- 22 Nisan 2008
- 9.971
- 10
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.161
nasilsin aprilcim napiyosun turkiyede uzun bi tatildeydim:)))memlekette olunca nete giremedim fazla burdada ise basladim canlar bu sene daha iyiyim cok sukur
Aprılım cano kankam teşekkür ederim melaikemolumunekankayizsmile
Napıon bebeğimkaydirigubbakcemile2
abooo hatuna bak kara kaş kara göz pek severimm maviyi bi islomda severim:roflol:isloma geçen bahsetmiştim..ben makyaj resmi ekliyecektim,oda uygulayacaktı bebeğimŞeniz
islom,senden beklediğim performans budur bebemguclubacismile
nazooom işkembeeee nasıl güzel yapmıs yaaa
sofranın zarifliğine yaaa
ellerine saglık becerikli nazom yaa hem yemekte yapar kariyerde :jeyyar:
Selam kuzucuklar naparsınız bakalım kimse uğramamış bu geceguclubacismile
Ben de yarınki sınava hazırlanıyom saçıma kırkkilit+ısırgan yaptım şimdide french yapıom oldukça iddialıyım yani sınavda:roflol: :roflol: :roflol:
Yarın erken çıkıcem güzeller sınavdan sonra da geziciğim sefkülümlenkaydirigubbakcemile
Ağşama gelirim
Öpüyom şekertolaropuyorumnanaktan
:umursamaz:
selam bebem evet bugün ıssız buralar çok üzüldüm ben de valla.h içi giremicem o zaman bol paylaşım oluyo resim mesim eğlenios ama h sonu tık yok :sinifsinif:
hazırlığa bak allah belanı vermiye emi:roflol:ay çok güldüm frenchin var diee kopya da verirler belkim sana gıı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gez anam gez zaten herkes ya sefgilisiyle ya kocişiyle. ben nolucam kuşun suçu ne? hadi bakam :roflol:
sen de haklısın bebem bilinmeze çalışılmaz. gel sen sınava gircen bi de sefgilinle buluşcan ge<cen yorulma. ben üflüyüm dırnaklarınııı :roflol:franchasing ne bilemedim ben bunu :icecream:
Canlarıma öpücük uçurmaya geldimmm opuyorumnanaktan
Canlarıma öpücük uçurmaya geldimmm opuyorumnanaktan
islom sana bilinmez sınavında başarılar..opuyorumnanaktan
uyyyy.. pati baştan sona bütün topiklere pankart asmış..
ne çalışkanlık böyle maşallah, gözlerim yaşardı..senağlamafuşya mendilnen siliim..
işleyen demir ışıldar..mirmirmirmir
patiiiim...bu nasıl bir görev bilinci , öptüm seni,organizatörüm heybetlimŞeniz...
yeni yarışmamız hayırlı ossun-tatlicadiarzu-:lepi:http://www.kadinlarkulubu.com/makya...icin-basvurular-baslamistir.html#post15336952
görmedim duymadım olmaz zaten burda :lepi: kokoş kaynıyo buraz zaten :roflol:
kızlar katılın garii
islooooo atla kızzzz katıl bak :lepi:
sen günlüğü okudunmuislom sana bilinmez sınavında başarılar..opuyorumnanaktan
uyyyy.. pati baştan sona bütün topiklere pankart asmış..
ne çalışkanlık böyle maşallah, gözlerim yaşardı..senağlamafuşya mendilnen siliim..
işleyen demir ışıldar..mirmirmirmir
uçurtma uçurtsak daha iyi olmamı:jeyyar:Canlarıma öpücük uçurmaya geldimmm opuyorumnanaktan
göksummmm:1hug:Duyduuumm yarışma kokusunuuu hemencik damladımmm kaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana sizi çok özlediiimm hatunlaar(
Umarım hayatınızda herşey yolundadırrr.
Sapık İslo'mu,Maskeli danrıca karısını sempatiksalakcinni
Aktroşşş'u,Nisann yağmurunuuu (April)
Karabibeer'i,Pati'mi sonracııımaa aybur ablacımııı
Nazalpp sultanııı kaydirigubbakcemile2 Aklıma gelmeyen tüm kk hatunlarını iyi kötü vala çok özledimm len naniknanik
Çok yoğun bi program başlıyoor artık
ilk hafta okul felan olmadı ama bu hafta tam anlamıyla başlıyo derslerr
Nolur bana dua ediinn Hayırlısıyla bi okul kazaniimmm fisfisfis
Bugün dersanede öğlenciyim die kaçamak yaptım sizi görmeye geldimm
amma bugn pazaaar oldğunu unuttum bizim kızlaaar totolarınııı dönüppp uyuyolaar şunlara bakkk :mymeka:
Siizi alıcak koca yandıı oLm sabah siz kalkıp admaa kahvaltıda hazırlamazsınz :sm_cool:
sonraaa 2 güne ya adam kapıda ya da siz :roflol:
ben sabahn 6buçuğunda dikliyorum artık uykularım kaçıoo :smiley-cool:
aaay keşke olsaydınz da iki laf etseydk off :çok üzgünüm:
Madem yoksunuz bende gidim artıkk :a015:
Unutulmadınız melekleriiimmm
Sizi çok seviyoruumm..
Allah'a emanetsiniz..:1rolleyes:
güle güle kullan suderimolumunekankayizsmilekizlar bu arada gecen clinique 3 lu setini aldim bakalim 3 gundur kullaniyorum simdilik fena degil ama yaninda cok sik bi canta ve icinde makyaj malzemeleri hediye ettiler ozellikle ben makyaj temizleyicisine bayildim yagli olanlardan ama 5 dk icinde yagi ucuyo goz makyajini manyak siliyo valla onu kesinlikle oneririm kizlar
nerde işe başladın suderim?ingilteredemi??ayrıca tatil baya uzun sürdü:smiley-cool:neler yaptın anlatsanaboshayallersmileturkiyede uzun bi tatildeydim:)))memlekette olunca nete giremedim fazla burdada ise basladim canlar bu sene daha iyiyim cok sukur
kanka o geliyo gidiyoaklinialirimsmiletıkınıyo gidiyo aşkitom:asigim:Tanrıçam'a da sevdalısı geliyormuş bu akşam[/B] aklinialirimsmile
smokey ayas-tatlicadiarzu-yapıp öyle gitseydin islom,tam olurduSelam kuzucuklar naparsınız bakalım kimse uğramamış bu geceguclubacismile
Ben de yarınki sınava hazırlanıyom saçıma kırkkilit+ısırgan yaptım şimdide french yapıom oldukça iddialıyım yani sınavda:roflol: :roflol: :roflol:
deliii:mymeka:canlar nasilsiniz napiyosunuz insallah hatirlarsiniz beni:)))