- 17 Eylül 2009
- 6.650
- 5
- 38
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #33.241
iyi bayramlar canlarımmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kankam sende mi taze yolundun parladık la baryam üstükaydirigubbakcemile3
Ben dekahve+limon+ susam yağı yapıom süper oluyo:lepi:
vayyyy eprilllll :lepi: hamaratlık yolunda basamakları 2 şer 5 er çıkıyosun helall :alkışş: :şak şak şak : sempatiksalakcinni
bende inşallh bayramn 2.günü fln gder alırım artık rimelleri:lepi:
ilarzuya kopuyorum zaten epril :roflol:
bizim mesjları edit yapıp konuşuyo bizle :roflol:
ıyı baryamlarrrrrrrrrrrrrrrr bayanssulusmile
kızlar cok sevıdnım rımel kampanyasına ama aceba bırcok rımelle gtmek cıngenece olarmııııııııııııııııı ornegın 4 kuru rımele 4 beleş rımel verırlermı kaydirigubbakcemile3
tam çıkçaktım ,erzunun islodan gelen hedayelerini gördüm..çok çok güzelmiş herbiri..
güle güle kullan arzuş..boshayallersmile
fotoda kutuyu görünce:1shok:, bende çeyize plazma gönderdi sandımdı, o kaa yanii islom, kesene bereket.kaydirigubbakcemile2
İslooooooooooo :1shok:
Erzucanımmmmmmmmmm akannehir akannehir akannehir
mithiş hediyeler yaaaaaaa boshayallersmile :kedi: :asigim:
süpersiniz olum siz :lepi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ne kadar süpersonik bir çekiliş oldu hepimiz için alkisalkisalkis
yaşasın Danrıça kankam ve kankalar örgütü :lepi: :enbuyukkk:
Ben de sonunda girebildimmm yauuu siteye bayanssulusmile
Hepinizin bayramını kutLuyoruum canlarım bitanelerimmm ..
Ablamdan gelen hediyelerimi en yakın zamanda ekLiiicimm çok hoşLar
Ablacım bu arada benim evin bloğunu yanlış algılamışlar 5 değil 73 oliciktii sempatiksalakcinni
Ay ne güldüümm varyaa zevzek bunlarr yaa gittim kendim aldım hedayemi kargodan :kedi:
çoooooook teşekkür ederim kiii :kedi: mutlu ettin beniiii herbişeyinle hele de notunla
eklim de kopun -tatlicadiarzu-
Ama benim yolladığım hediye gitmedi mi merak ettim ..
Arkidişiiiimmm gelmedi mii yaaaaaaaaaaa bi ses ver selam ver hani nasıl olur :gitme:
Kim lan bu aplaa hedayen gelmiş daha neyini saklıyon:mymeka:
Saaane Kızaaam Şeniz
Dur dur sölim bareee sempatiksalakcinni bana da Naz ablam gönderdiiii :1rolleyes:
Hemde öyle ciciler gönderdi kiii :kedi: ama onları sülemem fotolarını görün sempatiksalakcinni
tekrar teşekkür ediyorum ablama a.s.
İyi geceleeer canlarımmm :1closedeyes:
İslom, boshayallersmile
NazAlp tir Göksuyuma hedayeler alan :lepi: zemuszemus
Nazocanımız olumunekankayizsmile
:roflol: :roflol: :roflol:
Nazoyu öle benimsemişimki Naz bana bişi çağrıştırmadı kankakaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
kanka nabıyon la olumunekankayizsmile
nası geçiyi bayram?hihoyyyt
biz gene gece hayatına start vererek başladık bayrama sempatiksalakcinni :roflol:
ahahhaha Allahım ne biçim bir aileyiz yarebbim akannehir
Kanka çekiliş sayesinde baryama acayip mutlu girdim.hihoyyyt Bi de benim kargoda vaktiylen gidince daha bi sevindirik oldum.
Dün nası kokoştum var yaasositososito Nikomun aldıklarını giydim kolyemi taktım inci küpe bide krem pantalon giydimbayanssulusmile Kayınanamlara gittim bayıldılar banabayanssulusmile
Sonra bizim ecdadı ziyaret ettik klasik olaylar.
Bugün mezar ziyaretleri var:Saruboceq:
Ve belim ağrımaya başladı fenaa ayşo baryam seyran dinlemiyo yola çıktı belliki:sinifsinif:
Yarın da alemlere akacam kanka bide 1 aydır tek başına kahvaltı etmek nedir bilirmisin :2: Onun acısını çıkarıyoz bi kahvaltı menüsü hazırladım bugün geberiyoz yemektensempatiksalakcinni
Referandumu bekliyom