Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Minikim güle güle kullan..bu kız bizim karabiberto ya benziyi..karakız olsun..boshayallersmile

:roflol: gacım bu bülent ersoya benziyo bana değil baksana yanaklara bülent ersoyun ki gibi :roflol:

Hediyem geldihihoyyyt bitanecik akitrama çok teşekkür ederim kesene bereket bitanem opuyorumnanaktan
Fotolar geliyor:eek:
Bayıldım buna rengi yakasındaki fırfırı askılarının bağlanabilir olması yanlarının transparan olması:jeyyar: harika çok teşekkür ederim balımopuyorumnanaktan
150920103178.jpg

150920103181.jpg

Bu da sunumluk çok seksi aklinialirimsmile
150920103177.jpg

Bunları da hemen saçıma taktım bayılırım kurdeladan fiyonk yapıp saçıma takmaya bayanssulusmile
150920103182.jpg

Mektubunu hep saklayacağım bitanem. Benim için özel olan şeyleri sakladığım bi kutum vardır hemen ona koydum seni çok seviyorum rapunzelimopuyorumnanaktan

biberto güle güle kullan akitroşun hedayelerini..bluzun çok tatlıymış..
Kız, o bebişin saçları ve ten rengi tıpkı sen..
karakız olcak adı işte o kaaaa..

ayyy islom tanışımız akrabamız olsa gelirdim vallaha..ne güzel olardı..fink fink gezeridik..

Aşk olsun ben varın anacım her zaman buyur gelolumunekankayizsmile
O resimdeki bornovadan bi kare olamaz gacım denize kıyısı yok çünkü o şekilde bornovanın dediğim yerdir büyük ihtimal.a.s

Bibertomm hedayelerine bayıldıımm boshayallersmile
Güle güle sunumlanaklinialirimsmile
Akitim süpersin çok iyi düşünmüşünkaydirigubbakcemile3

kkarabiber bebem bende de var o kutudan şahhaneee

bi gün açalım mı karşılıklı gız:))

akişşş hedayelerin çok seksüüüü çiçeemmm tam karabiberlik yeminlee

biberto güle güle kullan akitroşun hedayelerini..bluzun çok tatlıymış..
Kız, o bebişin saçları ve ten rengi tıpkı sen..
karakız olcak adı işte o kaaaa..
Sağol gacım tamam tamam adı karakız olsun:KK1:
Bibertomm hedayelerine bayıldıımm boshayallersmile
Güle güle sunumlanaklinialirimsmile
Akitim süpersin çok iyi düşünmüşünkaydirigubbakcemile3
Ben de bayıldım islandımboshayallersmile Teşekkürler:jeyyar:
kkarabiber bebem bende de var o kutudan şahhaneee

bi gün açalım mı karşılıklı gız:))

akişşş hedayelerin çok seksüüüü çiçeemmm tam karabiberlik yeminlee

Ahahha açalım arzum deşifre edelim hayatımızızemuszemus İyi seçim yapmış akitim kaydirigubbakcemile5

tenk uuu tatlıgacımmmm :lepi: alırım inşallah bi tane

piberrrrrrr :jeyyar: sunumluklar züper kızzzz :roflol: güle güle giyin canm taçlarda çok cici :lepi:

tenk uuu tatlıgacımmmm :lepi: alırım inşallah bi tane

piberrrrrrr :jeyyar: sunumluklar züper kızzzz :roflol: güle güle giyin canm taçlarda çok cici :lepi:

Yevvrim sen hangine gittin bulamadın..beyoğlunda kendi mağazası var ya ona git..kaydirigubbakcemile5

Selam canlarım ölüyorum yorgunluktan zabaanan çıktım evden şimdi girdim mıçım anca yer gördü.akannehir
Sabıka kaydı alcektim aman allam o ne kuyruk temizdim o dakkaya kadar ama sıra bana gelesiye bi vukuat yapacaktım nerdeys:roflol:
Karşıyakaya gitmişken bostanlı pazarına uğramamak olmazdızemuszemus

Hayatımda ilk kez pazardan çamaşır ve makkaj malzemesi aldım:1ninca:

Loreal tekli far en çakma hakikisi %100 oricinal 1.5 Tele:lepi:
Kajal kalem 2 Tele Lorealler bile 1 teleydi ya:roflol:

Bide mor takım yaptımaklinialirimsmile

Bu da çantambayanssulusmile

4027.jpg
[/url][/IMG]

ahanda çantaya bayıldım yaa güle güle tak bidenem
burdada doğru dürüst pazar yokki talan edeyim
ama yakında ankaraya gidiciimmm kayınvalidemle ne kadar pazar varsa gezicem yeminle

bitanelerim destur varmı:jeyyar: :KK3:
yeni geldim dışarıdan,biraz alışveriş yaptım,ama yarın eklerim...akşam gelmeyi düşünmüyorum..feci yorgunum.hiç uyumadımmirmirmirmir
yarında cabbarla bulışucaz,akşam gelirim..
geçmişide öyle okurum:kahve:
sizi çok ama çook seviyorum:1hug:
hoşgeldin güle güle kuzuuuopuyorumnanaktan
:roflol: gacım bu bülent ersoya benziyo bana değil baksana yanaklara bülent ersoyun ki gibi :roflol:

Hediyem geldihihoyyyt bitanecik akitrama çok teşekkür ederim kesene bereket bitanem opuyorumnanaktan
Fotolar geliyor:eek:
Bayıldım buna rengi yakasındaki fırfırı askılarının bağlanabilir olması yanlarının transparan olması:jeyyar: harika çok teşekkür ederim balımopuyorumnanaktan
Bu da sunumluk çok seksi aklinialirimsmile

Bunları da hemen saçıma taktım bayılırım kurdeladan fiyonk yapıp saçıma takmaya bayanssulusmile

Mektubunu hep saklayacağım bitanem. Benim için özel olan şeyleri sakladığım bi kutum vardır hemen ona koydum seni çok seviyorum rapunzelimopuyorumnanaktan

ooooo süpertoooo valla yaa:asigim:
şimdi sunumluk çamaşır alıyonuzda yanına yıkanmaya sabun koymuyonuz çok ayıp vallaa
:roflol:sempatiksalakcinni:KK1: :jeyyar: :jeyyar:

metrocity ye gtmiştim tatlımmm :gitme: bide beyogluna gidim bakim...
nerede kalıyo tam olarak cadde de bilmiyorumkismile

Canım..meydandan aşağı inerken, sol kolda..fazla aşağılarda değil..daha body shopa gelmeden biraz yukarıda..kapı no 74 veya 75 olmalı..inşallah doğrudur..

ooooooooooo islommmm :lepi: alışveriş heeeee :jeyyar: çamaşırlar nirde kızzzz :roflol: ekle de görek :icecream:
güle güle kullan bebeimm çantanı kokoş karı nolcak hıhhh :asigim:

X