Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canlar nasilsiniz napiyosunuz insallah hatirlarsiniz beni:)))

unuturmuyuz kız hiç seni
hoşgeldin
Şeniz
ayyyyy ne güzel herkersler süpersonik şeyler almış yaa delikafadulden hihoyyyt
güle güle kullan topraamın pamuk kankası Nazocanım
Şeniz

sağol canımın içisi topraamın nadide güzide japon kızı
Şeniz
nazooom işkembeeee nasıl güzel yapmıs yaaa
sofranın zarifliğine yaaa
ellerine saglık becerikli nazom yaa hem yemekte yapar kariyerde :jeyyar:
he valla yemekte yaparım kariyerde
ama bu saat olmuş hala yemek yok
koca beni neetsin
offf canımda istemiyo
:eek:klava:
aynen valla nazoya hayranım ben de nefis yemekler yapmak istiyom ama aklımda hiç tarif kalmıyo sık yapmayınca heralde .evlenince ban yardım edrersiniz inş değilse hepinizi yolarım:roflol:
Yolarmış bak hele laflara
gece yarılarına kadar oturacaana azıcık anana bakta yemek öğren kuş sıpası:eek:klava:
aklında nasıl tarif kalsın bilgisayarmısın sen
tuttugun tarifi yazacan deftere yazacan deftere

Duyduuumm yarışma kokusunuuu hemencik damladımmm kaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana sizi çok özlediiimm hatunlaar :KK43:(
Umarım hayatınızda herşey yolundadırrr.

Sapık İslo'mu,Maskeli danrıca karısını sempatiksalakcinni
Aktroşşş'u,Nisann yağmurunuuu (April)

Karabibeer'i,Pati'mi sonracııımaa aybur ablacımııı
Nazalpp sultanııı kaydirigubbakcemile2 Aklıma gelmeyen tüm kk hatunlarını iyi kötü vala çok özledimm len naniknanik

Çok yoğun bi program başlıyoor artık :KK43:
ilk hafta okul felan olmadı ama bu hafta tam anlamıyla başlıyo derslerr
Nolur bana dua ediinn Hayırlısıyla bi okul kazaniimmm fisfisfis

Bugün dersanede öğlenciyim die kaçamak yaptım sizi görmeye geldimm
amma bugn pazaaar oldğunu unuttum bizim kızlaaar totolarınııı dönüppp uyuyolaar şunlara bakkk :mymeka:

Siizi alıcak koca yandıı oLm sabah siz kalkıp admaa kahvaltıda hazırlamazsınz :sm_cool:
sonraaa 2 güne ya adam kapıda ya da siz :roflol:
ben sabahn 6buçuğunda dikliyorum artık uykularım kaçıoo :smiley-cool:

aaay keşke olsaydınz da iki laf etseydk off :çok üzgünüm:

Madem yoksunuz bende gidim artıkk :a015:
Unutulmadınız melekleriiimmm
Sizi çok seviyoruumm..

Allah'a emanetsiniz..:1rolleyes:

anam bizim kız gelmiş
kahvaltıda hazırlamaz kocalarına demiş ya deli kız
kendi çok hazırlar sankim
görücez senide
hadi bakalım basarılar kuzuma
allah zihin açıklıgı versin

yeni yarışmamız hayırlı ossun-tatlicadiarzu-:lepi:
zalaksırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey yoruma bak..islo,atla kız katıl bak-tatlicadiarzu- :roflol: :roflol: :roflol: allah belanı vermesin..sanki sarıyer minibüsüne davet ediyogamyoncuiremsuislo atla kızz kalkıyo minibüs:roflol: :roflol: :roflol:

sen günlüğü okudunmu:nazar:
olayı öyle bi bağlamışki,cipsten girmiş,sivilceden çıkmış,link vermiş hatun:roflol: :roflol: işte o an ben hüngür hüngür ağladım çekirgemesenağlama
budur dedim..artık kendini aştı dedim:roflol: :roflol:sırtı yere gelmez dedim,rüştünü ispatladı dedim:nazar::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oyyyyyyyyyy çok güldümmmmmmmm
islooo atla kızz yarşma minibüsü kalkıyoooooo delikafadulden :roflol:
kızz heycandan öle yazdım ben beeeee bayanssulusmile samimiyetimden :smiley-cool:

tuttugum günlükleri mi okudun tanrıca karısıııı :mymeka: kızz onlar özel ne okuyon günlüğümüüü -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
fena baglarım kankee :nazar: eee edimiz kim :enbuyukkk:

kokos guzeller evet ingilterede ise basladim cocuk bakiyorum:))))fena degil iste ama seviyomusun alistinmi derseniz kesinlikle hayir memleketim gibisi yok kizlar bu arada resim koyarim tabi canlarim malatyadaydim 3.5 ay doya doya gezdim arkadaslarimla ailemle zaman gecirdim aranizdayim zaman buldukca hepinizi cok ozledim

göksuyum hoşgeldin ve güle gülee.
yakalayamadım seni cicimm çok çalış dualarımız da seninle hiç merk etme. arayı uzatma fazla arasıra 5dk kaçamak iyidir
ii bak kendineŞeniz
nazımmm yolarım tabee amn nette her şey var defter tutamıcam valla hiç. olmazssa sen düğünde hediye niyetine,yemek defterinin fotokopisini takarsın mikemmel olr bak :roflol:

Duyduuumm yarışma kokusunuuu hemencik damladımmm kaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana sizi çok özlediiimm hatunlaar :KK43:(
Umarım hayatınızda herşey yolundadırrr.

Sapık İslo'mu,Maskeli danrıca karısını sempatiksalakcinni
Aktroşşş'u,Nisann yağmurunuuu (April)

Karabibeer'i,Pati'mi sonracııımaa aybur ablacımııı
Nazalpp sultanııı kaydirigubbakcemile2 Aklıma gelmeyen tüm kk hatunlarını iyi kötü vala çok özledimm len naniknanik

Çok yoğun bi program başlıyoor artık :KK43:
ilk hafta okul felan olmadı ama bu hafta tam anlamıyla başlıyo derslerr
Nolur bana dua ediinn Hayırlısıyla bi okul kazaniimmm fisfisfis

Bugün dersanede öğlenciyim die kaçamak yaptım sizi görmeye geldimm
amma bugn pazaaar oldğunu unuttum bizim kızlaaar totolarınııı dönüppp uyuyolaar şunlara bakkk :mymeka:

Siizi alıcak koca yandıı oLm sabah siz kalkıp admaa kahvaltıda hazırlamazsınz :sm_cool:
sonraaa 2 güne ya adam kapıda ya da siz :roflol:
ben sabahn 6buçuğunda dikliyorum artık uykularım kaçıoo :smiley-cool:

aaay keşke olsaydınz da iki laf etseydk off :çok üzgünüm:

Madem yoksunuz bende gidim artıkk :a015:
Unutulmadınız melekleriiimmm
Sizi çok seviyoruumm..

Allah'a emanetsiniz..:1rolleyes:

Oyy benim tripli prensesim gelmiş göremedim:gitme:
Özledim seni cadı:nazar:
Allah yardımcın olsun bidenem her şey gönlünce olur inşallahŞeniz

göksummm yandılar valla :roflol: bak 2 dk makyac yap katıl yarşmaya hedyeni kap bak:lepi:

hazır derslerin yogun degilken opuyorumnanaktan

Bak yaa nası da müşteri avına çıkmış hemen:roflol:
Organizatörcülerin en güceli çok isterdim amma nerde bende o yetenek:umursamaz:

__TanRIcA__;15339921]yeni yarışmamız hayırlı ossun-tatlicadiarzu-:lepi:
zalaksırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey yoruma bak..islo,atla kız katıl bak-tatlicadiarzu- :roflol: :roflol: :roflol: allah belanı vermesin..sanki sarıyer minibüsüne davet ediyogamyoncuiremsuislo atla kızz kalkıyo minibüs:roflol: :roflol: :roflol:

Atla gel şaban hatta:roflol:
Bu pati dışardan adam da topla reyting yapsın die ben size söyliim:nazar:

Günaaaaydın ben yine geldim ama siz yine uyuyosunuz kaydirigubbakcemile3
Çok çok öpüyorum sizi hafta sonu görüşmek üzereee güzel meleklerim sempatiksalakcinni

imgres

Son düzenleme:
Selam kızlar...opuyorumnanaktan
Kıyım olmuş yaaa makyaj topiğinde:çok üzgünüm:..tanrıçamda ban almış, eprılım da..üffff..mafoldumbenmafoldumben

ay ne banı geneee ohaoldumsmile
konu neymişkııı lınk atıverr

ayburum hamıleeeeeeeeee:emir_bebek:cok sevındım dualarım erkenden tutar ama bukdrını beklemıyordum kızzzzzzzzz opuyorumnanaktan hayırlısyla kucagına al bebegınıı

kızlar iyi akşamılarr

harp çıhmış bişeyler olmuşşş:KK43:((( gidenler olmuş gelenler olmuş ayburo hamileymiş

en sevindirici haber bu iyi geldi akşam akşam

inşallaa kız olur

kızlar tanrıçam :1hug: ve aprilim :1hug: banlandı..konuda silindi malesef...
çok degil ama gelirler hemen yerimseniben

aybur hamilemymşşşşş :lepi: süper bi haber valla.bu kötü oly üzerine iyi bişe duyduk

Selam cablarım opuyorumnanaktan
Çok yoğun bir gün geçirdim noldu burda böyle olay mı çıktıguclubacismile

Bugün sürücü kursuna başladım.
Geçenlerde HSBC Bank'ın mülakatına girmiştim. Mülakat olumlu değerlendirilmiş şimdi de İstanbul!q sınava davet ediyorlar. Çok stres oldum. Kalacak yer ayarlayacaktım ama sevdalım yalnız asla izin vermiyor:mymeka: mecburen akşam yola çıkıp sabah orda olacağım. Birlikte gideceğiz.
Sınava gireceğim yer Nişantaşında Alaybeyköy garajında inmem gerekiyor değil mi İstanbollu arkadaşlarım?:hulya:
Yarın akşam 10 aracına yer ayırttım. Sınav çarşamba günü saat 10 da. Sınavıdan 1-2 saat sonra sonuçlar belli olacak. Sınav olumlu olursa tekrar mülakata gireceğim. Eli boş dönmem umarım tabi hayırlısıysa olsun diyorum.:nazar:

ayburum hamilemiymişşş:CüvCüv:
hihoyyyt :dance: :sm_cool:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

Bak yaa nası da müşteri avına çıkmış hemen:roflol:
Organizatörcülerin en güceli çok isterdim amma nerde bende o yetenek:umursamaz:

Atla gel şaban hatta:roflol:
Bu pati dışardan adam da topla reyting yapsın die ben size söyliim:nazar:

kızz nasl o yetenek yok :mymeka: carsaf carsaf göz makyajı ekliyon herks begeniyo aklinialirimsmile katıl bak :içelim: zaten tanrıçam aprilim yok mafoldumben yalnz bırakmayn beni
buarada carsamba istanbulda yagmr var anacım sositososito şemsiyeni kap gel boshayallersmile

Selam cablarım opuyorumnanaktan
Çok yoğun bir gün geçirdim noldu burda böyle olay mı çıktıguclubacismile

Bugün sürücü kursuna başladım.
Geçenlerde HSBC Bank'ın mülakatına girmiştim. Mülakat olumlu değerlendirilmiş şimdi de İstanbul!q sınava davet ediyorlar. Çok stres oldum. Kalacak yer ayarlayacaktım ama sevdalım yalnız asla izin vermiyor:mymeka: mecburen akşam yola çıkıp sabah orda olacağım. Birlikte gideceğiz.
Sınava gireceğim yer Nişantaşında Alaybeyköy garajında inmem gerekiyor değil mi İstanbollu arkadaşlarım?:hulya:
Yarın akşam 10 aracına yer ayırttım. Sınav çarşamba günü saat 10 da. Sınavıdan 1-2 saat sonra sonuçlar belli olacak. Sınav olumlu olursa tekrar mülakata gireceğim. Eli boş dönmem umarım tabi hayırlısıysa olsun diyorum.:nazar:

hadi hayırlı olsun islandım çiçeeemm ben de maaşımı alıyım hemen yaılcam beraber motor çalışak mı :roflol:izin vermemekle ii etmiş kız ben bi kere yalnız gittim de elimde biber gazıylan geze geze bi hoş oldum hem daha ii bakk aşkınlaaa beraber daha ii olurzemuszemus inşallah dilediğin her şey gerçekleşir bitanem de eli boş dönmessin. ziraat bankası sınavınn nasıldı bu arada?

kızz nasl o yetenek yok :mymeka: carsaf carsaf göz makyajı ekliyon herks begeniyo aklinialirimsmile katıl bak :içelim: zaten tanrıçam aprilim yok mafoldumben yalnz bırakmayn beni
buarada carsamba istanbulda yagmr var anacım sositososito şemsiyeni kap gel boshayallersmile

Çiçeğemm be kendi çapımda yapıom makkaj ama öle alengirli şeyleri becerliyemem aşkom
Bi ara düşündüm katılmayı bu hafta o kadar yoğunumki cumartesi biticek telaşım son gün sanırım o yüzden hiç iddialım değilim izlemekle yetincem yine.:sinifsinif:

Anaa bak hiç düşünmediydim yağmur çamur olayını ne zekü hatunsun sağol hatırlattığın için bidenem alayım da sıçana dönmeyelim bide:2:

hadi hayırlı olsun islandım çiçeeemm ben de maaşımı alıyım hemen yaılcam beraber motor çalışak mı :roflol:izin vermemekle ii etmiş kız ben bi kere yalnız gittim de elimde biber gazıylan geze geze bi hoş oldum hem daha ii bakk aşkınlaaa beraber daha ii olurzemuszemus inşallah dilediğin her şey gerçekleşir bitanem de eli boş dönmessin. ziraat bankası sınavınn nasıldı bu arada?

Kuşkim sağol bebeeğem işe başlarsam kurs yalan olcak aman başliimde sorun değil kendim çalışırım zati dersleri hep ekerim kesin evde olsamdasempatiksalakcinni
Ayy kuşkom acayip atar yaptı yaa kendi işi olmasa o da gelcek beraber kalcaz ama 2 gün bırakamaz işi kalamazsın dedi kestirip attıbenneyaptımki
Gireceğim sınavda sayı algılama ve hafıza testi yani sırf dikkat gerektiren tarzda sorular. O yorgunlukla yapabilirim inşallah. Eğer sınav olumlu sonuçlanırsa mülakat yapılacak tekrar.
Yanımda kıyafet götürcem tipimide orda toplucam artık yapcak bişi yok ula 1 saat için çektiğim çileye bak İzmir köy sanki burda yapmıyolar sınavı İstanbula götürtüyolar adamı:nazar:
Eli boş dönmek de var bu durum stres yaptııyor zaten ama herşey olacağına varır. Hayırlısını diliyorum bakalım.
Ziraatin sistem süperdi brajı geçemedim ama girdiğim şubede en yüksek puan benimdi ve girenlerin çoğunun puan yerlerde:1ninca: barajı aşağı çekerlerse belki bi ihtimal kadın takip et dedi bana belli olmaz dedi ama ben sanmıyorum.
Bence işe alınacak adamların isimleri bile bellidir sınav öncesi Kpss sınavını gördük basit bi banka soruları mı dağıtılmayacak:umursamaz: Dayısı olmayana yedirmezler oraları:nazar:

X