyom bi de ney kursuna yazılmak istiyom kurslarlakafayıbozankuşsmili:roflol:
haklısın bize toptan dayı amca bişiler lazım bıktım aga amele gibi ücretli öğretmenlik yapmaktan. ben de şimdilik dayı yok olursa haber uçururum sana da:emir_bebek:

Oyy aşkom benim yaa nası da gaz veriyoo:eek:
Amaan nasibimizde varsa olur bebem ya napalım olumunekankayizsmile
Bu arada öğrendim alibeyköy garajı uygunmuş

Öyle yoğun bi hafta olduki benim için bu sınav hiç hesapta yoktuakannehir
Cuma günü için aşkoyla planlarımız vardı. 1 ekim benim doğumgünüm bide yıldönümümüz birlikte kalcaz süprizleri varmış onun merakından geberiyom zatidelikafadulden

Oyy aşkom benim yaa nası da gaz veriyoo:eek:
Amaan nasibimizde varsa olur bebem ya napalım olumunekankayizsmile
Bu arada öğrendim alibeyköy garajı uygunmuş

Öyle yoğun bi hafta olduki benim için bu sınav hiç hesapta yoktuakannehir
Cuma günü için aşkoyla planlarımız vardı. 1 ekim benim doğumgünüm bide yıldönümümüz birlikte kalcaz süprizleri varmış onun merakından geberiyom zatidelikafadulden

yokkk olum gazlamıyom gerçekler bunlar:roflol:
off off askerim yanımda olsa keşke her türlü sınava mülakata girmeye hazır olurdum ben:roflol:
öğrenmene sevindim bebemm sağlıcakla gidin gelin inşallah.
aa hadi yaa yakınmış doğum günün de vlla çok sevindim
bak bi ne dicem çaktırmadan sürpriz anlarını resimle
bakarıs kaynatırıs:roflol:
ayy ben niye heyecanlandıysam :roflol:

Kankalarım bu arada nişantaşına en yakın garaj alibeyköy dimibilmiyorumkismile

alibeyköye gelcen bebek.sonra şişliye geccen otobüsle.
sonrada şişlide metroya bincen direk osmanbeyde incen.nişantaşı diye oklar gösterir zaten bayanssulusmile

yada şişliden tekrar osmanbey e kadar otobüse bincen..indigin vakit rumeli caddesine dal :hulya:
alibeyköyden osmanbeye otobüs direk var mı bilmiyorum yevrum

yokkk olum gazlamıyom gerçekler bunlar:roflol:
off off askerim yanımda olsa keşke her türlü sınava mülakata girmeye hazır olurdum ben:roflol:
öğrenmene sevindim bebemm sağlıcakla gidin gelin inşallah.
aa hadi yaa yakınmış doğum günün de vlla çok sevindim
bak bi ne dicem çaktırmadan sürpriz anlarını resimle
bakarıs kaynatırıs:roflol:
ayy ben niye heyecanlandıysam :roflol:

Kuşkim benim askerin gelsin sana ne sınav ne mülakat 7/24/365 sunum yapcen olum:roflol:
Sorma kanka helecanlıyım valla bayadır planlıyo bişiler hazır ol deyip duruyo helecan yaptırmaya çalışıo banasempatiksalakcinni
Foto çekmeye zaman kalırsa çekinirim kuşkafaaklinialirimsmile

alibeyköye gelcen bebek.sonra şişliye geccen otobüsle.
sonrada şişlide metroya bincen direk osmanbeyde incen.nişantaşı diye oklar gösterir zaten bayanssulusmile

yada şişliden tekrar osmanbey e kadar otobüse bincen..indigin vakit rumeli caddesine dal :hulya:
alibeyköyden osmanbeye otobüs direk var mı bilmiyorum yevrum

Patişkom pammıkkaleylen gelcez servisi varmış taksim yada beşiktaş servisine bincez ordan da taksiyle valikonağı caddesine gitcez
Sınav bahane olum nişantaşını havasını solucam sosyetenin bağrına gidiyom:roflol:
Pazar neyin var mı kız o gün kaçırmayalımkaydirigubbakcemile3

sunumun alasını yapcem size ben ne var ne yok giycem giycem çekcem koycem:roflol:
kuuu orda pazar neyim varsa bana da bişiler alın hiç nişantaşından bişiyim olmadı benim küçükemrahsmili:roflol: zamanım olursa dime bak dır dır başının etini yirimm sölim şimiden muhakkak resim istiom ben.ben 7de kalkcam okul var yarın offf yarın hiç öğretmen olasımyok :roflol: iyi geceler canlar öpüyorum ve seviyorum sizia.s.

anaaaaa islom hayırlısıylan bankacımı olcen yoksam :Saruboceq:
inş mulakatın olumlu geçer senide süslü bi bankacı yaparık
ahhhhh ahhh güya bende ehliyete yazılacaktım
ama şimdi yazılamıyom
heeee bu arada bu topiğe son yazdığımda tek kişiydik
gacılar teyze oluyosunuz:emir_bebek:

sunumun alasını yapcem size ben ne var ne yok giycem giycem çekcem koycem:roflol:
kuuu orda pazar neyim varsa bana da bişiler alın hiç nişantaşından bişiyim olmadı benim küçükemrahsmili:roflol: zamanım olursa dime bak dır dır başının etini yirimm sölim şimiden muhakkak resim istiom ben.ben 7de kalkcam okul var yarın offf yarın hiç öğretmen olasımyok :roflol: iyi geceler canlar öpüyorum ve seviyorum sizia.s.

Örtmen olmucam diyo denyo ya:roflol:
Türkçe okuyanları mimar yapıolar zatisempatiksalakcinni
Nişantaşında milyoncuda yoktur olum biz ordan eminönü aksaraya doğru kayar halka karışırızsempatiksalakcinni
Yat çabık bebeğim derste uyuklayan kuşkafa bi hocayı takmayabilüler:1ninca:
Tatlı rüyalar melekomopuyorumnanaktan

ama şimdi yazılamıyom

ayburum bidenem hayırlı haberini duydum çok çok tebrik ederim canısım Allahım mucizesini sana da nasip etmiş ne kadar güzelolumunekankayizsmile
Sağlıkla kucağına almanı dilerim canom
Hayırlısı bakalım ayburum nasipse olcek bişiler olmadı önümüzdeki maçlara bakıncez:nazar:
Ehliyete hevesin varsa ve hamileliğin rahat geçiyorsa kaçıma bnece kuzum zati 3 haftalık bi kurs ertelersen bebiş olunca çok daha zor gitmen:ecrin_bebek:
m

Son düzenleme:
islandım ehliyet işini 3. aydan sonra düşünüyom hamileliğin çocuktan sonra almam dahada güçleşmiş olcak
senin içinde hakkından hayırlısı olur inş:Saruboceq:

Ban olayını yaşanan topicte bende gördüm tabi ben görene kadar silinmişti herşey... Neyse olur ble şelerrr dioruzz sıkımıoruz canımızı yakında gelirler...

selamm..

bu ban neyin nesi acaba yaa off..

fıstıım,okuyosan eğer;

benim 'pc arızalı',gelemiyorum kkye..:sinifsinif:
anamlardayım şu anda,bi bakiim dedim ö.mesajını az önce aldım..
ancak sen banlı olduğun için,cevaben yazdığım gitmedi sana canımnın içi:gitme:
anladın dimi bebeğim..
olumunekankayizsmileseni seviyorummmmmmmmmmŞeniz

göksuyum hoşgeldin ve güle gülee.
yakalayamadım seni cicimm çok çalış dualarımız da seninle hiç merk etme. arayı uzatma fazla arasıra 5dk kaçamak iyidir
ii bak kendineŞeniz
nazımmm yolarım tabee amn nette her şey var defter tutamıcam valla hiç. olmazssa sen düğünde hediye niyetine,yemek defterinin fotokopisini takarsın mikemmel olr bak :roflol:

kız nette ki tariflerden birini denedin begendin
sonra bir daha yapmak istedin nasıl bulacan aynı yeri veyahutta hep netmi olacak
sen sen olyaz bi kenara dinle beniguclubacismile
vermezmiyim kuzum tefterimi ayıp ittin

Selam cablarım opuyorumnanaktan
Çok yoğun bir gün geçirdim noldu burda böyle olay mı çıktıguclubacismile

Bugün sürücü kursuna başladım.
Geçenlerde HSBC Bank'ın mülakatına girmiştim. Mülakat olumlu değerlendirilmiş şimdi de İstanbul!q sınava davet ediyorlar. Çok stres oldum. Kalacak yer ayarlayacaktım ama sevdalım yalnız asla izin vermiyor:mymeka: mecburen akşam yola çıkıp sabah orda olacağım. Birlikte gideceğiz.
Sınava gireceğim yer Nişantaşında Alaybeyköy garajında inmem gerekiyor değil mi İstanbollu arkadaşlarım?:hulya:
Yarın akşam 10 aracına yer ayırttım. Sınav çarşamba günü saat 10 da. Sınavıdan 1-2 saat sonra sonuçlar belli olacak. Sınav olumlu olursa tekrar mülakata gireceğim. Eli boş dönmem umarım tabi hayırlısıysa olsun diyorum.:nazar:
vay canısıma bak yaa
hadi hayırlısı bakalım
inşallah kazanırsın kuzusu
opuyorumnanaktan
ama şimdi yazılamıyom

ayyyy ne kadar güzel yaaa
hayırlı olsun bebişim
hihoyyythihoyyyt

Ya ben gecen gun okuyodum hatta tanrıçamın aldıklarına yorum yaptım
donutın yazdığı mesajıda biliyorum ama sonra ne oldu bimiyorum
üzüldüm ya kuzulara
ne zaman gelcekler kiii

Kimseler yok ama ben yinede rokoko tarifimi ekleyeyim...
ROKOKO
rokoko.jpg

nazalpcim haklısın valla kuzucumdefter ediniyim de yazmaya başlıyım şu sınavdan sonra yavaş yavaşsenin tariflereden de çalarım artık:roflol:rokokon süper görünüyor ellerine sağlık.
evet malesef banlandılar aslında pek ölee koyu bir tartışma olmadı sonra özelden halletmişler topicde öle yazıodu ama bi baktım hepsi uçmuş

X