Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ıyı baryamlarrrrrrrrrrrrrrrr bayanssulusmile

kızlar cok sevıdnım rımel kampanyasına ama aceba bırcok rımelle gtmek cıngenece olarmııııııııııııııııı ornegın 4 kuru rımele 4 beleş rımel verırlermı kaydirigubbakcemile3

Kankam sende mi taze yolundun parladık la baryam üstükaydirigubbakcemile3
Ben dekahve+limon+ susam yağı yapıom süper oluyo:lepi:

Kankaların ela gözlülerinden denyolindam olumunekankayizsmile
normal zamanda da yapabilirsin bebeğim :lepi:
ben komple ficuduma yapıyorum boshayallersmile
kahve-limonu karıştırıyom, maske gibi oluyor
banyoda tüm vücudumu ovuyorum bayanssulusmile
mis gibi kokuyor hem de peeling, çatlaklara da birebir kanka :lepi:

bacaklarımı aldıktan sonra limon sürüyorum, tüyleri zamanla azaltıyormuş, ben de etkisini görmeye başladım bebeğim
:lepi:

vayyyy eprilllll :lepi: hamaratlık yolunda basamakları 2 şer 5 er çıkıyosun helall :alkışş: :şak şak şak : sempatiksalakcinni
bende inşallh bayramn 2.günü fln gder alırım artık rimelleri:lepi:
ilarzuya kopuyorum zaten epril :roflol:
bizim mesjları edit yapıp konuşuyo bizle :roflol:

olum ben zati hamaratım kaç senedir düdük :dilcikar:
sankim yeni bişimiş gibi de lanse etmez mi...:mymeka:
denyocuk! sempatiksalakcinni
hııh.:1closedeyes:

erzuya koptum yaa kanka
sempatiksalakcinni :roflol:

İslooooooooooo :1shok:
Erzucanımmmmmmmmmm akannehir akannehir akannehir

mithiş hediyeler yaaaaaaa boshayallersmile :kedi: :asigim:
süpersiniz olum siz :lepi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ne kadar süpersonik bir çekiliş oldu hepimiz için alkisalkisalkis
yaşasın Danrıça kankam ve kankalar örgütü
:lepi: :enbuyukkk:

ıyı baryamlarrrrrrrrrrrrrrrr bayanssulusmile

kızlar cok sevıdnım rımel kampanyasına ama aceba bırcok rımelle gtmek cıngenece olarmııııııııııııııııı ornegın 4 kuru rımele 4 beleş rımel verırlermı kaydirigubbakcemile3

verirler kuzum mirak etme...boshayallersmile

HERKESE İYİ BAYRAMLAR CANLARIMMM
:lepi: olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Arzucanıma bak hele dün o yorgunluğun üzerine üşenmemiş nasıl da güzel fotolar hazırlamış çiçeem:asigim:

Bizim bu arzu kız var ya benden zayıf çıktı laasempatiksalakcinni Aldığım cici bol gelmiş güzelime çıtı pıtıymış meğersemeboshayallersmile ama çok yakuşmuş be yavrum maşallahh tunik manaa kazanmış seksü bedenindeaklinialirimsmile

Kırmızı donun sıvaçı oluyomu kanka:nazar: onu göremedimde:roflol:

Seni bi nebze mutlu edebildiysem baryam üstü ne mutlu bana ben de çok helecanlandım bide konu sen olunca napcağımı şaşırdım işin ucunda süresiz banlanmak vardı hedayeleri beğenmezsendelikafadulden

Hepiciğini sağlıkla güzel günlerde kullan bebeğim.

Seni çok seviyorum gıymet bilenim:asigim:

tam çıkçaktım ,erzunun islodan gelen hedayelerini gördüm..çok çok güzelmiş herbiri..
güle güle kullan arzuş..boshayallersmile
fotoda kutuyu görünce:1shok:, bende çeyize plazma gönderdi sandımdı, o kaa yanii islom, kesene bereket.kaydirigubbakcemile2

:roflol: :roflol:
Gacım benim etim budum ne allasen anca ıvır zıvır alabildim iştekaydirigubbakcemile3
Gönül neler almak istemez ama maksat hatıra olsun hepimiz için çok da güzel oldu.boshayallersmile

İslooooooooooo :1shok:
Erzucanımmmmmmmmmm akannehir akannehir akannehir

mithiş hediyeler yaaaaaaa boshayallersmile :kedi: :asigim:
süpersiniz olum siz :lepi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ne kadar süpersonik bir çekiliş oldu hepimiz için alkisalkisalkis
yaşasın Danrıça kankam ve kankalar örgütü
:lepi: :enbuyukkk:

Aprılım canım kankam hakikaten hepimiz için çok güzel oldu yaa dünden beri çocuklar gibiyim gerçekten.:kedi:
O kadar hoşuma gittiki reelde sesini bile duymadığım bi insan benim için emek harcıyor sırf ben mutlu olayım sevineyim diye uğraşıyor. Bunun tarifi mümkün değil hepinizi çok ama çok seviyorum hemen ağlıyom yaasenağlama senağlama senağlama

Bu arada bugün Nikonun kreasyondan giyindim herkes bana bayıldıaklinialirimsmile
Gerçekten çok yakıştı çünkü harika bir seçim süper kombin olmuş Nikom bitanesin yaaŞeniz

Ben de sonunda girebildimmm yauuu siteye bayanssulusmile
Hepinizin bayramını kutLuyoruum canlarım bitanelerimmm ..

Ablamdan gelen hediyelerimi en yakın zamanda ekLiiicimm çok hoşLar :-)
Ablacım bu arada benim evin bloğunu yanlış algılamışlar 5 değil 73 oliciktii sempatiksalakcinni
Ay ne güldüümm varyaa zevzek bunlarr yaa gittim kendim aldım hedayemi kargodan :kedi:
çoooooook teşekkür ederim kiii :kedi: mutlu ettin beniiii herbişeyinle :-) hele de notunla :-)

eklim de kopun -tatlicadiarzu-

Ama benim yolladığım hediye gitmedi mi merak ettim ..
Arkidişiiiimmm gelmedi mii yaaaaaaaaaaa bi ses ver selam ver hani nasıl olur :gitme:

Ben de sonunda girebildimmm yauuu siteye bayanssulusmile
Hepinizin bayramını kutLuyoruum canlarım bitanelerimmm ..

Ablamdan gelen hediyelerimi en yakın zamanda ekLiiicimm çok hoşLar :-)
Ablacım bu arada benim evin bloğunu yanlış algılamışlar 5 değil 73 oliciktii sempatiksalakcinni
Ay ne güldüümm varyaa zevzek bunlarr yaa gittim kendim aldım hedayemi kargodan :kedi:
çoooooook teşekkür ederim kiii :kedi: mutlu ettin beniiii herbişeyinle :-) hele de notunla :-)

eklim de kopun -tatlicadiarzu-

Ama benim yolladığım hediye gitmedi mi merak ettim ..
Arkidişiiiimmm gelmedi mii yaaaaaaaaaaa bi ses ver selam ver hani nasıl olur :gitme:

Kim lan bu aplaa hedayen gelmiş daha neyini saklıyon:mymeka:

Kim lan bu aplaa hedayen gelmiş daha neyini saklıyon:mymeka:

Saaane Kızaaam Şeniz
Dur dur sölim bareee sempatiksalakcinni bana da Naz ablam gönderdiiii :1rolleyes:
Hemde öyle ciciler gönderdi kiii :kedi: ama onları sülemem fotolarını görün sempatiksalakcinni
tekrar teşekkür ediyorum ablama a.s.

İyi geceleeer canlarımmm :1closedeyes:

ilarzuuuuuuuuu :lepi: meaşallah yevrummmm :asigim: güle güle kullan hedayelerini süpersonik cidden hepicigii
april alıştırdı bu lafı sempatiksalakcinni

iyi bayramlar tüm denyolindalaraaaaa Şeniz

Kuzu kankalarım nabıyosunuz? olumunekankayizsmile
Ben aşırı ötesi yorgunum yahu...akannehir
Sabah beri ayaktayım daha yeni eve geldik...akannehir
Kuzenlerle bir araya gelince vakit kaç olmuş anlamadık...sositososito
Hemen uyumak istiyom ben yau!mirmirmirmir
Hepicinizi öpüyorum ballarım bademlerim
opuyorumnanaktan

Saaane Kızaaam Şeniz
Dur dur sölim bareee sempatiksalakcinni bana da Naz ablam gönderdiiii :1rolleyes:
Hemde öyle ciciler gönderdi kiii :kedi: ama onları sülemem fotolarını görün sempatiksalakcinni
tekrar teşekkür ediyorum ablama a.s.

İyi geceleeer canlarımmm :1closedeyes:

Nan Gksuyu cadısı Naz kim hem kızın adını niye deşifre ediyon nickini sölesene:mymeka:

Aprıltom bende dün gece feci yorgundum sizi öpmeden yatıvardim valla kimse de yokmuş zaten baryam bebeleri sizi:ecrin_bebek:

İslom, boshayallersmile
NazAlp tir Göksuyuma hedayeler alan :lepi: zemuszemus
Nazocanımız
olumunekankayizsmile

:roflol: :roflol: :roflol:
Nazoyu öle benimsemişimki Naz bana bişi çağrıştırmadı kankakaydirigubbakcemile3

kanka nabıyon la olumunekankayizsmile
nası geçiyi bayram?hihoyyyt
biz gene gece hayatına start vererek başladık bayrama sempatiksalakcinni :roflol:
ahahhaha Allahım ne biçim bir aileyiz yarebbim
akannehir

kanka nabıyon la olumunekankayizsmile
nası geçiyi bayram?hihoyyyt
biz gene gece hayatına start vererek başladık bayrama sempatiksalakcinni :roflol:
ahahhaha Allahım ne biçim bir aileyiz yarebbim
akannehir

Kanka çekiliş sayesinde baryama acayip mutlu girdim.hihoyyyt Bi de benim kargoda vaktiylen gidince daha bi sevindirik oldum.
Dün nası kokoştum var yaasositososito Nikomun aldıklarını giydim kolyemi taktım inci küpe bide krem pantalon giydimbayanssulusmile Kayınanamlara gittim bayıldılar banabayanssulusmile
Sonra bizim ecdadı ziyaret ettik klasik olaylar.
Bugün mezar ziyaretleri var:Saruboceq:
Ve belim ağrımaya başladı fenaa ayşo baryam seyran dinlemiyo yola çıktı belliki:sinifsinif:
Yarın da alemlere akacam kanka bide 1 aydır tek başına kahvaltı etmek nedir bilirmisin :2: Onun acısını çıkarıyoz bi kahvaltı menüsü hazırladım bugün geberiyoz yemektensempatiksalakcinni
Referandumu bekliyom:kahve:

Kanka çekiliş sayesinde baryama acayip mutlu girdim.hihoyyyt Bi de benim kargoda vaktiylen gidince daha bi sevindirik oldum.
Dün nası kokoştum var yaasositososito Nikomun aldıklarını giydim kolyemi taktım inci küpe bide krem pantalon giydimbayanssulusmile Kayınanamlara gittim bayıldılar banabayanssulusmile
Sonra bizim ecdadı ziyaret ettik klasik olaylar.
Bugün mezar ziyaretleri var:Saruboceq:
Ve belim ağrımaya başladı fenaa ayşo baryam seyran dinlemiyo yola çıktı belliki:sinifsinif:
Yarın da alemlere akacam kanka bide 1 aydır tek başına kahvaltı etmek nedir bilirmisin :2: Onun acısını çıkarıyoz bi kahvaltı menüsü hazırladım bugün geberiyoz yemektensempatiksalakcinni
Referandumu bekliyom:kahve:

Aynen kankam ben de..hihoyyyt .Kuzenlere hediyelerimi gösteriyom herkes çok beğeniyor :lepi: zemuszemus olumunekankayizsmile
benim kargom sanırım bayramdan sonra ulaşacak aslında Salı günü verdim ama...:gitme:
uyy bu sabah kahvaltı etmeye bile halim yoktu kanka...az önce yedim bişeyler...akannehir
referanduma hayır'ı basar basmaz sevdalımın yanına uçacağaaaaaammmmm
kaydirigubbakcemile5 :eek:

Iyi bayramlar dilerim güzellerim opuyorumnanaktan öperimmmm

bayram1.gif
[/IMG]

offff çekiliş arkadaşım resim koymmaış acaba gitmedi mi ki çok endişeleniyorum ben vallaaa
benim hedayelerim de bayramdan sonra gelcek herhallll
çok meraklanıyom.
hemen ösledimsiziii yawww kkda noluyo ne bitiyo aklımdan çıkmadınız vallaaa:sm_cool:

X