Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
akşama kadar turşu yaptım bebeğim biberin acısı elime geçmiş elimden ağzıma yüzüme ordan oraya derken feci yanıom uyuyum daa hissetmiyim diorum değilsee hakkını veririm sıonuna kadar hacı:roflol:

abooooo
topic elden gidiveriyomuş az dahaaklinialirimsmile
yok dondurmada bilmem nede
en iyisi ben topişi temizliyivereyim bi güzel
herkeşler uyuyoken

ne kadar hızlıyım dimi
aa27.gif

salsaya gidin o çok sarılmalı diil , ben gidiyorum 3 yıldır salsa ve zeybek hihoyyyt solo oynadım zeybekte :jeyyar: belki resim koyarum :jeyyar:

abooooo
topic elden gidiveriyomuş az dahaaklinialirimsmile
yok dondurmada bilmem nede
en iyisi ben topişi temizliyivereyim bi güzel
herkeşler uyuyoken

ne kadar hızlıyım dimi
aa27.gif

ayburum canım ciğerim temizlesen de gece 12den sonra bize bi haller oluyo yine batar ortalık bence hiç uğraşma:dance: ediler bura bi temizlikç tutsun imza kampanyası başlatcammm:roflol:

salsaya gidin o çok sarılmalı diil , ben gidiyorum 3 yıldır salsa ve zeybek hihoyyyt solo oynadım zeybekte :jeyyar: belki resim koyarum :jeyyar:

kız elin adamıynan sarılı sarılıp

ben biliyom o salsayı bacağını atmıyon mu adamın beline falan tirbiyesizce hareketler

mini arası yok mu kuzi ya zeybek gibi en erkeksi oyunu oynuyon

ya salsa gibi en dişimsi...:roflol:

kaşık havası, ankara havası falan oynasan angaralı yasemin gibihihoyyyt

:roflol:arzu abla çok tatlısın yaa :roflol:
kız zeybeğin dişisi çok dişidir yalnız biz kız zeybeği oynuyoruz:sm_cool:
alimle de zeybekte tanıştık vesile olmuştur ondan özeldir benim için :jeyyar:
salsayada alimle gidioruz ayol , bacaklarımı ayırır , bu yıl gidemiycem mesela mezun oldu çünkü , düğünümüzde oynucaz hihoyyyt
bacağını atmıosun o tango bunda seni kucana filan alıyor , dizine yatırıyor filan :jeyyar:

:roflol:arzu abla çok tatlısın yaa :roflol:
kız zeybeğin dişisi çok dişidir yalnız biz kız zeybeği oynuyoruz:sm_cool:
alimle de zeybekte tanıştık vesile olmuştur ondan özeldir benim için :jeyyar:
salsayada alimle gidioruz ayol , bacaklarımı ayırır , bu yıl gidemiycem mesela mezun oldu çünkü , düğünümüzde oynucaz hihoyyyt
bacağını atmıosun o tango bunda seni kucana filan alıyor , dizine yatırıyor filan :jeyyar:

dizine yatırıyooo

insan içinde tövbe estafirullahhh

kız zeybeği ne be ilkin duyduyorum dişisi nasıl oluyor allah allah halk oyunu kız alt tarafı bindallar felan

nerde uçuşan etenkler, nerde savuruk saçlar topuklu ayakkabılar falan...

bi fideo ekle de görek

inişteeeeeee:KK3:

aprilimi özledimmafoldumben

o da ali:))

her oyunun kadın oyunu erkek oyunu vardır ablacım , erkeklerle kızlar pek aynı oyunu oynamazlar özellikle zeybek türünde , kızlar daha çok kırık zeybek dediğimiz türü oynarlar oda çok kıvırtmalı böle cilveli filan bir oyundur aklinialirimsmile ben mesela sürmelim zeybeği ve iğnem düştü zeybeği oynamıştım bu zeybekler sadece kız zeybeğidir erkek türü yoktur , alimle de kerimoğlu oynerken tanışmıştık , bununda kadın figürleri ayrı erkek figürleri ayrı aklinialirimsmile bu tvdeki abık sıbık zeybekler değil yani yok geniş ve spesifik karakterli bir oyundur , havası vardır , bilek hareketlerinden kirpiğe kadar bir bütünlük oluşturur hisli oynamalıdır yani oynayan kişi öle bir oynamalıdırki herkes durup ona bakmalıdır aklinialirimsmile der hocamızdelikafadulden
videomuz var ama boyutu çok büyük 1 gün boyunca beklemiştik yüklememişti maloz pc , bir gün buluşursak yanımda getirirm izlerizaklinialirimsmile

tamda facemi kapatacak vakti bulmuşum ha , hiç aklıma gelmedi kaydetmek videoları resimleri malım ya Çok üzgünüm çoook
oynarım bile senin için yolda :smiley-cool:
cidden çok çok estetik çok karakteristik bir oyundur zeybek , harmandalı bilinir sadece genelde ama o kadar sığ değildir , zeybeğin başkentide izmir değil muğladır , ankara seymenleri de zeybektir mesela pek kimse bilmez ama ankara oyununda (memleketim) kadın oyunu yoktur sadece erkekler oynar zaten bizim adetlerde kadın erkek karşı karşıya oynamaz köylerde ayrı yapılır düğünler kına geceleri filan :smiley-cool: amma doluymuşum bu konuda ha arzu abla bir dokun bin ah işit , bu yıl da gitçem zaten vakit kalırsa :sm_cool: susuyorum :roflol: annem yokta evde sıkıldım , aimde işte limonların çapını ölçüyormuş kaydirigubbakcemile3 çok ilginç bir işi var kaydirigubbakcemile3

X