Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
okumus manken olacayın :nazar: sempatiksalakcinni :havayagirmeakit: kaydirigubbakcemile3

ayy kokoş aynasıymıs kenarları ne kdr hoş islontoşum bayanssulusmile
bende istiyorum bunlardan cano bayanssulusmile

hoşgeldin perinin kuzeni deniz vereliniortak
burda muhabbet bol :jeyyar:

:roflol: :roflol: aman yarebbi trafigin ortasında :roflol: :roflol:
broadway resmen nefes alır çalışırken titrediğini hissedersin guclubacismile vitesi top gibidir kolay ele gelir -tatlicadiarzu- eheheh arabayı at yaptım resmen :roflol:
neyse artık yeni arabanla bas gaza mini bas gaza kim tutar seni bas gaza
yollar senn hiç durma hadi uçur bizi burdan :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
bende sni hiç görmedim yaa bilmiyorumkismile
sırtını gördüm ama :jeyyar: orda biryerde dövme mi vardı
yanlıs mı hatırladım minişim :jeyyar: fisfisfis
facein olsaydı ya ekleşirdik sositososito

edit geri gelsin kazennnnnnnnn :1ninca:

hamarat yav boshayallersmile

aaa gercekten fazlaca yukarda görünüyor :1ninca:

nerelerdesin sennnnnnn :jeyyar:

tsk ederm tatlım :kedi: biara görünürüz kaydirigubbakcemile3

Saol canım..

çatlarımmmmohaoldumsmile ohaoldumsmile bende istiyorum görmek:enbuyukkk:akitra duy bizi:enbuyukkk:
kuziş la,en dandik rimel bile olsa olur bal bademimolumunekankayizsmile

heeyy benim aynadan:KK3:
güle güle kullan bebetomŞenizbende çekerim bi ara:KK1:

oyy kimler gelmiş:1hug:hoşgeldin aramıza canım benimolumunekankayizsmileizmirperimizin kuzeni,bizim baş tacımızdır bitanemopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan nasılsın iyimisin tatlım:hulya:

resimmmboshayallersmile

kanka saçlarını çok beğendim ben yaboshayallersmile
tenide süper çikileta gibiaklinialirimsmilesilikonlarınıda çıkarttırmış..harika olmuş..ama o göbek deliği nedir öyleohaoldumsmiletöbe yarebbibenneyaptımkikaburgasında olucak nerdeyse..allam günah yazma allam nolur:Saruboceq:sempatiksalakcinni

bibertom sen plates yapıyodun,biraktınmı baluşum:hulya:

canoo:KK3:

canım hoşgeldinnn:1hug:
yokluğun hissediliyo bitanemŞenizartık sık sık toplaşırız,geldin yaolumunekankayizsmile

Mrblar çok teşekkür ediyorum...
Sizin isminizi çok sık duyuyordum ve de tanıştığıma çok memmun oldum...
İiiyiyim sizde iyisinizidr inşallah...
Aslında Benim netim yok Eşimi Ankra ya ytollayınca bende izmirperisinde kalıyorum dün geceden beri bugünde kalıcam inşallah akşam denk geliriz...
a.s.

Geçen gün aldığım masaüstü kokoşluk aynasıbayanssulusmile

4117.jpg
[/url][/IMG]

ayy bende istiyorum yaa benim yok ama
boshayallersmile
güle güle bakışın aynayla islomdelikafadulden
nazom pardın:smiley-cool:
doğru ya..minim sana çok güzel kokoş ciciler almıştı tememmhihoyyyt
adak yenirmi kanka yapma:mymeka:dün miniye kestiğimiz kurbandan nikoya tek bi but vermiştik..senin adağın yarısını ona verelim kız sevaptır..hem bu ara dia aseton kullanıyo garibim:a015:moral olur:roflol: :roflol: :roflol:KK43:benim dolivemle dalga geçersin ha niko:nazar:)
şerbetleri mini dağıttı bilem nazom:KK3:
güneşin zararlı ışınlarından korunman çok güzelvereliniortakama esmerlikte başka be gülom:asigim:
yok bitanem,bilmiyodum yeni araba aldığınıtekrar hayırlı uğurlu olsun sevgilim:lepi:
sağol canısım benım Şeniz
nikoya verin benım adağı sunumlardan sunumlara geçiyo hatuna enerci lazım karbonhidrat yetmez protein takviyesi lazım:jeyyar:
valla esmerlik çok güzel kuzum ama korkuyorum ya şesmiyenın altında oturdum gölgede hep

9igupv.jpg

2uhu0r7.jpg

2d7bgug.jpg

24mgies.jpg

2jb8ojo.jpg

m9r8xw.jpg

şu kızada isim bulun ablalarıkaydirigubbakcemile3

24yr4gz.jpg

güdük rimellerimi unutmuşum:KK3:
canım benım güle güle kullanbayanssulusmile
Ahanda buldum kanka minikoya söle far eklemeklen sunum olmuyo:umursamaz:

46.jpg
[/url][/IMG]

Miniko ben de o pembe ve moru çok merak ettim nasıl durduğunu göstertsene bi ara:eek:

bunu taa önce ekledimiydin kız sen
:uhm:
Aga sen ne zaman milli oldun yane ilk dondurmanı yidiğinde kaçına bastıydın:icecream:

:icecream::roflol::roflol:

Selam canlarım ölüyorum yorgunluktan zabaanan çıktım evden şimdi girdim mıçım anca yer gördü.akannehir
Sabıka kaydı alcektim aman allam o ne kuyruk temizdim o dakkaya kadar ama sıra bana gelesiye bi vukuat yapacaktım nerdeys:roflol:
Karşıyakaya gitmişken bostanlı pazarına uğramamak olmazdızemuszemus

Hayatımda ilk kez pazardan çamaşır ve makkaj malzemesi aldım:1ninca:

Loreal tekli far en çakma hakikisi %100 oricinal 1.5 Tele:lepi:
Kajal kalem 2 Tele Lorealler bile 1 teleydi ya:roflol:

Bide mor takım yaptımaklinialirimsmile

3887.jpg
[/url][/IMG]

Bu da çantambayanssulusmile

4027.jpg
[/url][/IMG]

island maşallah gözlerin çok güzelmiş :nazar:
Göz makyajınıda çok beğendim :nazar:

denizcim teşekkür ederim tatlım.opuyorumnanaktan

ayy bende istiyorum yaa benim yok ama
boshayallersmile
güle güle bakışın aynayla islomdelikafadulden

sağol canısım benım Şeniz
nikoya verin benım adağı sunumlardan sunumlara geçiyo hatuna enerci lazım karbonhidrat yetmez protein takviyesi lazım:jeyyar:
valla esmerlik çok güzel kuzum ama korkuyorum ya şesmiyenın altında oturdum gölgede hep

canım benım güle güle kullanbayanssulusmile

bunu taa önce ekledimiydin kız sen[/B]:uhm:

:icecream::roflol::roflol:

Nazom teşekkür ederim bidenem aynam sana kurban olsun.olumunekankayizsmile

Evet balım o makyaj arşivden. Dün minikom aldığı farı eklemiş bende de vardı o fardan bibertom o farla yaptığın makkajın var mı deyince tekrar ekledim gülüm.Şeniz

islandım o çakma loreallerden ben de çok aldım aynnı rengi bende de var hatta. çakma makma ama ii iş görüyo hemde çok kalıcı ben memnun kaldım.
kurban olamm ben böle çakmalara:roflol:
allahhhh iç çamaşırı gördüm sankiiii rengine bayıldım zaten iç çamaşırında mor favori rengim.aama bölee şeettiremedim ben üstünde nasıl durcak onu merak ediom :teytey:
çantan da pek havalı duuruyo güle güle kullan hayatım

islandım o çakma loreallerden ben de çok aldım aynnı rengi bende de var hatta. çakma makma ama ii iş görüyo hemde çok kalıcı ben memnun kaldım.
kurban olamm ben böle çakmalara:roflol:
allahhhh iç çamaşırı gördüm sankiiii rengine bayıldım zaten iç çamaşırında mor favori rengim.aama bölee şeettiremedim ben üstünde nasıl durcak onu merak ediom :teytey:
çantan da pek havalı duuruyo güle güle kullan hayatım

Kuşkim Loreal olsun çamurdan olsun deyin hasempatiksalakcinni
Yapısını beğendim şekerim fazla almadım bilerek memnun kalmam belki diye ama iş görür gerçekten:eek:
Hmmm çamaşırın sunumunu istiyon senCADIARZU Bi keresinde albüme eklemiştim Nikoya sor anlatır:roflol: :roflol:
Teşekkür ederim bitanem daha gücelleri senin olsun.olumunekankayizsmile

bitanelerim destur varmı:jeyyar: :KK3:
yeni geldim dışarıdan,biraz alışveriş yaptım,ama yarın eklerim...akşam gelmeyi düşünmüyorum..feci yorgunum.hiç uyumadımmirmirmirmir
yarında cabbarla bulışucaz,akşam gelirim..
geçmişide öyle okurum:kahve:
sizi çok ama çook seviyorum:1hug:

İslom komple mor yapmışsın..
mor takımının sıvaçını yaparsın artıkın..aklinialirimsmile
güle güle kullan..

İslom yaa benim kafama bişey takılıyo,fisfisfis
izmirnen ilgili.. 12 yıl önce İzmire yemin töreni için gelmiştik..
ama nerde indik neresiydi hiç bilmiyom..
yani şööle diyim..
otogarda indik,narlıdereye gidecektik şurdan binin sonra son durakta inin..
eee indik işte indiğimiz,narlıdere ötöbüsünü beklediğimiz o yerin adı neydi bilmiyom..sabah mahmurluğuyla sormak aklıma gelmemiş..
sağa sola baktım cadde adı aradım ama yoktu bişey..
Deniz kenarıydı,İstanbulun sirkeci eminönünü hatırlattı bana..Büyük geniş bir caddeydi..hatta arife gününden bir gün önceydi dükkanların önlerinde kocaman kazan gibi tencerelerde ballı lokma tatlısı döküyorlardı..bil bakalım burası neresi..hadi bil bil.kaydirigubbakcemile5

bitanelerim destur varmı:jeyyar: :KK3:
yeni geldim dışarıdan,biraz alışveriş yaptım,ama yarın eklerim...akşam gelmeyi düşünmüyorum..feci yorgunum.hiç uyumadımmirmirmirmir
yarında cabbarla bulışucaz,akşam gelirim..
geçmişide öyle okurum:kahve:
sizi çok ama çook seviyorum:1hug:

Buyur bacım buyuır kendi töpiğin gibibuyrunnnnnnnnn
Gece yoğtunda ne ettin bakemaklinialirimsmile
Biz de seni çok seviyoruz yarın gell çok bekletmeŞeniz

İslom komple mor yapmışsın..
mor takımının sıvaçını yaparsın artıkın..aklinialirimsmile
güle güle kullan..

İslom yaa benim kafama bişey takılıyo,fisfisfis
izmirnen ilgili.. 12 yıl önce İzmire yemin töreni için gelmiştik..
ama nerde indik neresiydi hiç bilmiyom..
yani şööle diyim..
otogarda indik,narlıdereye gidecektik şurdan binin sonra son durakta inin..
eee indik işte indiğimiz,narlıdere ötöbüsünü beklediğimiz o yerin adı neydi bilmiyom..sabah mahmurluğuyla sormak aklıma gelmemiş..
sağa sola baktım cadde adı aradım ama yoktu bişey..
Deniz kenarıydı,İstanbulun sirkeci eminönünü hatırlattı bana..Büyük geniş bir caddeydi..hatta arife gününden bir gün önceydi dükkanların önlerinde kocaman kazan gibi tencerelerde ballı lokma tatlısı döküyorlardı..bil bakalım burası neresi..hadi bil bil.kaydirigubbakcemile5

Mora takımın sıvaçı gece saat 000000'ı vurduğunda burda olicek gacım tasalanmasempatiksalakcinni

12 sene evvel du bakiim ben var mıydım o zamanlarCADIARZU galiba doğmuştumsempatiksalakcinni

Gacım otogar bornova tarafında kalıyor. Şuan bornovadan narlıdereye direk otobüs yok o zamanlar var mıydı bilemicembilmiyorumkismile
Ya bornovadır otobüs beklediğiniz yer ya da konak tarafıdır bidenem ipucu ver tabela neyinde mi hatırlamıyonkaydirigubbakcemile3

Mora takımın sıvaçı gece saat 000000'ı vurduğunda burda olicek gacım tasalanmasempatiksalakcinni

12 sene evvel du bakiim ben var mıydım o zamanlarCADIARZU galiba doğmuştumsempatiksalakcinni

Gacım otogar bornova tarafında kalıyor. Şuan bornovadan narlıdereye direk otobüs yok o zamanlar var mıydı bilemicembilmiyorumkismile
Ya bornovadır otobüs beklediğiniz yer ya da konak tarafıdır bidenem ipucu ver tabela neyinde mi hatırlamıyonkaydirigubbakcemile3

Kız, baktım da tabela falan göremedim.. yüzümüz denize bakarkene sağ tarafta ötöbüs durakı vardı ordan bindikti..caddede mağazalar falan vardı büyük bir cadde ..amma anlaşılır tarif ettim, tıpkı sarı çizmeli mehmet ağa gibin oldu..:KK1:
valla..otogardan bindik ve o dediğim yere indik ve direk ötöbüs vardı..var olan otobüs hattını kaldırmazlar beee iyi hatırla..zaten rüya görmüş gibiydim..sersem salak olmuştum..laelaelaelaelaekafamçokkarıştı

Kız, baktım da tabela falan göremedim.. yüzümüz denize bakarkene sağ tarafta ötöbüs durakı vardı ordan bindikti..caddede mağazalar falan vardı büyük bir cadde ..amma anlaşılır tarif ettim, tıpkı sarı çizmeli mehmet ağa gibin oldu..:KK1:
valla..otogardan bindik ve o dediğim yere indik ve direk ötöbüs vardı..var olan otobüs hattını kaldırmazlar beee iyi hatırla..zaten rüya görmüş gibiydim..sersem salak olmuştum..laelaelaelaelaekafamçokkarıştı

Deniz var diyorsun zaten bornova olması mümkün değil. Konak meydanından binmişiniz o zaman gacitom gel gezdiriyim ben seni anacım 12 yılda neler oldu ben bilem dünyaya geldimsempatiksalakcinni

bornova-300x225.jpg

Bak islom tıpkı bööleydi..bu caddenin sağından binmişizdir..belkim burasıdır..bornovaymış burası..görsellerden tak diye buldum..

bornova-300x225.jpg

Bak islom tıpkı bööleydi..bu caddenin sağından binmişizdir..belkim burasıdır..bornovaymış burası..görsellerden tak diye buldum..

Bornovadan narlıdereye otbüs yok gülüm zaten denizde görükmez bornovadan.
Siz büyük ihtimal konak-göztepe istikametinden binmişinizdir.:eek:

konak meydanı olsa, o ünlü saat kulesini görürdüm, o kadan da saloz diilim yağğğni..:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3

bornova-300x225.jpg

E peki burası neresi islom.. borna diyince görsellerden bunu çıkardı..hayalimdeki hali de tam böyle..gugıl emice bizi mi yiyiyo acep?

Deniz var diyorsun zaten bornova olması mümkün değil. Konak meydanından binmişiniz o zaman gacitom gel gezdiriyim ben seni anacım 12 yılda neler oldu ben bilem dünyaya geldimsempatiksalakcinni

ayyy islom tanışımız akrabamız olsa gelirdim vallaha..ne güzel olardı..fink fink gezeridik..

X