Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
nasilsin aprilcim napiyosun turkiyede uzun bi tatildeydim:)))memlekette olunca nete giremedim fazla burdada ise basladim canlar bu sene daha iyiyim cok sukur

Ben de iyiyim tatlım nolsun...boshayallersmile
Hayırlı olsun işin bitanem
Şeniz

Aprılım cano kankam teşekkür ederim melaikemolumunekankayizsmile
Napıon bebeğimkaydirigubbakcemile2

islanoşum benim Şeniz
napim kuzum aynı yahu...:hulya:
birazdan dışarı çıkçaz sevdalımla...
Ziraat'in sınavına gircekmişsin balım kolay gelsin şimdiden kankam Şeniz

Tanrıçam'a da sevdalısı geliyormuş bu akşam
aklinialirimsmile

nazooom işkembeeee nasıl güzel yapmıs yaaa
sofranın zarifliğine yaaa
ellerine saglık becerikli nazom yaa hem yemekte yapar kariyerde :jeyyar:

isloma geçen bahsetmiştim..ben makyaj resmi ekliyecektim,oda uygulayacaktı bebeğimŞeniz
islom,senden beklediğim performans budur bebemguclubacismile

abooo hatuna bak kara kaş kara göz pek severimm maviyi bi islomda severim:roflol:
nazooom işkembeeee nasıl güzel yapmıs yaaa
sofranın zarifliğine yaaa
ellerine saglık becerikli nazom yaa hem yemekte yapar kariyerde :jeyyar:

aynen valla nazoya hayranım ben de nefis yemekler yapmak istiyom ama aklımda hiç tarif kalmıyo sık yapmayınca heralde .evlenince ban yardım edrersiniz inş değilse hepinizi yolarım:roflol:

Selam kuzucuklar naparsınız bakalım kimse uğramamış bu geceguclubacismile
Ben de yarınki sınava hazırlanıyom saçıma kırkkilit+ısırgan yaptım şimdide french yapıom oldukça iddialıyım yani sınavda:roflol: :roflol: :roflol:

Yarın erken çıkıcem güzeller sınavdan sonra da geziciğim sefkülümlenkaydirigubbakcemile
Ağşama gelirim
Öpüyom şekertolaropuyorumnanaktan

:umursamaz:
selam bebem evet bugün ıssız buralar çok üzüldüm ben de valla.h içi giremicem o zaman bol paylaşım oluyo resim mesim eğlenios ama h sonu tık yok :sinifsinif:
hazırlığa bak allah belanı vermiye emi:roflol:ay çok güldüm frenchin var diee kopya da verirler belkim sana gıı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gez anam gez zaten herkes ya sefgilisiyle ya kocişiyle. ben nolucam kuşun suçu ne? hadi bakam :roflol:

Süslenmek başarmanın yarısıdırdelikafadulden Napiim olum bu saatten sonra oturup çalışcak halim yok ya bi bilinmeze:dilcikar:
Ben de elimden geldiğimce hazırlandım frenchim de franchasing gibi oldu bak onu sorarlarsa yaparım:roflol:
Dırnağım kurusun uyucam olum ya 8 de kalkcam vallaakannehir
Oyy gecekuşunun suçu nebilmiyorumkismile kıyamadım sana:teselli: Sen de elbet acısını çıkartacaksın bu hasretliğin gülüm biliyon sayılı günolumunekankayizsmile

sen de haklısın bebem bilinmeze çalışılmaz. gel sen sınava gircen bi de sefgilinle buluşcan ge<cen yorulma. ben üflüyüm dırnaklarınııı :roflol:franchasing ne bilemedim ben bunu :icecream:

sen de haklısın bebem bilinmeze çalışılmaz. gel sen sınava gircen bi de sefgilinle buluşcan ge<cen yorulma. ben üflüyüm dırnaklarınııı :roflol:franchasing ne bilemedim ben bunu :icecream:

Başarılı bir markanın isim hakkının kullanılması canom.
Mesela en iyi anlayabileceğin örneği Mc. Donalds Bir nevi kopyala yağıştır olayı. Adamların sistemini tümüyle kopyalayıp -tabi parasıynan - kendi ülkende uyguluyorsun.

Bizim frenclen yakından alakalı ne dersin kuşkim ders çalışırken böle möhüm noktaları bağdaştırmak lazım:roflol:
Güzel üfür gıı bozulcek şimdi sil baştansempatiksalakcinni

islom sana bilinmez sınavında başarılar..opuyorumnanaktan
uyyyy.. pati baştan sona bütün topiklere pankart asmış..
ne çalışkanlık böyle maşallah, gözlerim yaşardı..senağlamafuşya mendilnen siliim..
işleyen demir ışıldar..mirmirmirmir

Canlarıma öpücük uçurmaya geldimmm opuyorumnanaktan

öpücüklerini havada kaptım kimseye vermem aklinialirimsmile

tatlım ne sandınnn çalşkan göslüklü inek bi kızım ben sempatiksalakcinni itiraf ettim ohhh beeaaa :lepi:

Duyduuumm yarışma kokusunuuu hemencik damladımmm kaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana sizi çok özlediiimm hatunlaar (
Umarım hayatınızda herşey yolundadırrr.

Sapık İslo'mu,Maskeli danrıca karısını sempatiksalakcinni
Aktroşşş'u,Nisann yağmurunuuu (April)

Karabibeer'i,Pati'mi sonracııımaa aybur ablacımııı
Nazalpp sultanııı kaydirigubbakcemile2 Aklıma gelmeyen tüm kk hatunlarını iyi kötü vala çok özledimm len naniknanik

Çok yoğun bi program başlıyoor artık
ilk hafta okul felan olmadı ama bu hafta tam anlamıyla başlıyo derslerr
Nolur bana dua ediinn Hayırlısıyla bi okul kazaniimmm fisfisfis

Bugün dersanede öğlenciyim die kaçamak yaptım sizi görmeye geldimm
amma bugn pazaaar oldğunu unuttum bizim kızlaaar totolarınııı dönüppp uyuyolaar şunlara bakkk :mymeka:

Siizi alıcak koca yandıı oLm sabah siz kalkıp admaa kahvaltıda hazırlamazsınz :sm_cool:
sonraaa 2 güne ya adam kapıda ya da siz :roflol:
ben sabahn 6buçuğunda dikliyorum artık uykularım kaçıoo :smiley-cool:

aaay keşke olsaydınz da iki laf etseydk off :çok üzgünüm:

Madem yoksunuz bende gidim artıkk :a015:
Unutulmadınız melekleriiimmm
Sizi çok seviyoruumm..

Allah'a emanetsiniz..:1rolleyes:

sagol aprilcim kizlar bu arada gecen clinique 3 lu setini aldim bakalim 3 gundur kullaniyorum simdilik fena degil ama yaninda cok sik bi canta ve icinde makyaj malzemeleri hediye ettiler ozellikle ben makyaj temizleyicisine bayildim yagli olanlardan ama 5 dk icinde yagi ucuyo goz makyajini manyak siliyo valla onu kesinlikle oneririm kizlar

göksummm yandılar valla :roflol: bak 2 dk makyac yap katıl yarşmaya hedyeni kap bak:lepi:

hazır derslerin yogun degilken opuyorumnanaktan

yeni yarışmamız hayırlı ossun-tatlicadiarzu-:lepi:
zalaksırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey yoruma bak..islo,atla kız katıl bak-tatlicadiarzu- :roflol: :roflol: :roflol: allah belanı vermesin..sanki sarıyer minibüsüne davet ediyogamyoncuiremsuislo atla kızz kalkıyo minibüs:roflol: :roflol: :roflol:

sen günlüğü okudunmu
olayı öyle bi bağlamışki,cipsten girmiş,sivilceden çıkmış,link vermiş hatun:roflol: :roflol: işte o an ben hüngür hüngür ağladım çekirgemesenağlama
budur dedim..artık kendini aştı dedim:roflol: :roflol:sırtı yere gelmez dedim,rüştünü ispatladı dedim:roflol:

Canlarıma öpücük uçurmaya geldimmm opuyorumnanaktan
uçurtma uçurtsak daha iyi olmamı:jeyyar:
gece gece öpücük uçurtmaya gelmiş benim minik pirensesim:1hug:bende sana kalp uçuruyorum kankacımopuyorumnanaktan

göksummmm:1hug:
canımm gelmişolumunekankayizsmilehoşgeldin ciğerini yediğimŞenizve güle güle:a015:
seni çok seviyoruz,sen derslerine güzelce çalış yeter bebem:teselli:dualarımız seninle merak etmeopuyorumnanaktan

güle güle kullan suderimolumunekankayizsmile
resim çekme şansın varmı tatlım?görebilseydik keşkeboshayallersmile

turkiyede uzun bi tatildeydim:)))memlekette olunca nete giremedim fazla burdada ise basladim canlar bu sene daha iyiyim cok sukur
nerde işe başladın suderim?ingilteredemi??ayrıca tatil baya uzun sürdü:smiley-cool:neler yaptın anlatsanaboshayallersmile
Tanrıçam'a da sevdalısı geliyormuş bu akşam[/B] aklinialirimsmile
kanka o geliyo gidiyoaklinialirimsmiletıkınıyo gidiyo aşkitom:asigim:
smokey ayas-tatlicadiarzu-yapıp öyle gitseydin islom,tam olurdu
ee sınıva gidiyosun borumusüs püs olcak tabi:roflol:
allah yardımcın olsun bebem:lepikuyım üfliyim seni azcık:Saruboceqpuyorumnanaktan

canlar nasilsiniz napiyosunuz insallah hatirlarsiniz beni:)))
deliii:mymeka:
unuturmuyuz seni malatyalımolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3hoşgeldin evine,ve topiğimize suderimhihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…