Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Yoodu benim kankama :1hug:

Kız ben de dün çok fenaydım bilin mi akannehir mafoldumben
ayşo beni çok fena yaptı mafoldumben
çok fazla kan kaybettim sanırsam,kafamçokkarıştı bir ara bayılazak gibi oldum akannehir
ablam hemen beni giydirdi, yidirdi, içirdi, iyi etti. yerimseniben
Saçımı da yaseminli şampuanla yıkadı sempatiksalakcinni bayanssulusmile
çok iyi baktı bana. :dilcikar:
bilin mi kanka?

anladım kanka.özetle cümbür cemaat olucaksınız ve nete giremiyeceksin:roflol:
akşama gelsemmi acaba ımmmCADIARZUbi düşiniyim(bu kadar arzulanınca kendimi ağırdan satmam lazımsempatiksalakcinni)
elimi yalama olum,cabbar zaten dırnağmın ucunu bilem göstertmiyo fetişler giriyo siteye diye:roflol:
paronayak oldu garibim..ya senin topiğide okuyolarsa diyo-tatlicadiarzu-

la kuş beyinli:mymeka:
aldıklarımızı biz çekip koymıcaz heralde:1closedeyes:hediyesini alan kanka alıp çekicek,sonrada topiğe koyucak:asigim:bizde kim kime ne almış göricez:jeyyar:
biz seni özlicekmiyiz..ımmm dur düşiniyimCADIARZU tamam bizde seni özlicez:dilcikariyice havaya giren tanrıça smil-tatlicadiarzu-)

alkisalkisalkisTaaaaaaaaaaaaanrıııııııııııııııcaaaaaaaaaaaa karısı buyurmuşlar sonundaalkisalkisalkis
olum 1 gün gelmedim alt tarafı:roflol:
lan isterik garı,hep istiyosun 7/24 nette olıyımkötükedihüso:roflol:
sen yaramazlıkmı yaptın hekaydirigubbakcemileapril şikayet ediyo sankisengözlerimebaksanab

ya bu edit yok ya , çok korkuorm yalnış yazıp saçmalayıp düzeltemeyeceğim die :smiley-cool:
puhahahahaha:roflol: :roflol:
edi olmasaydım,sen benim bombalarımı görseydin kanka:smiley-cool:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
tamam göksum:1ninca:şikayetlerini değerlendiricem:1ninca:ellerini ovuşturan smilzemuszemus
patiiiiiii ne ayak olum:roflol: :roflol: :roflol: önüne gelene salça oluyo denyocansırnaşık şey

Bitanesi Şeniz sen tubanin hayaliyle yatip kalkiyon onun icin beni ona benzetion balim... hic alakam yok...keske biraz benzeseymisim....yüzümüzün ay dede sekli benziyodur benzese benzese -tatlicadiarzu-:1hug:

ben tubanın hayaliyle niye yatıp kalkıyım olumbenneyaptımki
avatarındada tuğba olunca,gözlerinle benzettim o kadarzemuszemus:

dogru de kızzz bayanssulusmile sayfalar ilerlemeden geçmişi okumak için kilitledin topiği demiiii aklinialirimsmile çakalllllll sempatiksalakcinni
allahın belası:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aslında güzel fikirCADIARZUgeçmişi okucam diye gözüm kayıyo,ben çıkarken kitliyim topiği en güzelisüprizzzzz vereliniortak -tatlicadiarzu-

ha saçım koyduğum resimdeki gibi kesildi hatta daha da güzel oldu , bu benim gwyneth'den daha güzel olmamdan kaynaklanıyor bence :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
güzelsin tabi:dilcikar:

sempatiksalakcinni :roflol: ama hepisi çok gücelidi be kankee hihoyyyt
hele T shirtü gören bayıliyi
aklinialirimsmile hihoyyyt :1hug:
güle güle kullan kankamaklinialirimsmile
daha güzellerine layıktın da,o kdarı geldi elimden:smiley-cool:

önümüzdeki hafta büyük bişey alacağım ( o nedemekse)

büyük bişeymi ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile nası yane:icecream:

Son düzenleme:
Gksu neree gidion lan

iftara gidiyorumm :dilcikar: her ne kadar oruçlu olmasam da :roflol:
ağşama buralarda olun naniknanik

ağşama kopkopa gelmiyon demek kötükedihüso
sensiz de olmaas ki amaaa :gitme:
zaten geece yaparız partiyi teravihden sonraa delikafadulden

tövbenizi eder gelirsiniz sonra ben sizi bi güzel günaha sokarım :jeyyar: :jeyyar:

tövbee tövbee minafık didi baa yaa klava:

Nikontoş'm ver ordan kolunu bebeğimm bak neler oluyo sonra delikafadulden

çokkk bitkinim.benneyaptımki taaa demüzlüğüm bitmedi, ptt de krgo işkencesi çektim:1ninca:..
buraya tekrar yazamam..merak edenler ,gidin hamamdan okuyun..:1closedeyes:

Kanka geçen babnneme gitti temizliğe evi çok büyük mutfak dolaplarının içini sildim tek tek :1ninca:
4 odayı temizledim dip köşe süpürgesi evladiyelik borusu yok yerde sürünerek süpürdüm:sinifsinif:
Bi de araya sevdalımı sıkıştırdım gittim sunum yaptım geldimaklinialirimsmile
Şimdi hayır etmiyom et kırığı oldu seksü bedenimin ficudusempatiksalakcinni

Benim aplam yoğ taammı ayşo gün sayıyo hele yaseminli şampiyonum zate yok sende üstüme üstüme gelion al işte başladım zırlamayamafoldumben

Allah iyiliğini versin güldürdün benii kız kaydirigubbakcemile3

Vay yavrum enişte baya uçmuş dimek sempatiksalakcinni
Fetişlerin siteye girip afromun topücüne bakması olabilitesi olan bişey sonuçta ee doğal olarak o gözel tırnaklarını da görebilirler boshayallersmile :kedi:
Len nolcak bi kere baryam münasebeti ile yalıcaz elceyzini,sen yaşlanınca elini de öptürtmez bu cabbar diyim sağa :roflol:

güle güle kullan kankamaklinialirimsmile
daha güzellerine layıktın da,o kdarı geldi elimden:smiley-cool:

O kadarı gelen elini yirim senin aşgummm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
her birini çok seviyurum. kaydirigubbakcemile2 :lepi:
Mini bozuk para cüzdanını da seyahat için küpe çantası yaptım süfer oldu!
kaydirigubbakcemile5

Göksuyu Allah bu akşamki o masum:a015:, oruçlu akrabalarına sabır ihsan etsin süphaneke dinimiz amin...:Saruboceq: sempatiksalakcinni

çokkk bitkinim.benneyaptımki taaa demüzlüğüm bitmedi, ptt de krgo işkencesi çektim:1ninca:..
buraya tekrar yazamam..merak edenler ,gidin hamamdan okuyun..:1closedeyes:

aaaaay Gacellam bu bayram temizliği denen şey beni de deli ediyorrrrrrrr kötükedihüso

yaaa ne bilem tanrıçam ilk defa katılyom çekilişe heyecanlıyız herhal alla allaaaa:mymeka:
ben hazırlandımmm gacılarrr bugünn çok süslü değilimm
alt tarafı yemeğe 5 dk mesafelik halama gidioss
gece gelince koyarım resimlerimi

nann bi bakınn bişi dicem ama gülmeyinnnnnn
oruç nası bi kafama vurduysa o kili ben içli köfte gibi gördüm tabaktaa:roflol:
nası canım şekti şerepsizimmmm:roflol:
gidiom şimdi ama dönüşüm muhteşem olcekk
öpüom hepiniziiiiiiŞeniz

her birini çok seviyurum. kaydirigubbakcemile2 :lepi:

Göksuyu Allah bu akşamki o masum:a015:, oruçlu akrabalarına sabır ihsan etsin süphaneke dinimiz amin...:Saruboceq: sempatiksalakcinni

ayy aminn diyelim barii

şeyy beni de sefion mu sefkilim :asigim:

olum yaşın kaçalsanaalsanasmilezaten bebek gibisin:roflolnu kille bağdaştırma bence:roflol:
al bebem alkaydirigubbakcemile5kendin alınca daha bi zevkli oluyo:jeyyar:içine istediğini koyuyosun.en azından ben öyle seviyorum..uğraşmayı seviyorum:hulya:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
çaktırmasan olmaz dimialsanaalsanasmile :umursamaz: çaktırma,güzel para aldım reklamdan:smiley-cool:aklinialirimsmile
evet tatlım o markalar olması şart:1no2: :1closedeyes: eğer aynı maka olmazsa etkili sonuç olmaz-tatlicadiarzu- :roflol: :roflol:
ayrıca içinemi doğdu dırnağmın hikayesi:jeyyar:senin yazını okumadan sana cevap yazmıştım:smiley-cool:

Tşkl tarif içinde bu kil maskesi ne için ,bide göz cevresi sıkılaştırıcı bir maske tarifin varmı :)
rica ederim canımŞeniz
kil maskesi karma ve yağlı ciltler içindir.gözenekleri açar,cildi gerginleştirirhihoyyythava almasını sağlar cildin...
göz çevrene salatalık dilimleri koyabilirsin canım..yada salatalım suyuda sürebilirsin.çeşitli uyguladıklarım var,ama şu an en kolay yapılanı bileni yazdım..

Danrıçam ay oldu maske değmiyo sıfatıma ayrıcana benim kilim bitmişmafoldumben
Anam ben bugün heç eyi değilimbenneyaptımki
alırsın islomkaydirigubbakcemile5
noldu kız neyin var:hulya:

akşama kop kop mu var tey allam ya yasakkelime
biz topikçek teraviye gitçez.:Saruboceq: Sen kop tek başına :sm_cool: :mymeka:
minafık
gidicez tabi inşallahü rahman:1closedeyes:meydın cübbeli ahmet hoca:smiley-cool:

oyyyyyy kıyamaz Aprilitosu bu gakılmışa kıyamaaaazzzzzzzz :teselli: :teselli: :teselli:
yerde mi sürünmüş ooğğğğğğ :1hug:
arada da sunum mu yapmış oooooooooğğğğğ :1hug: aklinialirimsmile
(cık cık cık. benneyaptımki hem mibarek vakit, hem de iki taşın arasında, hey maşallah )
et kırığı olmuş ooooğğğ :1hug:
(oh müstehak) sempatiksalakcinni

kanka o değil de, yaseminli şampiyan süfer kokuyo olum hihoyyyt
tam sunum öncesilik şampiyan aklinialirimsmile :jeyyar:
Watsons'dan kremli. fena da değil hacı.

zırlama be ayrıca. :mymeka: arada sunum etmeyi bilmişin.
sengözlerimebaksanab

puahahhahahahahha sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
aaaaaaaaaaay koptum ben burda :roflol: :roflol:
topiğe bi aklı selim hatın gelse dişimi kıracam
:roflol: :roflol: :roflol:

ayy aminn diyelim barii

şeyy beni de sefion mu sefkilim :asigim:

eh işte... sempatiksalakcinni

temam :smiley-cool: annem öyle diii ama ben inanmıyorum bu kil mucizesi ayrı bişey :asigim:

tamam anladık da :mymeka: bir kankayla da zevkler bu kadar mı uyuşur :mymeka: :içelim: opuyorumnanaktan
demek sen de bendensin kandil günü ayşolusun kaydirigubbakcemile3 Kandilde Allah herkesin dualarını kabul etsin opuyorumnanaktan
hakkat daha güzelsin allama :lepi: hem de renkli gözlü asyalı :roflol:
minim de ayaklara kalkmış Şeniz e tabi içti çorbalarımı zemuszemus

patronum ben de dün kendime maske yaptım. kil, sirke, karbonatla yaptım acaba patronum not verir miydi dedim kaydirigubbakcemile3 bidahakine muhakkak bundan yapıcam :lepi: süprizzzzz
Nikontoşşş ben gitmeden bi el salla görim o narin süzülüşünü :asigim:
ben gelene kadar gitmemişsindir umarım :roflol: göksummmm Şeniz
ne yapsam acaba aklinialirimsmile april hocamın dediğini yapsam yaptığını yapmasam mı acaba aklinialirimsmile sırnaşık şey :dance:

kızlar hediyemi karoya verdim :sm_cool: :sm_cool:
kankalarım yarın evde olun la :mymeka: yarın olmasa da çarşamba muhakkak kapıyıboş bırakmayın delikafadulden

aga yok o derece değilsiteyi yakından takip ettiği için-tatlicadiarzu-fetiş vakalarına şahit oldu:roflol yüzden bebemyerimseniben

:kedi:
salak gibi eklemiştim kendime aldıklarımı..halbuki seninle aynı şeylerdiinsan düşünür dimi,aynılarını aldım eklemiyim:mymeka:ne zaalam ya:mymeka:
göksu:roflol: :roflol: :roflol: kız satşma şuna deliricek gider ayak:roflolruçluyum başa çıkamıyorum enerjisiyle:roflol:

içli köftefisfisfis hee anlıyorum kuş,bende seninvereliniortak-tatlicadiarzu- :roflol:
ağşama resim getir bizenası makyaj yaptın,ne giydin ne ettin

eh işte... sempatiksalakcinni
tirbiyesizz

gitmedim gitmedimmm geliceğini biliyodumm:jeyyar: içime doğduu Nikontoşşm :1hug:

Ben kapıda sabahlarım hacı delikafadulden

aprilim koptum islo garısına yazdığınasırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

yapma dediğimi yapma kanke benneyaptımki
hayat memat meselesi bugün bu Göksuyu şahsınınkisi :mymeka: sempatiksalakcinni

heyyoo kargolar bir bir veriliyi hihoyyyt
ben de yarın sabahın dan karanlığında vericiğim lülülülülülü -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…