- 22 Nisan 2008
- 9.971
- 10
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #33.161
Gksu neree gidion lan
Bu çimen gözlüm niredeymiş kanka?
Gece kuşu niree gidio noluyonuz yaa
Danrıçam ay oldu maske değmiyo sıfatıma ayrıcana benim kilim bitmişmafoldumben
Anam ben bugün heç eyi değilimbenneyaptımki
anladım kanka.özetle cümbür cemaat olucaksınız ve nete giremiyeceksin:roflol:Leyn sonunda geldin mi tanrıça garısı
Nerlerdeydin cabbarla mıydın yoğusa
Akşam gel de görüşek bi yavrum özledim aklinialirimsmile
Ben burda sıkıntıdan patlıycıyım ama yarın ablamlar geliyo artık eniştem izin almış sonunda:teytey: onlar gelince net'e bile giremem zati yeğenler falan dolar bura amcaoğlu tekken idare ediliyo Allah'tan :icecream:
ee burda int kafeye gitmekten iyidir irkek dolu içersi (kafeden daha fazla para versemde rüşvet olaraksempatiksalakcinni) :umursamaz:
Ama artık yarın akşam tüm sülale burda olcağı için giremicem son gecem bu akşam girince bi çene çalak azcık da ossa boshayallersmile
Hatta şinciden baryamınızı kutlayem ellerinizi yalayem zemuszemus (Leyn hakketen bura şivemi değiştirdi)
la kuş beyinli:mymeka:bi de bişi sorcemm hediye resim filna konuşmalar olmuş. gönderdiğimiz hediyelerin resmini mi çekecektik anlalamadım ben. çekmedim artık sefgili hedayee arkadaşımmm koyar bura resmmini.
şişşttt öslücemm sizi gacılarrr
kokuları gelio zor dayanıom hacııııı:sm_cool:
olum 1 gün gelmedim alt tarafı:roflol:alkisalkisalkisTaaaaaaaaaaaaanrıııııııııııııııcaaaaaaaaaaaa karısı buyurmuşlar sonundaalkisalkisalkis
puhahahahaha:roflol: :roflol:ya bu edit yok ya , çok korkuorm yalnış yazıp saçmalayıp düzeltemeyeceğim die :smiley-cool:
gelmiyollaar danrıcaamlmaz: Kimse uğramıyooo buralaraa tükan bomboşş :bbo:
şikaayet ediyorum sizi işte ohh mirmirmirmir
benim yüüzümdenmişş -tatlicadiarzu- peeh yirim ulan seni :jeyyar:
Paaatiiii kötükedihüso
Bitanesi Şeniz sen tubanin hayaliyle yatip kalkiyon onun icin beni ona benzetion balim... hic alakam yok...keske biraz benzeseymisim....yüzümüzün ay dede sekli benziyodur benzese benzese -tatlicadiarzu-:1hug:
allahın belası:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:dogru de kızzz bayanssulusmile sayfalar ilerlemeden geçmişi okumak için kilitledin topiği demiiii aklinialirimsmile çakalllllll sempatiksalakcinni
:roflol: :roflol: :roflol:
ha saçım koyduğum resimdeki gibi kesildi hatta daha da güzel oldu , bu benim gwyneth'den daha güzel olmamdan kaynaklanıyor bence :roflol:
güle güle kullan kankamaklinialirimsmilesempatiksalakcinni :roflol: ama hepisi çok gücelidi be kankee hihoyyyt
hele T shirtü gören bayıliyi aklinialirimsmile hihoyyyt :1hug:
önümüzdeki hafta büyük bişey alacağım ( o nedemekse)
Gksu neree gidion lan
özlicem taam mı :çok üzgünüm:
ama ben de gidiyom ki :lepi: hihoyyyt
işşşşşşşşaaalllllaaaaaahhhhhh pismillah :Saruboceq:
netim var da nişanlımın da gazabı var maşşallah kafamçokkarıştı
akşama kop kop mu var tey allam ya yasakkelime
biz topikçek teraviye gitçez.:Saruboceq: Sen kop tek başına :sm_cool: :mymeka:
minafık
Nikoooooo el mel sallama olum yasakkelime kaydirigubbakcemile
bugün bu gacıya elini veren......mirmirmirmir......koluynu gaptiriyi eyvahedigeldismile
Yoodu benim kankama :1hug:
Kız ben de dün çok fenaydım bilin mi akannehir mafoldumben
ayşo beni çok fena yaptı mafoldumben
çok fazla kan kaybettim sanırsam,kafamçokkarıştı bir ara bayılazak gibi oldum akannehir
ablam hemen beni giydirdi, yidirdi, içirdi, iyi etti. yerimseniben
Saçımı da yaseminli şampuanla yıkadı sempatiksalakcinni bayanssulusmile
çok iyi baktı bana. :dilcikar:
bilin mi kanka?
Kanka geçen babnneme gitti temizliğe evi çok büyük mutfak dolaplarının içini sildim tek tek :1ninca:
4 odayı temizledim dip köşe süpürgesi evladiyelik borusu yok yerde sürünerek süpürdüm:sinifsinif:
Bi de araya sevdalımı sıkıştırdım gittim sunum yaptım geldimaklinialirimsmile
Şimdi hayır etmiyom et kırığı oldu seksü bedenimin ficudusempatiksalakcinni
Benim aplam yoğ taammı ayşo gün sayıyo hele yaseminli şampiyonum zate yok sende üstüme üstüme gelion al işte başladım zırlamayamafoldumben
anladım kanka.özetle cümbür cemaat olucaksınız ve nete giremiyeceksin:roflol:
akşama gelsemmi acaba ımmmCADIARZUbi düşiniyim(bu kadar arzulanınca kendimi ağırdan satmam lazımsempatiksalakcinni)
elimi yalama olum,cabbar zaten dırnağmın ucunu bilem göstertmiyo fetişler giriyo siteye diye:roflol:
paronayak oldu garibim..ya senin topiğide okuyolarsa diyo-tatlicadiarzu-
]
güle güle kullan kankamaklinialirimsmile
daha güzellerine layıktın da,o kdarı geldi elimden:smiley-cool:
ağşama kopkopa gelmiyon demek kötükedihüso
sensiz de olmaas ki amaaa :gitme:
zaten geece yaparız partiyi teravihden sonraa delikafadulden
tövbenizi eder gelirsiniz sonra ben sizi bi güzel günaha sokarım :jeyyar: :jeyyar:
tövbee tövbee minafık didi baa yaaklava:
Nikontoş'm ver ordan kolunu bebeğimm bak neler oluyo sonra delikafadulden
çokkk bitkinim.benneyaptımki taaa demüzlüğüm bitmedi, ptt de krgo işkencesi çektim:1ninca:..
buraya tekrar yazamam..merak edenler ,gidin hamamdan okuyun..:1closedeyes:
her birini çok seviyurum. kaydirigubbakcemile2 :lepi:
Göksuyu Allah bu akşamki o masum:a015:, oruçlu akrabalarına sabır ihsan etsin süphaneke dinimiz amin...:Saruboceq: sempatiksalakcinni
olum yaşın kaçalsanaalsanasmilezaten bebek gibisin:roflolEllerine kollarına sağlıkkk danrıcaaam naniknanik
bal peteğimmm a.s. ballı yarenimm :asigim:
Ben aktardan hazır olanı almıştım paketteydi içinde bir sürü karışımlar vardı okuyupda aldım idi delikafadulden
ama bidaakine böyle toz alıcam sonra kendim katıp karıştırıcam
Şu kili hiçbişeye değişmem hakkaten bebek gibi yapıyooo yüzü :jeyyar:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyTanrıça apla bu balın illa krem şeklindeki kutusunda bal parmak olması şart mıdır?Üstünde Winnie'in resmi olmasa da olur mu bilmiyorumkismile
Sütün markası pınar mı olcak içim olsa olmuyo mu?CADIARZU (Bu arada reklam yaptığını farketmedim sanma :1closedeyes::jeyyar:)
Ayrıca tırnağını limonu sıkarken çektiğin fotoda sansürlemişsin neden merak ettim.
Yoksa Enişte Cabbar tırnaklarını bile göstertmene izin virmiyo mu? aklinialirimsmile
rica ederim canımŞenizTşkl tarif içinde bu kil maskesi ne için ,bide göz cevresi sıkılaştırıcı bir maske tarifin varmı :)
alırsın islomkaydirigubbakcemile5
Danrıçam ay oldu maske değmiyo sıfatıma ayrıcana benim kilim bitmişmafoldumben
Anam ben bugün heç eyi değilimbenneyaptımki
gidicez tabi inşallahü rahman:1closedeyes:meydın cübbeli ahmet hoca:smiley-cool:akşama kop kop mu var tey allam ya yasakkelime
minafık
Kanka geçen babnneme gitti temizliğe evi çok büyük mutfak dolaplarının içini sildim tek tek :1ninca:
4 odayı temizledim dip köşe süpürgesi evladiyelik borusu yok yerde sürünerek süpürdüm:sinifsinif:
Bi de araya sevdalımı sıkıştırdım gittim sunum yaptım geldimaklinialirimsmile
Şimdi hayır etmiyom et kırığı oldu seksü bedenimin ficudusempatiksalakcinni
Benim aplam yoğ taammı ayşo gün sayıyo hele yaseminli şampiyonum zate yok sende üstüme üstüme gelion al işte başladım zırlamayamafoldumben
nann bi bakınn bişi dicem ama gülmeyinnnnnn
oruç nası bi kafama vurduysa o kili ben içli köfte gibi gördüm tabaktaa:roflol:
nası canım şekti şerepsizimmmm:roflol:
gidiom şimdi ama dönüşüm muhteşem olcekk
öpüom hepiniziiiiiiŞeniz
ayy aminn diyelim barii
şeyy beni de sefion mu sefkilim :asigim:
olum yaşın kaçalsanaalsanasmilezaten bebek gibisin:roflolnu kille bağdaştırma bence:roflol:
al bebem alkaydirigubbakcemile5kendin alınca daha bi zevkli oluyo:jeyyar:içine istediğini koyuyosun.en azından ben öyle seviyorum..uğraşmayı seviyorum:hulya:
tamam anladık da :mymeka: bir kankayla da zevkler bu kadar mı uyuşur :mymeka: :içelim: opuyorumnanaktanşimdi daha iyiym cano olumunekankayizsmile ama hastalıgım bitmedi mafoldumben kandil günü namaz neyin kılamıycam bu canımı sıkıyo :1ninca:
bende bu kadar kibar çanta buldum diye kaçırmak istemedim nikom kaydirigubbakcemile5 artık çok kaba büyük üretiyolar :umursamaz: patron bi gün sana livi alak dedi de kaçtım sempatiksalakcinni pici severim aklinialirimsmile :roflol:
zevklerimiz uyuşuyo tabiii :mymeka: yoksa ne diye binlerce kişi arasından kanka olak paylaşım yapak nikom Şeniz :içelim:
hakkat daha güzelsin allama :lepi: hem de renkli gözlü asyalı :roflol:aprilim ben de seni özledim balım benim olumunekankayizsmile kanka şimdi mi sölim alınca buraya koyarım süpliizz olsun aklinialirimsmile
islom ben temizlik yapmayı severim , yerleri sileyim duş jeliyle filan bayılırım:lepi:
ha saçım koyduğum resimdeki gibi kesildi hatta daha da güzel oldu , bu benim gwyneth'den daha güzel olmamdan kaynaklanıyor bence :roflol:
patronum ben de dün kendime maske yaptım. kil, sirke, karbonatla yaptım acaba patronum not verir miydi dedim kaydirigubbakcemile3 bidahakine muhakkak bundan yapıcam :lepi: süprizzzzzresimli kil maskesi(bal+süt+limonlu):lepi:
beberuhilerim-tatlicadiarzu-daha önce kil maskesini çoğu kez resimli olarak anlattım..ama bu şekilde eklememiştim topiğe.sizlerlede paylaşmak istedim her zamanki gibiolumunekankayizsmile..az önce yıkadım cildimibayanssulusmilepamık gibiyim ayyhhbayanssulusmilesempatiksalakcinni
sizde üşenmeyin,kil maskesini yapın çikoloplarım:hulya:
bunlar malzemelerim(kavanozun içindeki kil)limon,süt ve balboshayallersmile
kilimizden yüzümüze sürüceğimiz kadar alıyoruz(abartmadan:mymeka:)üzerine biraz bal döküyoruzguclubacismile
http://www.ressim.net/show.php/2173236_goruntu5778.jpg.html
http://www.ressim.net/show.php/2173237_goruntu5780.jpg.html
biraz limon sıkıyoruzkaydirigubbakcemile5
sonrada süt ekliyoruz..dikkat edin çok dökmeyin.cıvık olmasınlmaz:
http://www.ressim.net/show.php/2173238_goruntu5781.jpg.htmlhttp://www.ressim.net/show.php/2173239_goruntu5783.jpg.html
http://www.ressim.net/show.php/2173240_goruntu5785.jpg.html
buda maskemizin olması gereken kıvamı:lepi:haydi kızlar bakımakaydirigubbakcemilezemuszemus
NOT:bendeki beyaz kil..yeşil kilde olabilir fark etmez...aktardan 1 liralık bile alsanız işinizi görürsünüzkaydirigubbakcemile5
ben gelene kadar gitmemişsindir umarım :roflol: göksummmmNikontoşşş ben gitmeden bi el salla görim o narin süzülüşünü :asigim:
ne yapsam acaba aklinialirimsmile april hocamın dediğini yapsam yaptığını yapmasam mı acaba aklinialirimsmile sırnaşık şey :dance:özlicem taam mı :çok üzgünüm:
ama ben de gidiyom ki :lepi: hihoyyyt
işşşşşşşşaaalllllaaaaaahhhhhh pismillah :Saruboceq:
netim var da nişanlımın da gazabı var maşşallah kafamçokkarıştı
akşama kop kop mu var tey allam ya yasakkelime
minafık
Nikoooooo el mel sallama olum yasakkelime kaydirigubbakcemile
bugün bu gacıya elini veren......mirmirmirmir......koluynu gaptiriyi eyvahedigeldismile
aga yok o derece değil
Vay yavrum enişte baya uçmuş dimeksempatiksalakcinni
Fetişlerin siteye girip afromun topücüne bakması olabilitesi olan bişey sonuçta ee doğal olarak o gözel tırnaklarını da görebilirler boshayallersmile :kedi:
Len nolcak bi kere baryam münasebeti ile yalıcaz elceyzini,sen yaşlanınca elini de öptürtmez bu cabbar diyim sağa :roflol:
:kedi:O kadarı gelen elini yirim senin aşgummm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
her birini çok seviyurum. kaydirigubbakcemile2 :lepi:
Mini bozuk para cüzdanını da seyahat için küpe çantası yaptım süfer oldu! kaydirigubbakcemile5
Göksuyu Allah bu akşamki o masum:a015:, oruçlu akrabalarına sabır ihsan etsin süphaneke dinimiz amin...:Saruboceq: sempatiksalakcinni
yaaa ne bilem tanrıçam ilk defa katılyom çekilişe heyecanlıyız herhal alla allaaaa:mymeka:
ben hazırlandımmm gacılarrr bugünn çok süslü değilimm
alt tarafı yemeğe 5 dk mesafelik halama gidioss
gece gelince koyarım resimlerimi
nann bi bakınn bişi dicem ama gülmeyinnnnnn
oruç nası bi kafama vurduysa o kili ben içli köfte gibi gördüm tabaktaa:roflol:
nası canım şekti şerepsizimmmm:roflol:
gidiom şimdi ama dönüşüm muhteşem olcekk
öpüom hepiniziiiiiiŞeniz
tirbiyesizzeh işte...sempatiksalakcinni
ben gelene kadar gitmemişsindir umarım :roflol: göksummmmŞeniz
kızlar hediyemi karoya verdim :sm_cool: :sm_cool:
kankalarım yarın evde olun la :mymeka: yarın olmasa da çarşamba muhakkak kapıyıboş bırakmayın delikafadulden
göksu:roflol: :roflol: :roflol: kız satşma şuna deliricek gider ayak:roflolruçluyum başa çıkamıyorum enerjisiyle :roflol:
ne yapsam acaba aklinialirimsmile april hocamın dediğini yapsam yaptığını yapmasam mı acaba aklinialirimsmile sırnaşık şey :dance:
kızlar hediyemi karoya verdim :sm_cool: :sm_cool:
kankalarım yarın evde olun la :mymeka: yarın olmasa da çarşamba muhakkak kapıyıboş bırakmayın delikafadulden