Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
rimelimi aldım bende sonunda :))) max factırım bitmişti,sordum aynı fiyatlarmş zaten.begenirsem artık bunla devam ederim.
high impact optimal olanından aldım ama baska neler vardı kızlar ??

Selam canlarımopuyorumnanaktan
Ölüyorum yorgunluktan hayatımın gezmesini yaptım bugün 2de bi çıktım aşkoyla anca geldim eveakannehir azcuk da cozuttum dönüp durii her yerkafamçokkarıştı veeee ayşo çıkıp geldi çok sancım varrsenağlama

Gksuyum minik cadım o nası kaş göz kiprik ölee:1shok: :1shok: :1shok:
Harikasın bebeğim yaa:nazar:

Bu arada dünden beri anama tekrarlıyom rimelleri alcam bak diye al artıkm da kurtulatım diyodu aceleyle çıkarken rimelleri almayı unutmuşum evden gerzek denyo islo:mymeka:
Ne diyimki kendime başka güne kaldı artık:gitme:

boshayallersmileöncelikle teşekkür ederim

kırışıklık için söylediğin salatalık suyu kürünü daha önce denemiştim,pek işimigörmedi.farklı bildiğin tariflr varsa benimlede paylaşırsan sevinirim

canlarımŞeniz
hayırlı bayramlar:enbuyukkk:aklinialirimsmile siteye giremiyorum günlerdirmafoldumben arife gecesi yazdığım bayram mesajları ve hediyeler için yazdığım mesajlar güme gitmiş,çok üzgünüm:a015:
sistemden kaynaklı giremedim yani canlarım:a015:
geçmişi yarın okurum artık.sizi seviyoremopuyorumnanaktan

heyoooo :KK3:
gök gürledi veee uyandım :lepi: yoksa 4e 5 e kadar uyurdum sonrada oy kullanamzdım heee akannehir
birazdan gitcem inşellahh :lepi:

bende yıldırıma uyandımmirmirmirmir
gidicem birazdan oyumu kullanmayazemuszemusherkese hayırlı günler dilerimaklinialirimsmile
akşamda resim ekleyip geçmişi okurum:kahve:

slm bayram çocukları,:KK3::KK3: nirdesiniiiiz.?.

gacitom ben buydayımhihoyyyt
ama çıkıcam birazdan:a015:
bu arada kilinik rimel aldım..pigme bir deneme boyunu-tatlicadiarzu-:roflol:akşama eklerim:roflol:
kız ben sandımki yeni rimel vericek.gittim kamil misali,aslanlar gibi dopdolu 2 tane rimelimi feda ettim:tomato::roflol:
ayıca rimelleri denedim ve beğenmedim:dilcikar:ama yinede haber verdiğin için teşekkürler balım..sen deneme boyu demişsindirde,ben zalağı onu normal boy anlamışımdır:smiley-cool:

Selam güzellerim.opuyorumnanaktan
Danrıçam da gelmiş şükür çok özledimolumunekankayizsmile
Kendimi biraz iyi hissedince oyumu kullanmaya gideceğim.
HAYIRlı günler hepinize...:eek:
Hayırlı olsun inşallah:lepi:

gacitom ben buydayımhihoyyyt
ama çıkıcam birazdan:a015:
bu arada kilinik rimel aldım..pigme bir deneme boyunu-tatlicadiarzu-:roflol:akşama eklerim:roflol:
kız ben sandımki yeni rimel vericek.gittim kamil misali,aslanlar gibi dopdolu 2 tane rimelimi feda ettim:tomato::roflol:
ayıca rimelleri denedim ve beğenmedim:dilcikar:ama yinede haber verdiğin için teşekkürler balım..sen deneme boyu demişsindirde,ben zalağı onu normal boy anlamışımdır:smiley-cool:
allah iyiliğini versin..kamillerin en pudra şekerlisi..deneme boyu didim di.hatta rimel fotolarını da koydum boy mukayesesi için, dikkatini celbedememişiz demekküne?
neden dolu götürdün? eski kurumuş yokmuydu evde akıllı bıdığım benim..olumunekankayizsmile

Selam güzellerim.opuyorumnanaktan
Danrıçam da gelmiş şükür çok özledimolumunekankayizsmile
Kendimi biraz iyi hissedince oyumu kullanmaya gideceğim.
HAYIRlı günler hepinize...:eek:
Hayırlı olsun inşallah:lepi:

bizde kullanmadık oyumuzu, baryam tatilinden zabah döndük:hulya:..yağmurda var..:çok üzgünüm:

meraba şekerler.opuyorumnanaktan. herkesi hedayesine baktım çok güzeller..herkes güle güle kullansın..zemuszemus
Size güzel bi haberim var..

Salıncakta iki Kişi ~ Moda, Moda Trendleri, 2010 Moda Haberleri, Makyaj, Kozmetik, Dekorasyon Fikirleri, Moda Blogu, Moda Blogları, Kadın Blogları, Makyaj Blogu, Makyaj Blogları, 2011 Kış Modası, 2010 gelinlik modelleri, 2010 Saç Modelleri, 2010 Moda
Clinique maskara ile ilgili yazıyı okuyun.rimel değişim kampanyası var..
2 tane rimelle gittim ,2 tane clinique deneme boyu rimel verdiler..:dance:
soldaki benim rimelim boy açısından mukayese için koydum..
3635.jpg

göremeyen arkadaşlar için tekrar alıntıladım..opuyorumnanaktan

allah iyiliğini versin..kamillerin en pudra şekerlisi..deneme boyu didim di.hatta rimel fotolarını da koydum boy mukayesesi için, dikkatini celbedememişiz demekküne?
neden dolu götürdün? eski kurumuş yokmuydu evde akıllı bıdığım benim..olumunekankayizsmile

bizde kullanmadık oyumuzu, baryam tatilinden zabah döndük:hulya:..yağmurda var..:çok üzgünüm:

Hava birden döndü gacım:1ninca:
Sabah bi yağmur bi yağmur az önce çok güzel açtı hatta bahçede kahvaltı ettik.
Şimdi yine çok kapalı:1ninca:

Canlarımmmmmmm olumunekankayizsmile hihoyyyt
Biz de oyumuzu kullandık geldik...:lepi:
HAYIRlı olur inşallah...aklinialirimsmile

Çantalarımı da topladım, annemler de hazırlanıyor...:hulya:

Bu gece ailecek yollardayız ama ayrı istikametlere :KK1:

Bir iki gün gelemeyebilirim kuzularım şutarafagitti

Hepinizi tek tek öpüyorum çok çok seviyorum
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
:KK3:

Canlarımmmmmmm olumunekankayizsmile hihoyyyt
Biz de oyumuzu kullandık geldik...:lepi:
HAYIRlı olur inşallah...aklinialirimsmile

Çantalarımı da topladım, annemler de hazırlanıyor...:hulya:

Bu gece ailecek yollardayız ama ayrı istikametlere :KK1:

Bir iki gün gelemeyebilirim kuzularım şutarafagitti

Hepinizi tek tek öpüyorum çok çok seviyorum
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
:KK3:

Ben de oyumu kullandım geldi. HAYIRlı olacak inşallah:lepi:

Kanka niree gidiyon:gitme:

Ben de oyumu kullandım geldi. HAYIRlı olacak inşallah:lepi:

Kanka niree gidiyon:gitme:

Sevdalımın yanına gidiyorum aşgum :asigim: hihoyyyt :eek:
en fazla 2 gün gelemem ama sık sık girmeye çalışçam foruma biriciğim benim :lepi:
bayram şekerim
Şeniz

X