Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Gacım süper kampanyaymışkaydirigubbakcemile5
Kaç taneye kadar veriyolar eş dosttan bitik rimel kutusu topliyimsempatiksalakcinni

Gacım süper kampanyaymışkaydirigubbakcemile5
Kaç taneye kadar veriyolar eş dosttan bitik rimel kutusu topliyimsempatiksalakcinni
şu kadar adete kadar demediler ama,her rimel için ayrı isim istiyorlar..annenin, ablanın teyzenin kimin varsa adını ver,al rimeli..rapor girmek için öyle yapıyorlarmış..
vayy kampanya süpermiş
benim kurumuş çok eski maskaralarım var olurmuki

benim bir tanesi kurumuştu, diğeri de kurumaya az kalmış rimeldi..maksat promosyon zaten, kuru veya dolu olması mühim değil..boshayallersmile

Elinizi çabuk tutun, bitebilir heeeedelikafadulden

Allah iyiliğini versin e mi islom mafoldumben
Ağlattın beni de burda...:gitme:

hediyelerine baktım bayıldım yaa,boshayallersmile Nikomun kesesine bereket çiçeğim kankam...olumunekankayizsmile

Ayrıca ben de rimel değişim şeysini yaptım bugün...
:lepi:

gacım ne güzel kampanyaymış bu iyiki paylaştına.s. hangi mağazzalarda var peki hepsinde geçerlimi kisempatiksalakcinni

kızlar göz makyajı ekledim ilk kez ama sayfa yapısını bozdum :roflol: edit de yok..nasıl düzelcek ??

patimmmmmmmm sayfa kendini sasirdi gözlerini görünce kizzzzz Şeniz yirim ben o gözü yerimseniben

:

:roflol::roflol::roflol: ilahi pinaxım
senin resmn altına eklemşm olumunekankayizsmile aşıgum senn gözlere zati :asigim:

asil ben asik oldum seninkilere sempatiksalakcinni güzel gülüslüm

nesine asik oldun yavrim her tarafindan kas cikmis :roflol::roflol: ne pacoz bi kari oldum ben yaaaaaa-tatlicadiarzu-

Bak hiç bize söylüyo muuuu?alsanaalsanasmilebi de değiştirdim demez miii?:1closedeyes:
gacım ne güzel kampanyaymış bu iyiki paylaştına.s. hangi mağazzalarda var peki hepsinde geçerlimi kisempatiksalakcinni

canımm..clinique nerde varsa hepsinde geçerli, yurt geneli yanii..ykm,boyner,tekin acar,sevil hepsinde.boshayallersmile.

Bak hiç bize söylüyo muuuu?alsanaalsanasmilebi de değiştirdim demez miii?:1closedeyes:

canımm..clinique nerde varsa hepsinde geçerli, yurt geneli yanii..ykm,boyner,tekin acar,sevil hepsinde.boshayallersmile.

saol bebeğim bende götüriyim bari:jeyyar: sengözlerimebaksanab

Ohoo isim işi kolay ayolbayanssulusmile
Onlardan rimelden haber versinkaydirigubbakcemile3

Aprılım kankam Niko beni duygusal eyledi valla:sinifsinif:
Sağolasın gülüm ben de senin cicişlere bayıldımhihoyyyt
Hayırsız kanka bütün klinik testırları senin olsun dee mialsanaalsanasmile

bende özlediğim bebeğimŞeniz olumunekankayizsmile iyiyim sen nasılsınn olumunekankayizsmile
minikim benim ben de çok iyiyim kuzum kızların sayesinde yıllar sonra baryam sevinci yaşadım
kızlar göz makyajı ekledim ilk kez ama sayfa yapısını bozdum :roflol: edit de yok..nasıl düzelcek ??
Anamm hemen gormm lazımaklinialirimsmile

asil ben asik oldum seninkilere sempatiksalakcinni güzel gülüslüm

nesine asik oldun yavrim her tarafindan kas cikmis :roflol::roflol: ne pacoz bi kari oldum ben yaaaaaa-tatlicadiarzu-

bide bakım topiğindesin piuuu kaydirigubbakcemile3 olsun olsun benm de kaşlar fena :1ninca: kendm aldm çnkü bu ay :mymeka: kendimeydi bu mymekaa sempatiksalakcinni

anam bi göz topiğine bakayım dedimakannehir
ekşın almış başını gitmiş
patim sonunda görebildik nur cemalini kirpiklerin çok güzel
pınaxım bence çok güzel olmuş makkajın
ben 4 tane rimel buldum
:jeyyar:

tatlıgacım rimel olayını okudum şimcik :lepi: bende 4 tane eski mascara var biara gidip temin edim bare saol paylaşmn için :lepi: opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…